Arkadaşlar almanya aile birleşimi sınavı A1 Sertifikasını Aldım

Başlatan numunem, Kasım 07, 2007, 05:17:45 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esraulas

randevu aldım ama telde görüştüğüm kişiye söyledim sertefikam yok diye o zaman olmaz demedi bana.birde şeyi sorcam görüşmede ne gibi sorular soruyorlar bilgin varmı

duhan548

maalesef bilgim yok araştır yinede vaktin varsa belki bilen arkadaşlar vardır..

esraulas

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için hoşçakal.....

fevnur

slm duhan548 senin mektup konun neydi konuşmada hangi kartları
seçtin bilgi verirsen sevinirim tekrar tebrikler darısı bizlere

duhan548

mektupta kışın tatile gitmek istiyorsunuz. işte birtane danışma bürosuna mail yazılacak. tarihini filan vermişler bir kaç görev daha verilmiş ona göre yazılalacak..

konuşmada bana URLAUB HANDY BAHN VE BROT çıktı bunlarla ilgili soru soruyorsunuz

fırtına

Selam Arkadaşlar,
Bende A1 Sertifikamı aldım.75 Puan İle geçmişim.Tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.İnşAllah hepinizde bu sertikayı almaya hak kazaınrısınz.BOL şANSLAR !!!

saadet

arkadaşlar sınav mufredatı nedır ve  bu sınav ıcın nasıl bı calısma  ıcersındesınız bıraz  acıklayabılır mısınız sımdıden tesekkurler saygılar

werderm

81 puanla sertifikamı aldım.darısı sizin başınıza

nidal

arkadaslar beraber kursa gittigim 5 arkadasımla 30 ocak da sınava girdik ve cok sükür hepimiz çok iyi derecelerle aldık sınavı yani kazandık.sandıgınız kadar zor degil ama işte o andaki heyecan herseyi belirleyebiliyor.biz önceden heyecanı bastırabilmek adına dersanenin psikoloji danısmanından yardım istedik ve yararlı oldguna inanıyorum ki cok fazla heyecanlanmadan girdik ve kazandık hepimiz çok mutluyuz.hatta bugün bi arkadsın vizesi bile çıktı ve yarın sabah almanyaya gidiyo.ne kadar güsel bişe inşAllah en kısa zamanda bizde gideriz. :):):)

nisanur

hayırlı olsun nidal bende 30 ocakta saat 12 30 girdim sınava belkide aynı salonda girdik bende çok şükür kazandım darısı diğer arkadaslara

kesmeşeker

bende sertifikamı aldım arkadaşlar ama nasıl göndericem bunu? yani orjinalini de gönderiyor muyuz? lütfen yardım :-\ tüm sayfaları hızlı okumaktan gözlerim kaydı :-[ 8)

nisanur

hayırlı olsun kesmeşeker çoook sevindim :) sen vizeye öncedenmi başvurmustun?

esma 41

Tebrik ederim kesmeseker .

Darisi diger  üyelerin basina.  ;)

kesmeşeker

evet ya darısı herkesin başına en kısa zamanda inşAllah :angel: vizeye 12 eylülde başvurmuştum uzun bir almanca hazırlık çalışmaları sonucunda başardım ;D yayında ve yapımda emeği geçen tüm arkadaşlarıma abilerime ablalarıma çok teşekkür ederim :) :angel: