Aile Birlesimi Tecrube ve Yardimlar

Başlatan khoLpa$aLı, Aralık 29, 2007, 08:10:37 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakan001

arkadaşlar en yakın sınav tarihini randevu alarak öğrenebilirsiniz

hakan001

bana konsoloslukta almanca biliyormuusun yoksa bilmiyormusun hiç bir şey sormadılarr

hakan001

gerçekten konsolosluk her türlü sorular soruyor.Örneğin eşiniz neyle traş oluyor nerede tanıştınız ,yüzükleri nerede aldınız vs.

khoLpa$aLı

evet gercekten bu durum çok karışık oldu herkese başka başka uygulamalar yapıyolar bakalım bu durumun sonucu ne olcak inşAllah hayırlı olur.

hakan001

avrupa birliği ülke vatandaşları istediği gibi elini kolunu sallarak bizim ülkemize geliyor ama biz oraya giderken neden vize engeline takılıyoruzz
gerçekten çok taviz veriyor.Burada eşitlik nerede.Avrupa insan hakları mahkemesi bile bu kanunu red etmiş hala neden kaldırmıyor bir almanca bilmiyon diye neden insanları ayırıyorlar ki kimse kimseyi ayırmaya hakkı yok.Daha biz hala avrupa birliğine girmeye çalışıyoruz adam bizi almıyorlar biz hala illede bizi alacaksın diyoruz.

khoLpa$aLı

tabiki yüzsüzlük Türkiyede devlet büyüklerimiz bu konuyla hiç uğraşmıyorlar ve bizim gibi sıradan vatandaşların mahkemelerde uğraşmasını istiyorlar Almanlarında istediği bizi bıktırmak.

hakan001

sınavla ücretleri almış başını gidiyor.Önceden 90 ytl şimdi ise tam 151 lira gidiyor bu böyle ücret ya.ben 500 ytl çalışan bir işçiyim ben 151 10 gün çalışıyorum ne olacak böyle.

khoLpa$aLı

söleyecek hiç bir şey bulamıyorum Allah yardımcın olsun.

Kalebodur

Alıntı yapılan: hakan001 - Ocak 24, 2008, 04:47:37 ÖS
sınavla ücretleri almış başını gidiyor.Önceden 90 ytl şimdi ise tam 151 lira gidiyor bu böyle ücret ya.ben 500 ytl çalışan bir işçiyim ben 151 10 gün çalışıyorum ne olacak böyle.

Goethe Ankara sayfasında 105 YTL yazıyor, 150 olacağını nerden okudunuz?

hakan001

ardaşım ben daha yeni sınava girdim önce iş bankasına 21 ytl yatırıyorsun sonra randevu aldıktan sonra akbank 120 ytl yatıyorsun ve  en sonunda ise kargo parası 10 ytl veriyorsun...

lejyoner

khoLpa$aLı

https://www.almancax.com/forum/index.php?topic=4190.0
https://www.almancax.com/forum/index.php?topic=4457.0
buyur arkadaşım iyi dersler kolay gelsin.

hakan001

aile birleşimi kanunu ne zaman çıktı yardımcı olursanız sevinirim.

efekentli_09

Alıntı yapılan: hakan001 - Ocak 24, 2008, 05:57:15 ÖS
ardaşım ben daha yeni sınava girdim önce iş bankasına 21 ytl yatırıyorsun sonra randevu aldıktan sonra akbank 120 ytl yatıyorsun ve  en sonunda ise kargo parası 10 ytl veriyorsun...

Sonuç olarak haklısın...
Sınav,Kargo ve yol ücreti dahil 150.00YTL yi geçer

khoLpa$aLı

genel olarak 24.08.2007 ama almanya 16 eyaletten oluşuyor ve hepsinin kanunu farklı.

efekentli_09

Alıntı yapılan: hakan001 - Ocak 24, 2008, 06:50:16 ÖS
aile birleşimi kanunu ne zaman çıktı yardımcı olursanız sevinirim.

Valla yanılmıyorsam 2007 Ağustos ayının ortalarında yürürlüğü girdi

zaxurani

arkadaşlar Mardin Nusaybin de Aile birleşimi için gidecekler için kurs açılmış. Oraya almanyadan tecrübeli hocalar gelecekmiş. o yakınlar da olan varsa ona başvurabilirler. her türlü soru ve sorunla ilgili