Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

kirismak:paylasmak (i nin noktasizi ben yazamiyorum) ama bulmacalarda argo diye gecer ama tam emin degilim alamanci esma 41 ;D

bu arada para muhabbetini kapayalim yancilar artiyor .( almancilar icin yanci:ortak gibi bi sey)

sevval

Sagol Esma 41 hic degilse sen %10 layik gördün ne derler eli bolsun. Sanada ask olsun Jentzsch ne derler böyle yapanlarada acaba cimri mi deseme ne desem ::) 

jentzsch

Ben ve cimrilik??? Ne kadar uzak iki kelimee.Cok ayip cok  :P  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 16, 2008, 02:16:49 ÖÖ
kirismak:paylasmak (i nin noktasizi ben yazamiyorum) ama bulmacalarda argo diye gecer ama tam emin degilim alamanci esma 41 ;D

bu arada para muhabbetini kapayalim yancilar artiyor .( almancilar icin yanci:ortak gibi bi sey)

Benim lugatimda kırışmak = faltig werden demek . ;D
Ama ne demek istedigini almancida olsam anladim galiba . ;D

Evet yancilar artiyor .... haklisin kapatalim konuyu.
Biz kendi aramizda kirismak yapariz  ::) hahahah  (paylasiriz parayi) (i ler noktasiz olacak tabiki).
Almanci oldugun icin klavyemde noktasiz i yok maalesef. ;D

tusem

ben kaçıyorum arkadaşlar,kendinizi ihmal etmeyin,Allaha emanet olun,bugün çok çalıştım,gövde dayanmadı,gute nacht(ama sizde yatın kıskanırım yoksaa) ;D ;)

esma 41

Alıntı yapılan: tusem - Şubat 16, 2008, 02:25:27 ÖÖ
ben kaçıyorum arkadaşlar,kendinizi ihmal etmeyin,Allaha emanet olun,bugün çok çalıştım,gövde dayanmadı,gute nacht(ama sizde yatın kıskanırım yoksaa) ;D ;)

Bende senin bu kelimeni kiskandim simdi :kıskanırım  :'(.
Noktasiz i lerini kiskaniyorum ben ...  :)

Hadi sana hayirli geceler Tusem.
Gute Nacht.

sevval

Eh göster o zaman cömertligini derken Esma 41 inde aklini celdin oda vazgecdi :'( eh napalim bugun geld(para) kazanmak kismet degilmis baska sefere umarim ;D

jentzsch

esma41 ;D ;D ''kirismak yapariz'' degil. ;D ;D ;D ;D ;D sadece ''kirisiriz'' ok?

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 16, 2008, 02:27:40 ÖÖ
esma41 ;D ;D ''kirismak yapariz'' degil. ;D ;D ;D ;D ;D sadece ''kirisiriz'' ok?

Tamam beee  bende saka olarak yazmistim zaten  ;D.
Sende benim mizahimi anlamiyorsun heee....  :P

jentzsch

Alıntı yapılan: tusem - Şubat 16, 2008, 02:25:27 ÖÖ
iyi geceler..

esma 41

Alıntı yapılan: sevval - Şubat 16, 2008, 02:27:19 ÖÖ
Eh göster o zaman cömertligini derken Esma 41 inde aklini celdin oda vazgecdi :'( eh napalim bugun geld(para) kazanmak kismet degilmis baska sefere umarim ;D

Ben sana el altindan yine % 10 veririm merak etme.
Aman Jentzsch duymasin ...  ;D

jentzsch

Valla gercek sandim kusura bakma :-\ bu arada bu konu super reyting yapti.''ich bin selin und Sie?'' konusundan bile cok okunacak ve mesaj yazilacak sanirim ;D ;D

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 16, 2008, 02:33:00 ÖÖ
Valla gercek sandim kusura bakma :-\ bu arada bu konu super reyting yapti.''ich bin selin und Sie?'' konusundan bile cok okunacak ve mesaj yazilacak sanirim ;D ;D

Hahahah   ;D.
Ben sa demisidum ... (lazca )
Türkce: ben sana demistim. ;D

Jentzsch ben sana ne dedim bu konu reyting kiracak demedimmi?  ;D
Selini bile gectik beee....  ::) ;D

sevval

Ok jentzsch kullaklarini kapa ;D

sevval

Selin kim, ve haddimi asmazsam biraz ucundan kiyisinda anlatirmisiniz ???

jentzsch

Alıntı yapılan: sevval - Şubat 16, 2008, 02:38:48 ÖÖ
selin bi üye sadece. o yazdigim isimli bi konu acmis da baya bi ilgi var..

esma 41

Alıntı yapılan: sevval - Şubat 16, 2008, 02:38:48 ÖÖ

Buradan bilgi edine biirsin.

https://www.almancax.com/forum/index.php?topic=3670.0

Yazilanlarin hepisini okumaya baslarsan ... okuduklarini bir kac gün sora buraya yazabilirsin ...  ;D