Almancax Forum üyeleri bulusuyor

Başlatan esma 41, Şubat 03, 2008, 04:22:17 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Turan46

1. Bu buluşma nerde olacak?
2. bişeyler giymek zorundamıyız?
3. isteyen katılabiliyormu?
4. Buluşma bitti ve olaya fransızmı kaldım :)

PELSIN

Alıntı yapılan: Turan46 - Şubat 04, 2008, 10:25:07 ÖS
kusura bakmayin, sizi tanimiyorum ama 2. sorunuza cok güldüm.Evet bir seyler giyinmek zorundasiniz ;D ;D ;D

esma 41

Alıntı yapılan: Turan46 - Şubat 04, 2008, 10:25:07 ÖS

Üstte yazilanlari  tekrar(yada bir kere)  :)okuyun  ;D sorulariniza cevap bulacaginizdan eminim.
Sizide bekleriz ...  :)

Turan46

Beni tanımakta zorlanacağınızı sanmam. Ertafınıza bakın içlerinden en "Tip" olanı seçin O kesin benimdir :)

Teşekkürler.

esma 41

Alıntı yapılan: Turan46 - Şubat 05, 2008, 04:24:13 ÖS
Beni tanımakta zorlanacağınızı sanmam. Ertafınıza bakın içlerinden en "Tip" olanı seçin O kesin benimdir :)

Teşekkürler.

Cok meraklandim simdi dogrusu . ::) ;D
"tip" olunca nasil oluyor bir insan? ;D

kardelen 68

SLM ARKADASLAR!
BEN BURAYA YENI ÜYE OLANLARDAN BIRISIYIM.NEREYE NE YAZACAGIMI TAM OLARAK KAVRAYABILMIS DEGILIM .AMA YAZILANLARI iyi TAKIP EDIYORUM.
KONUYLA ILGILI OLARAK" BEN SAKIN SESSIZ BIRISIYIM,BIRAZ TANISTIKTAN SONRA ISINABILIRIM.YEMEK OLARAK ÖZEL BIR TERCIHIM YOKTUR.GENEL OLARAK SPOR GIYINMEM.
(bu arada esma 41 sana özel bir ilgim oldu yani hic tanimiyorum seni ama böyle bi yakinlik hissediyorum sebebini sorma bende bilmiyorum.yazdiklarin hosuma gidiyor.bence cok ictensin)

idas

Selam,yillar önce yolunu sasrip Izmrden Almanya/ya gelmis biriyim :-[.Kumral sportif bi yapim var ,yemek yemegi cok severim ama kilo sorunu olucak diye hayati kalori hesaplamakla gecen tipik bir hatunum. :-\Spor giyinirim ama cok zevkli ve sIk oldugumu sölerler hep övünmek gibi olmasin ;).Yemek ayirt etmem ama sebze hayraniyimdir,özellikle enginar.Acayip sohbet etmekten hoslanirim,yalnizliktan nefret ederim  .Yürüyüsü cok severim ve plates yaparim.Ders calismaktan nefret ederim ,ama kitap okumayi cok severim.Hayati cok sevmeme ragmen depresif olmayi da ihmal etmem.Aslinda sakinimdir ama damarima basan da dogduguna pisman olur!!!!!!!Esma nerdensin bilmiyom ama eger MÜnchen yakinlarindaysan bu bulusma olayini en kisa zamanda gerceklestirelim derimm! :D

Nazar_

Alıntı yapılan: kardelen 68 - Şubat 06, 2008, 07:25:00 ÖS
(bu arada esma 41 sana özel bir ilgim oldu yani hic tanimiyorum seni ama böyle bi yakinlik hissediyorum sebebini sorma bende bilmiyorum.yazdiklarin hosuma gidiyor.bence cok ictensin)

kardelen68  sana katılıyorum yani hic sorma (sormadın da zaten ama ::) ) bende esma41 in yazdıklarını takip ediyorum. Bir seyler cekiyor "yazdıklarımı okuuu mu diyor caktırmadan ne :) "    anlamadım ama takipteyiz esma41 ;)

gozlertr

warum nazar heute abend oder welche abend?ich möchte mit dir kontakt haben!weil ich besser deutsch sprechen und schreiben möchte.kannst du mich verstehen?

