Vize İçin Başvurup Bekleyen veya Sonuç Alan Arkadaşların Tecrübeleri

Başlatan celik_mehmet, Ocak 20, 2008, 03:43:40 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

khoLpa$aLı

benimki bugün çıktı 6 aylık bekleyişten sonra çok sevindim Allah herkese nasip etsin inşAllah.

şems

Alıntı yapılan: khoLpa$aLı - Şubat 14, 2008, 01:52:32 ÖS
benimki bugün çıktı 6 aylık bekleyişten sonra çok sevindim Allah herkese nasip etsin inşAllah.
çok sevindim arkadaşım..bende 4 aydır beklıyorum..ınşAllah en kısa zamnda benımkıde çıkar...

mavi_deniz

hadi gözünaydın arkadaşım hayırlı olsun. benimkiside geldi bugün nihayet sona erdi hayırlısıyla. Allah yolumuzu açık etsin...bekleyen arkadaşlarında inşAllah en kısa zamanda sonuca ulaşır:):):):)

nujin

Alıntı yapılan: yakisikli_star - Şubat 12, 2008, 11:05:39 ÖS
selam arkadaslar .benım oglum alman vatandası burda nufus kayıt ornegınde gozukmuyor oglum sadece esım ve ben gozukuyoruz gozukmese bır sakınca olurmu bır bılgınız varsa yardımcı olursanız sevınırım saygılar

evt görünmemesi normaldir ama altta düşünceler bölümünde hangi tarihte türk vatandaşlğından çıktığına dair bilgi olması gerekir(şu tarihte alman vatandaşlığına geçmiştir ifadesi yer almalı)...eğer o da yoksa sorun olabilir ve öyle bir oğlunuz yoktur demektir::)

werderm

khoLpa$aLı hatırlarsan sen bana maaş problemi olmaz demiştin.ama forumda bi arkadaşın olayını okudum.1350 £ falan yazmış.hamburg'da olmuş bu olay.benim gideceğim yer Bielefeld.bu maaş konusu eyaletten eyalete değişiyormu?ben almanyada evlilik yapıcam.yarında sınavım var inşllah kazanırım.bu maaş konusuna gerçekten iyice takmış durumdayım.içim bir türlü rahat değil.maaş yetersiz diye red yersek ne yapmalıyız?şimdiden teşekkürler.

werderm

KONG

arkadaslar bende bugun bas vuru yaptın  almanca tercumelerını hıc ıstemıyorlar
kagıtlarımı aldılar ve bız pasaportunuzu upsyele gonderecegız dedıler

khoLpa$aLı

benim eşim 830€ maaş alıyor nasıl çıktı o zaman benim vizem? eğerki eşin alman vatandaşıysa maaşa falan bakmıyolar bilginize.

kesmeşeker

Alıntı yapılan: khoLpa$aLı - Şubat 14, 2008, 08:46:28 ÖS
benim eşim 830€ maaş alıyor nasıl çıktı o zaman benim vizem? eğerki eşin alman vatandaşıysa maaşa falan bakmıyolar bilginize.
vizen hayırlı olsun arkadaşım, darısı bizim başımıza inşAllah :)

kübüs

tebrik ederim darisi bizim basimiza insAllah

HALIL23

slm arkadaslar benim hanim yani biz 17.01.08 vizeye bas vurduk.benim hanima su sorulari sordular davete katildinizmi?akrabaliniz varmi?nasil tanisdiniz?nezaman evlemeteklifi yapti ve kim evleme teklifi yapdi.asinda ben bekliyodumki benide carip bir sorucaklar ama öle olmadi nedense.türkiyeye kacsefer nakadar geldi sordular.ama 2 gün sonra ups le mekdup gelmis ev evraklar noksan yaziyo asinda noksan degildi zorluk cikarcaklar ya.benim türkiyeye giris cikis kiyadi isdediler.zorla istanbul sabiha göce havalimaninda cikardirdik o kiyadlari cok zorluk cikartilar ordaki polis görevlileri normaline vermiyorlamislar.ben burdan karlruhe türkkonsoloslugndan dilekce cikartirdim o kiyadlari alabilmek icin.Allahdan birisini taniyoduk ordan.o yapdi isimizi ve o kiydida gönderdik.simdi 3 hafta oldu vizeye bas vurdumuza.daha nakadar sürer haberiniz varmi?cok zor arkadaslar ben almanyada hanim türkiyede ama sizde benim gibi cekiyosunuzdur Allah yardimciniz olsun.

HALIL23

hee sunuda sölim ben alman vatandasiyim.gecen sene ausdosda evlendik.hanimi okula gönderdim almanca örenebilmesi icin.hamdolsun Allaha kazandi imtani hanim 67 puanla.tam 1500 euro okul masrafi yaptim.vize parasi konsolosluk parasi haric büsürü para yani.ama insan birisini sevdi zaman parayi görmiyo biran kavusmak isdiyo.su vizeyi bi verseler.8 aydan beri urasiyoruk vAllah.

şems

Alıntı yapılan: mavi_deniz - Şubat 14, 2008, 03:23:37 ÖS

hadi gözünaydın arkadaşım hayırlı olsun. benimkiside geldi bugün nihayet sona erdi hayırlısıyla. Allah yolumuzu açık etsin...bekleyen arkadaşlarında inşAllah en kısa zamanda sonuca ulaşır:):):):)
Vızenız ne kadar zamnda çıktı arkadaşım

mavi_deniz

arkadaşım ben 21 ağustosat başvuru yaptım. eylülün başında sertifika için kağıt geldi.biraz ağırdan aldım 22 ocakta sertifikayı gönderdim.
14 şubatta da vizem geldi bu kadar yani......

dero

konsolosluktan vize için randevu aldoım arkadaşlar.tüm evraklarımı hazırlamıştım ama mailime gelen msjlarında bir adet beyanname diye birşey eklemişler bu nedir nasıl birşeydir anlamadım bilgisi olan arkadaşlar bana yazarsa çok sevinirim