Aile Birlesimi Tecrube ve Yardimlar

Başlatan khoLpa$aLı, Aralık 29, 2007, 08:10:37 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

efekentli_09

Alıntı yapılan: khoLpa$aLı - Ocak 24, 2008, 06:52:45 ÖS
genel olarak 24.08.2007 ama Almanya 16 eyaletten oluşuyor ve hepsinin kanunu farklı.

Kardeş benim işim var baya bi uzun sürebilir sen devam et ;D

khoLpa$aLı

Alıntı yapılan: zaxurani - Ocak 24, 2008, 06:54:05 ÖS
arkadaşlar Mardin Nusaybin de Aile birleşimi için gidecekler için kurs açılmış. Oraya Almanyadan tecrübeli hocalar gelecekmiş. o yakınlar da olan varsa ona başvurabilirler. her türlü soru ve sorunla ilgili
çoğu küçük olsa dahil Anadoluda belediyeler almanca kurs açıyolar.

suzammen

arkadaslar bugun a1 sınavına girdim sakın endiselenmeyin sorular oldukca basitti insAllah sonucta iyi gelir..bence sınavı kolaylastırmıslar..

galyalı

bana bakınn konsolosluk bişey sormuyoo aloo vizee veriyoo sadeceee

Kalebodur

Alıntı yapılan: galyalı - Ocak 24, 2008, 09:06:40 ÖS
bana bakınn konsolosluk bişey sormuyoo aloo vizee veriyoo sadeceee
Alooo! Sen bir sussan hiç fena olmaz. İşkembeden çok sallar oldun, insanların geleceğiyle oynamayı bırak, çocuk bahçesi 2 sokak ötede.

hakan001

arkadaşlar ben 12 haziran 2007 günü konsoloslupa evraklarımı verdim normalde kanun bana uğramaması gerekirken uğruyor ben kanundan önce verdim evrakları kanun ise 28 ağustos 2007 çıktı.

hakan001

ben iki kere start 1 sınavına girdim ama kazanamadım birinden 43 diğerinde 47 aldım kursa gitsem sınava kazanacak faydası olur mu kursa gidenleriniz varsa sınav için bana yardımcı olabilirmisinizz

hakan001

ne olacak böyle bizim halimiz yetkilerimiz  hiç yardımcı olmuyorlar onlar elini kolunu sallaya geliyorlar bizde vize almak için böyle sürünelim olacak iş mi bu ya.

hakan001

yetkililer bunu bir önce çözmesi lazım yoksa onun yüzünden eşlerinde ayrılan çok olacaktır.okuma yazma bilmeyen,dilsiz olan ne yapacaklar yada okur yazar insanlar ne yapacak bir almanca bilmiyorum kimse kimseyi ayırmaya hakkı yok.bunun için devlet büyüklerimiz bu sorunu çözmesileri lazım yada almanlara bizde türkçe öğrende gel diyelim.gerçektende mutlu mutlu evlenen insanlar bu almanca bilmiyorum diye ayrılıkcaklar.

hakan001

arkadaşlar aranızda kursa giden varsa kurs hakkında bilgi verebilirmi kursu tamamen sınav üzerine mi yoğunlaşıyor yada kursa gitsek start 1 sınavı kazanabilirmiyiz.yardımcı olursanız sevinirim

efekentli_09

Kursa gidersen kazanma şansın daha çok olacaktır. Öss'den pay biç

erdem_52

slm arkadaslar bende bu aykı 21 ocaktakı sınava gırdım ama kazanamadım ama korkmayın sınava gırmeye cunkı okadar zor degıl maktup bölumune ıyı calısınkı o sınavı gecın cunkı konusmada ve ya hören lesen bunlarda bıse yok mektup yazma bölumude hemen hemen aynı sayılır hepsı aynı gıbı bıse cıkıyo anlıcanız cekınmeden gırın ve nasıloldugunu görun ıns herkes bu sınavı gecer kolay gelsın sımdıden

hakan001

hakan001

ben birincisinde 43 diğerinde 47 aldım bana göre sınav zor kolay olsa kolay deriz kursa gitsem faydası olur mu ne yapacağım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

fulyacigdem

Merhaba ben almanyada iyi bi işi ve mal varlığı olan alman vatandaşı bir türklr nişanlıyım.ben açıköğretim öğrencisiyim burda muhasebe belgesi alamıyorum ve almanyada muhasebecilik yapmak istiyorum.bunun için ne yapmam gerektiğini bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim

htcstk

merhaba arkadaslar ben 16 ocakta sınava girdim 78 aldım bu ikinci girisimdi.birinciden 58 aldım sorular öncekine göre kolaydı,mektup biraz zordu benim mektuptaki konum;deutsch lernen,freizeit,treffen.arkadasına mektup yazıyorsun bu konularla ilgili almanca ögrenmek istediginizi hangi günlerde boş zamanınız oldugunu ve nerede bulusacagınızı yazıyorsunuz ders calıstıktan sonrada baska bir yere gidecegini.Sınava girecek olan arkadaslara lazım olur diye yazdım

Kalebodur

Alıntı yapılan: hakan001 - Ocak 26, 2008, 02:58:19 ÖS
ben birincisinde 43 diğerinde 47 aldım bana göre sınav zor kolay olsa kolay deriz kursa gitsem faydası olur mu ne yapacağım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Maddi sıkıntın varsa yalnız evde kendi başınada öğrenebilirsin. Böyle yapıp kazananlarda oluyor. Ancak kendine güven ve sınav olayından tecrübelide olman gerekir. Yani okulda sınav diyince korku heyecan ve sonuç hüsran olduysa evde yalnız başına öğrenme kursa git derim. Ama istediğinde istediğin sınavı geçme azmi gayreti varsa, kendi başınada başlayabilirsin.