Hangi takimlisiniz?

Başlatan jentzsch, Ocak 03, 2008, 09:43:58 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hangi takimlisiniz?

Fenerbahce
66 (32%)
Galatasaray
72 (35%)
Besiktas
42 (20.4%)
Trabzonspor
4 (1.9%)
Sivasspor
11 (5.3%)
Kayserispor
1 (0.5%)
Konyaspor
0 (0%)
Denizlispor
0 (0%)
Ankarag
1 (0.5%)
Gaziantepspor
0 (0%)
Eski
3 (1.5%)
B
0 (0%)
Antalyaspor
0 (0%)
Bursaspor
4 (1.9%)
Kocaelispor
2 (1%)
Genclerbirligi
0 (0%)
Ankaraspor
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 182

Sparta

Takımımız bizi hayatın acmasız şartlarına ,hayal kırıklıklarına,pişmanlıklara alıştırıyor... Yani bizim sinirlerimize antreman yaptırıyor. Bizi hayata alıştırıyor. Hayat zor iken ,bizi ağlatıyor iken .Nasıl olurda benim takım her hafta zafer kazandı diye bayram yapalım. Bir gül bir ağla olmaz. :D

Biz Beşiktaşlı olarak hep ağlıyoruz zaten ... Ama Gün gelecek bu gözyaşları silinecek.Hem hayatımızda hemde yeşil sahalarda.  :angel:  ( çok attım galiba )

QUELLE35

Atın bakalım arkadaşlar işte Fenerbahçe dışında ki takım taraftarlarının yaptığı en iyi şey atmaktır 8) ;D

Sparta

Sİze bir soru.. :D

şampiyonlar ligi kupasını alan fenerbahçeli ne yapar?    ??? ??? ???

jentzsch

Alıntı yapılan: Sparta - Şubat 23, 2008, 12:55:16 ÖS

Yakinda ''sampiyonlar ligi kupasini alan bir'' degil 30 milyon Fenerbahce taraftarinin ne yaptigini göreceksin Sevgili Sparta ama biraz sabretmen lazim...

QUELLE35

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 23, 2008, 12:59:25 ÖS

Yakinda ''sampiyonlar ligi kupasini alan bir'' degil 30 milyon Fenerbahce taraftarinin ne yaptigini göreceksin Sevgili Sparta ama biraz sabretmen lazim...
ihihihihi    ;D 8)

Sparta

CEVAP :
  Playstationu kapatır uyumaya gider... :D :D :D

jentzsch

Sparta,malesef siz playstation da sampiyonlar ligni birak,süper lig de bile sampiyon olamiyorsunuz..Ben cok ugrastim.Olmuyor...Artik su kiskanclik olaylarini birakalim..Para bizde,futbolcular bizde,her sene lig de biz sampiyonuz..Önceden takim ruhu yoktu artik o da var.Mukemmel bir takimiz.Böyle espriler yapacaginiza,bence kendi takiminizi destekleyin de daha fazla rezil olmayin.Hatirladigim kadariyla siz de bu sene baya bi gol yemistiniz.Sanirim hala onun acisini cekiyorsunuz,sampiyonlar ligindeki en basarili senesini geciren fenerbahce ye surekli tas atiyorsunuz...Sizin isiniz bitti,biz malesef yola devam ediyoruz.Sizde bütün türkiye gibi yakinda fenerbahcenin büyüklügünü kabul edeceksiniz.

Simdi sana bir soru..

Olurda (hic sanmam ama..) Besiktas bir gün Süper lig'de Sampiyonluga aday bir takim olursa,bunu duyan Besiktasli ne yapar? :D :D :D

gütig

Alıntı yapılan: sevval - Şubat 23, 2008, 12:29:33 ÖS
Alıntı yapılan: gütig - Şubat 23, 2008, 11:53:25 ÖÖ
Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 22, 2008, 01:09:50 ÖÖ
Bu zamana kadar cenesi durmayan arkadaslar! Tebrik etmek mi istemiyorsunuz yoksa hala bu aksamki 5 golün sokunda misiniz?

O cenesi durmayanlardan biri de bendim. Ama tebrik etmek istemedigimi sanma Jentzsch.  Sinavim var iki hafta sonra. Ders calisiyorum. O yüzden siteye pek ugrayamiyorum.

Tabiki fenerbahce bir aferini hak ediyor  ;D Taraftarlarinin da e nihayet gözleri aydin... Tabi fenerbahce taraftarlarinin da arada bir sevinmeye ihtiyaci var. Hep Cimbomlular sevinecek degil ya  ;D  ha su bes gole gelince; Bakin Cimbom sayesinde biraz seviniyosunuz iste...Biz cimbomlular hani merhametliyiz ya; su gariban fenerliler sevinecekse, yenilelim bari dedik. Ondan kaybettik yani maci. ::) ;D Sirf siz fenerliler mutlu olun diyee  :P ;D
Ama olmadi yabanci bi takima kaybetmeleri beni hic mutlu etmedi sahsen bi fenerli olarak  ??? ::)

Her fenerli degil de, bazi fenerliler mutlu oluyor malesef sevvalcim...

