Ön yargı var mı???

Başlatan Arzt, Ocak 20, 2008, 04:15:15 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Arzt

Geçenlerde haberlerde izledim Almanya da bir türk genci alman bir kadını rehin alıyor ve ortalığı birbirine katıyor sanırım sebep soygundu
Bundan öncede bir türk karısını öldürüp sokaklarda gezdirmişti.
Arkadaşlar neden böyle oluyor tamam bütün insanlar iyi olacak diye bir kural yok ama onların yüzünden ve buna bnzer insanlar yüzünden ülkemiz ve insanımız zan altında kalıyor lütfen bu tür olayları engellemeye çalışalım nasıl olacak bilmiyorum ama herşey bizde başlayıp bizde bitiyor.
Bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum Avrupada ( almanyada ) yaşayan yurttaşlarımız eminim ki bu tür önyargılarla karşılaşmışlardır

egee

burda azımsanmayacak kadar türk var ve sadece o tür olaylar olmuyor ki , tek  çaresi tabiki eğitim bence

Arzt

Eğitim şart diyorsun ama eğitim herşeyi çözmüyor bir laf vardır
Okumak cahilliği alır e...... baki kalır diye bence sadece eğitim yetmez

halegul

sankı deger milletler yapmıyormu  suç  hepsi  işliyor 
fakat  bır  Türk  işlese  göze  batıyor  sanki  bütün  bütün  Türkler  suçluymus  gibi  gösteriliyor  bence  kasıtlı  böyle  gösteriliyor  Türkleri  kötülemek  için 

Arzt

Alıntı yapılan: halegul - Ocak 20, 2008, 07:37:09 ÖS
sankı deger milletler yapmıyormu  suç  hepsi  işliyor 
fakat  bır  Türk  işlese  göze  batıyor  sanki  bütün  bütün  Türkler  suçluymus  gibi  gösteriliyor  bence  kasıtlı  böyle  gösteriliyor  Türkleri  kötülemek  için 
Bencede tutturmuşlar bir türkler barbardır lafı bozuk plak gibi tekrar edip duruyorlar aslında medyanında suçu büyük abarttıkça abartıyorlar.O haberi ben 3 gün üst üste izledim sürekli ısıtıp ısıtıp servis ediyorlardı.

khoLpa$aLı

sadece Türkler deilki dünyada it kopuk çok insanın içinde olmasın yeterki

yakamoz55

Arkadaşlar ne desek boşdur biz autsak bu adamlara yaranamayız sonuç bizi istemiyolar bu durumda kimse kimseye girmesin adamlar şimdi aslında yapmaya çalışdıkları şey türkü türke takmak bunun hesabını yapıyolar gecen buna açık açık canlı canlı tanık oldum konsolosluktaki türkler bile artık bize düşmanca davranıyolar inanın öyle üzüldümki almanyasından ondan yapdığından şundan bundan değil sadece onlara uymasına canım sıkıldı bunun gibi daha bir sürü örnek var vermeye kalksam sabah olur ama ben bu gibi durumlarda herkezden saha sıkı bir milliyetçilik istiyorum teşekkürler..