Almancax Forum üyeleri bulusuyor

Başlatan esma 41, Şubat 03, 2008, 04:22:17 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

esma41, almancax'in vazgecilmez üyesidir.Birakmaz.. ;D Bir kere denedi olmadi zaten  :)

jentzsch

Alıntı yapılan: a_ysche - Şubat 09, 2008, 01:23:42 ÖS
:D  :D yağcıya bak yaaa...
artık çookk geç jentzsch...
çok geç ;D  ;D

( Esma affetme derim ben,kır kalemini gitsin :D )
Gelecekteki ögrencilerinizin vay haline... :-\

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 09, 2008, 01:36:13 ÖS
esma41, almancax'in vazgecilmez üyesidir.Birakmaz.. ;D Bir kere denedi olmadi zaten  :)

Ölyemi ...
Simdi öyle diyorsun demi?
Bir kac gün önce öyle demiyordun ama  :'(
Cok üzdün beni coook ..  :'(

(biraz daha yag cekersen belki gitmeye bilirim....)  ;D

yakisikli_star

merhaba arkadalsar nasılsınız? insAllah hersey yolundadır ve sınavlar kazanılmıstır

jentzsch

Alıntı yapılan: yakisikli_star - Şubat 09, 2008, 01:40:07 ÖS
merhaba arkadalsar nasılsınız? insAllah hersey yolundadır ve sınavlar kazanılmıstır

Cok sükpr iyiyiz sen? sinavlar? ;D ;D ;D`Ben bi ara giriyordum sinavlara ama baktim bir sürü sinav var daha biraktim okulu..

Sparta

Almancax Forum üyeleri bulusuyor.
Seni nasil taniriz?

Sanırım soru böyledi... Konu dallanmış budaklanmış..

Beni simsiyah saçlarımdan tanırsınız. Hafif dalgalı. Ve simsiyah bir Ceket , Siyah pantolon ve parıldayan ayakkabılar. Kalabalık bir ortamda beni bulmak kolaydır. Bayanların kafaları ne tarafa dönük ise ben oradayımdır.
  Gayet kibar ,sert bakışlı,kalın sesli insanın gözüne değilde ruhuna bakan gözler.Davranış olarak fazla konuşmam,herkesi incelerim.Eğer bir dans müziği çalarsa en iyi dans eden kişide ben olurum sanırım. Ama salsa yada vals bilen birisine rastlamak çok zor olacaktır sanırım...

jentzsch

Alıntı yapılan: Sparta - Şubat 09, 2008, 01:52:35 ÖS
Seni nasil taniriz?

Beni simsiyah saçlarımdan tanırsınız. Hafif dalgalı. Ve simsiyah bir Ceket , Siyah pantolon ve parıldayan ayakkabılar. Kalabalık bir ortamda beni bulmak kolaydır. Bayanların kafaları ne tarafa dönük ise ben oradayımdır.
  Gayet kibar ,sert bakışlı,kalın sesli insanın gözüne değilde ruhuna bakan gözler.Davranış olarak fazla konuşmam,herkesi incelerim.Eğer bir dans müziği çalarsa en iyi dans eden kişide ben olurum sanırım. Ama salsa yada vals bilen birisine rastlamak çok zor olacaktır sanırım...

Söze ne hacet.Bu mesaji okuyan butun bayanlar bulusma noktasinda artik..Benimde tam tersi ;D sapsari sac ve kivircik,kot pantolon biraz kirli botlar, bayanlarin gözü nereye dönükse 180 derece bir dönüs yapin.ben ordayim ;D

Sparta

Gerçi Türkiyede Sarı saçlı isen her zaman dikkat çekersin...

Unutma.. Jentzsch

Sayısı az olan herşey diğerlerine göre daha değerlidir..    ;D

jentzsch

;D haklisin da ben Almanya`da yasiyorum ;D gel biz yer degistirelim ;D ;D

Sparta

esma 41

Seni nasil taniriz?

Vaaay beeee ...
MasAllah ALLAh nazarlardan korusun.
Simdiden cok merak ettim seni. ;D
InsAllah seninle dans edecek  kadar yetenikli bayanlarda vardir ... oralarda...  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 09, 2008, 02:03:54 ÖS
;D haklisin da ben Almanya`da yasiyorum ;D gel biz yer degistirelim ;D ;D

;D ;D

Gute Antwort.

Sparta

Alıntı yapılan: esma 41 - Şubat 09, 2008, 02:11:56 ÖS
Seni nasil taniriz?

Vaaay beeee ...
MasAllah ALLAh nazarlardan korusun.
Simdiden cok merak ettim seni. ;D
InsAllah seninle dans edecek  kadar yetenikli bayanlarda vardir ... oralarda...  ;D

Diğer kızları geçebilirsen şöyle 3-4 saniye kadar görebilirsin sanırım ..

jentzsch

Sparta sen su imza gününü baska bir zaman yapsan ya.Bizde (diger erkekler olarak) kendimizi ezik hissetmesek.He? Ne dersin?  :)

Nazar_

şaka maka derken kalemini baska turlu kırdılar galiba jentzsch  :)

jentzsch

Kirilan kalem olsun Nazar_,önemli olan gönüller kirilmasin  :P

Sparta

Olur senimi kıracağım sevgili Jentzsch ( aman nickini doğru yazayım.Birileri tepki gösteriyor)  ;)

Gel anlaşalım ;

Ben Almanya"da ,Sende Türkiye"de  imza günü düzenle :D