Sparta

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 23, 2008, 01:16:02 ÖS
Sparta,malesef siz playstation da sampiyonlar ligni birak,süper lig de bile sampiyon olamiyorsunuz..Ben cok ugrastim.Olmuyor...Artik su kiskanclik olaylarini birakalim..Para bizde,futbolcular bizde,her sene lig de biz sampiyonuz..Önceden takim ruhu yoktu artik o da var.Mukemmel bir takimiz.Böyle espriler yapacaginiza,bence kendi takiminizi destekleyin de daha fazla rezil olmayin.Hatirladigim kadariyla siz de bu sene baya bi gol yemistiniz.Sanirim hala onun acisini cekiyorsunuz,sampiyonlar ligindeki en basarili senesini geciren fenerbahce ye surekli tas atiyorsunuz...Sizin isiniz bitti,biz malesef yola devam ediyoruz.Sizde bütün Türkiye gibi yakinda fenerbahcenin büyüklügünü kabul edeceksiniz.

Simdi sana bir soru..

Olurda (hic sanmam ama..) Besiktas bir gün Süper lig'de Sampiyonluga aday bir takim olursa,bunu duyan Besiktasli ne yapar? :D :D :D

Yazdıgın herşey doğru. Sizde herşey var..Fakat para ile alınabilecek herşey var. Türkiyenin en zengin kulübüsünüz inkar etmiyorum... Ama yukarıda saydıgın herşey para ile alınabilecek şeyler..
   Yanlışın ise bizde takım ruhu var diyorsun.. Takım ruhu Türkiye"de sadece Beşiktaşta var... Yapılan tezahüratların ses şiddetinden bu belli.Bizler takımımız yenilsede 90 dakika boyunca bağırırız,takımımızı destekleriz.Bunu tüm dünya biliyor...Hatta geçen günlerde rekor bile kırmıştık,tüm dünya taraftarımıza hayran kalmıştı.
  Gelelim soruna...
Valla biz o kadar gariban bir takımız ki. Playsitaion oynayacak kadar zengin bir taraftarımız yok... Sanırım sevinir :D :D :D

Sparta

şaka bir tarafa inşAllah bu sene şampiyonlar ligi kupasını bir Türk takımı olan Fenerbahçe alır.. Seneyede biz alırız..

Hepimizin bir avrupa kupası olur :D  ;D ;D

jentzsch

;D ;D ;D Güzel cevap ama yanlis :D Ben playstation'da demedim ki.. ;)
Neyse sorumun cevabi: Bunu duyan Besiktasli malesef bir sey yapamadan annesi tarafindan uykudan uyandirilir ;D ;D ;D

Sen taraftar ruhundan bahsediyorsun.Ben sahadaki 11 kisiden..Besiktas taraftarinin takimina verdigi destek tartisilmaz ama Fenerbahce taraftarinin da büyüklügü...Ben bizdeki bu zamana kadar eksik olan sahadaki 11 oyuncunun  uyumu yani takim ruhundan bahsetmistim.O eksikti cok sükür artik o da var..Önümüze geleni devirip,finale cikacagiz insAllah...Keske sizde devam edebilseydiniz ama kismet degilmis.InsAllah seneye...

gütig

Keske uefa ve sampiyonlar liginde finale sadece Türk takimlari kalsa  :) Bir birimizi yemektense o seviyeye gelmeye calissak ne güzel olur ya..  ::)

Sparta

Biz birbirimizi yemiyoruz.. :D

Tatlı bir şey, atışma :D :D :D

jentzsch

Alıntı yapılan: Sparta - Şubat 23, 2008, 01:29:57 ÖS
şaka bir tarafa inşAllah bu sene şampiyonlar ligi kupasını bir Türk takımı olan Fenerbahçe alır.. Seneyede biz alırız..

Hepimizin bir avrupa kupası olur :D  ;D ;D
Haklisin.Bir Fenerli olarak galatasaray UEFA kupasini aldiginda elimde bayrakla gezenlerdendim.Besiktas olsa yine aynisini yaparim.InsAllah bu senede biz aliriz ;D

Besiktas,Galatasaray,fenerbahceli futbolcular önceden maclardan sonra birlikte yemege cikip eglenirlermis.Simdi ise malesef futbolcularda taraftarlarda düsman gibi..Avrupa'da basarili olan 3,4 takimimiz var,hangisi oldugunu gözetmeksizin hepsini destekleyelim.O sene kim basariliysa...

Sparta

gütig

keske bütün taraftarlar bu bilince sahip olsa Jentzsch. Ama bu gidisle bu isler "keskelerde" kaliyor malesef  ::)

jentzsch

Alıntı yapılan: gütig - Şubat 23, 2008, 01:42:59 ÖS
keske bütün taraftarlar bu bilince sahip olsa Jentzsch. Ama bu gidisle bu isler "keskelerde" kaliyor malesef  ::)
InsAllah bir gün oda olur... :-\