kelime ezber programı 2.7

Başlatan abdulhamidhan, Mart 21, 2007, 02:14:33 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

denizmavisi

emeğine sağlık güzel program

yellowstone

danke schon 

Nurleben

arkadaşlar ya linkte bir yanlışlık var ya da link ölmüş..yenilerseniz sevinirim...

care

arkadaslar ebn birsey anlamadim bu isten programi yukledim ama kullanamiyorum lutfen yardim edin

Vmac

çok sağol bu program işime yarıycak kesin...

calhazal

linke basıyorum ama sayfa görüntülenemiyor diyor yardım ederseniz sevinirim bu programa çok ihtiyacım var:(

MuhaяяeM

Link yenilendi arkadaşlar, indiremeyenler tekrar denesinler herhangi bir problem yok.
Arkadaş sadece link vermiş, programın nasıl kullanılacağı hakkında bilgi istemeyiniz..

fbsahin

emeğine sağlık kardes

th_tk

yha nie bnde ingilizce yha bn almancasını istiom

haki

gercekten sagolsun ya  tam aradıgım bır programdı

ceylan01

ya arkadaslar ben bunu yükledim ama ingilizce :(

yücel

Alıntı yapılan: ceylan01 - Kasım 27, 2007, 11:26:07 ÖS
ya arkadaslar ben bunu yükledim ama ingilizce :(

Ben bunu indirdim ve problem yoktu... suanda da kullaniyorum...

neu_profesör

programin özelliklerini okudukca ilgil ve heyecanla yüklemeye calisiyorum ama bir cok arkadasim gibi bu programla tanismaya nail olamadim :D son asamada program acilmiyo ve ekranda gidip geliyo....bu programi yüklemeye calistigim kadar almanca ögrenmeye calissaydim perfekt bir almancam olurdu :)  saka maka bir türlü yapamiyorum ben bu yüklemeyi......

aboz

danke sehr!

EskimSu

danke !

raysdorf

ya arkadaslar cok güzel ama kelimeleri hafizaya alamiyorum pc acilip kapaninca hepsi siliniyo  okadar yazdigimiz bosa gidiyo yani.ilginize tesekkurler

barahera

arkadaslar paylasiminiz icin danke bu arada bu siteye bayildim unutmadan söyleyim avusturyadayim sorusu olan varsa yanitlayabilirim
not:dil üzerine sorucaginiz sorulara cevap veremeyebilirim cünkü almancayi ilk defa burda görüyorum
herkeze iyi calismalar