Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

Alıntı yapılan: QUELLE35 - Şubat 16, 2008, 01:29:36 ÖÖ
Mail silmekten yorulurmu insan ben yoruldum ;D ;D
O zaman benim gibi yap hic silme.Her msn yada mail actiginda yeni bin küsür mailiniz var diye pencere acilsin altta ;D

tusem

bende yoruldum ama ne yaparsın,başka türlü de olmuyo,sohbet odasına giremiyoruz bizde işte buralarda idare ediyoruz.hep ders ders nereye kadar canııım ;D

tusem

bu arada esma kayıp arkadaşlar,naapsak kaarakolamı başvursak bilmiyim, ;D

jentzsch

Alıntı yapılan: tusem - Şubat 16, 2008, 01:26:58 ÖÖ
esmacım,bende bi şey soraym yaa,oralara hiç turist olarak ailesini gezmeye gelen oldu mu(turlar hariç)oluyosa nasıl oluyo bilgin var mı,ben yazın gelmek istiyorum da
Burda kimin yanina gelceksen,o kisi senin icin sanirim tam emin degilim ama belediyeden (onu biliyorlardir yada ogrenirler) davetiye aliyor.Su an bizim evimiz de oyle gelen bir misafir var.

tusem

jentzsch,teşekkür ederim yaa tamam gerisini öğrenirim artık.bekle frankfurt ben geliyorum.artık vize işi zorlaştı diye duymuştum daha önce başvurdum(6 sene önce) iş için diye vermediler,birde yazı öndermişler çok komik,tusem hanım size vize veremiyoruz sebebini sorarsanız açıklamk zorunda değiliz diye çok gülmüştük.sonra canınız isterse dedim ama şimdi çok özledim

jentzsch

Alıntı yapılan: tusem - Şubat 16, 2008, 01:40:26 ÖÖ
jentzsch,teşekkür ederim yaa tamam gerisini öğrenirim artık.bekle frankfurt ben geliyorum.artık vize işi zorlaştı diye duymuştum daha önce başvurdum(6 sene önce) iş için diye vermediler,birde yazı öndermişler çok komik,tusem hanım size vize veremiyoruz sebebini sorarsanız açıklamk zorunda değiliz diye çok gülmüştük.sonra canınız isterse dedim ama şimdi çok özledim
;D ;D Gönderdikleri yazi gercekten komikmis.Bildigim kadariyla bu davetiye islerii ve sonrasi biraz uzun sürüyor.Haberiniz olsun..

QUELLE35

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 16, 2008, 01:32:12 ÖÖ
Alıntı yapılan: QUELLE35 - Şubat 16, 2008, 01:29:36 ÖÖ
Mail silmekten yorulurmu insan ben yoruldum ;D ;D
O zaman benim gibi yap hic silme.Her msn yada mail actiginda yeni bin küsür mailiniz var diye pencere acilsin altta ;D
;D ;D haklısın timur ne güzel oluyor değilmi bir sürü mail görenler vay bee desinler

tusem

wie lange??? ay mı yoksa yıl mı?

esma 41

Alıntı yapılan: tusem - Şubat 16, 2008, 01:40:26 ÖÖ

Evet Belediyeden istek edilmesi gerekiyor.
Istek eden kisinin belilrli bir maasi  olmasi gerekiyor ve evinin metrekaresine bakiliyor (aci ama gercek) .

Bekar turistlerin gelmesi biraz daha zor oluyor.
"sahte evliliklerden " bikmis ... almanlar.
Sahte evlilik = para karsiligi bir alman ile evleniyorlar .
Oturum almalari ve böylece almanyada kala bilmeleri icin . ::)

sevval

Benim halamin oglu gelecekdi bu sene ögrenci daha ama ona vermediler vize. Simdi artik daha zor heralde gelmek seni üzmeks istemem ama ins. olur gelebilirsin ;)

jentzsch

Alıntı yapılan: tusem - Şubat 16, 2008, 01:46:20 ÖÖ
wie lange??? ay mı yoksa yıl mı?
3,4 ay falandirr.Attim ama yarin ogrenirim yazarim buraya..

tusem

haydaaa bide şimdi birini mi bulcaz,mal varlığını da soruyolarmı,malım vasa veriyolarmı bi de ev en az kaç metre kare olacakmış,of be bizimkiler yılda 3-5 kez gliyolar biz gidemiyoruz.şu adaletli burcumla acil almanya hükümettine el atmam lazım ;D ;)

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 16, 2008, 01:26:45 ÖÖ
Alıntı yapılan: esma 41 - Şubat 16, 2008, 01:20:52 ÖÖ
Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 16, 2008, 01:19:11 ÖÖ
Arkadaslarr burc icin olanlarrr yanda siraya girsinnn.esma hanim cok yogunlarrrr yutfen sakin olalim.ben simdii paralari topluyorumm.kredi karti da geciooo.hadi sirayi bozmayayinn.arkadan ucretlerr

Paralari topladiktan sora ne yapacan Jentzsch ?
:)
birazini sana vercem gerisi benim,paraya ihtiyacim var da.Yaza kadar zengin olmam lazim ;D

Birazini bana vercekmis  ;D  .
Isi ben görim (nede zor is) parayi sen al. :)

Ama paraya ihtiyacin var ise  :) hepisi senin olsun.
Helali hos olsun ...  ;D

jentzsch

Alıntı yapılan: esma 41 - Şubat 16, 2008, 01:59:45 ÖÖ
Arkadaslarr burc icin olanlarrr yanda siraya girsinnn.esma hanim cok yogunlarrrr yutfen sakin olalim.ben simdii paralari topluyorumm.kredi karti da geciooo.hadi sirayi bozmayayinn.arkadan ucretlerr

birazini sana vercem gerisi benim,paraya ihtiyacim var da.Yaza kadar zengin olmam lazim ;D

Helali hos olsun ...  ;D

;D sagolasin ya kirisiriz beraberr. ;)

sevval

Biz nolcaz nu arada bizde isin icindeyiz bizede düser biseyler heralde elimiz bos gitmeyelim :P

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 16, 2008, 02:10:48 ÖÖ
Alıntı yapılan: esma 41 - Şubat 16, 2008, 01:59:45 ÖÖ

Helali hos olsun ...  ;D

;D sagolasin ya kirisiriz beraberr. ;)

Jentzsch alamanci oldugum icin su cümleyi tam olarak anliyamadim  :)
sagolasin ya kirisiriz beraberr.
??? anlami nedir?  :-\

esma 41

Alıntı yapılan: sevval - Şubat 16, 2008, 02:12:39 ÖÖ
Biz nolcaz nu arada bizde isin icindeyiz bizede düser biseyler heralde elimiz bos gitmeyelim :P

% 10 yeterlimi?  :)