Nazar_

ich verstehe dich aber ich kan nicht gut deutsch sprechen und schreiben. ich gehe noch in deutsch kurs

esma 41

SLM ARKADASLAR!
BEN BURAYA YENI ÜYE OLANLARDAN BIRISIYIM.NEREYE NE YAZACAGIMI TAM OLARAK KAVRAYABILMIS DEGILIM .AMA YAZILANLARI iyi TAKIP EDIYORUM.
KONUYLA ILGILI OLARAK" BEN SAKIN SESSIZ BIRISIYIM,BIRAZ TANISTIKTAN SONRA ISINABILIRIM.YEMEK OLARAK ÖZEL BIR TERCIHIM YOKTUR.GENEL OLARAK SPOR GIYINMEM.

Selam Kardelen 68  öncelikle Foruma hosgeldin,

yazmis oldugun o güzel yazin,duygularin icin cok tesekkür ederim.
Bunlari okumak ne güzel .
Umarim bu vesile ile Forumda tanismak nasip olur.
Güzel paylasimlar diliyorum.

esma 41

Alıntı yapılan: idas - Şubat 06, 2008, 08:03:58 ÖS
Selam,yillar önce yolunu sasrip Izmrden Almanya/ya gelmis biriyim :-[.Kumral sportif bi yapim var ,yemek yemegi cok severim ama kilo sorunu olucak diye hayati kalori hesaplamakla gecen tipik bir hatunum. :-\Spor giyinirim ama cok zevkli ve sIk oldugumu sölerler hep övünmek gibi olmasin ;).Yemek ayirt etmem ama sebze hayraniyimdir,özellikle enginar.Acayip sohbet etmekten hoslanirim,yalnizliktan nefret ederim  .Yürüyüsü cok severim ve plates yaparim.Ders calismaktan nefret ederim ,ama kitap okumayi cok severim.Hayati cok sevmeme ragmen depresif olmayi da ihmal etmem.Aslinda sakinimdir ama damarima basan da dogduguna pisman olur!!!!!!!Esma nerdensin bilmiyom ama eger MÜnchen yakinlarindaysan bu bulusma olayini en kisa zamanda gerceklestirelim derimm! :D

Idas Foruma hosgeldin,

Münchene yakin sayilirim  ;D .
Bulusmayi gercekten gerceklestirelim bence. ::)
Yani evet derimmmm.....  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: Nazar_ - Şubat 06, 2008, 08:08:45 ÖS

kardelen68  sana katılıyorum yani hic sorma (sormadın da zaten ama ::) ) bende esma41 in yazdıklarını takip ediyorum. Bir seyler cekiyor "yazdıklarımı okuuu mu diyor caktırmadan ne :) "    anlamadım ama takipteyiz esma41 ;)

Sevgili Nazar sana da öncelikle hosgeldin diyorum/yaziyorum , :)

Beni cok sevindirdiniz tesekkür ederim . :)
Demekki benim/bizim  yazilarimi(z)i  okuyan "birileride" varmis.
Tekrardan tesekkürler. :)
Artik sizide takip eden birisi var ona göre...  :)

Güzel paylasimlar diliyorum

Saygilar ...

Turan46

Buluşma ortamı dünyada bir yer ama benim buluşmaya gidebilme ihtimalim % 0 :) 

Almanyada bir yerlerde olsam neden şu kahrolası a1 denen şeyle uğraşayımki?

Yinede davet için teşekkürler.

Birde şu takip olayına kısaca deyinmek istiyorum yüksek müsadenizle....

Burda herkes dedektif gibi maaşAllah. Herkes birilerini takip ediyor gördüğüm kadarıyla :) Acaba ben kimi takibe alsam? hmmm...

esma 41

Alıntı yapılan: Turan46 - Şubat 06, 2008, 11:52:53 ÖS
Buluşma ortamı dünyada bir yer ama benim buluşmaya gidebilme ihtimalim % 0 :) 

Almanyada bir yerlerde olsam neden şu kahrolası a1 denen şeyle uğraşayımki?

Yinede davet için teşekkürler.

Birde şu takip olayına kısaca deyinmek istiyorum yüksek müsadenizle....

Burda herkes dedektif gibi maaşAllah. Herkes birilerini takip ediyor gördüğüm kadarıyla :) Acaba ben kimi takibe alsam? hmmm...

Sende bi üsttekini takibe al .
Belki birisi senide takibe alir.
Aman dikkatli ol... :D

Turan46

Ama bir üstteki "esma 41" 

Onu bir sürü kişi takip ediyor.

Benim harcım diil galiba :)