Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Alıntı yapılan: sinemm - Şubat 26, 2008, 02:11:57 ÖS
herkes beni yalnis anliyor anlamiyorum... :'(
saka yapiyorum niye aliniyorsun esma?

Ben seni yanlis anlamadim sinemm.
Sadece düsüncemi sana yazdim.
Ve cümlemin sonunda eger yanlis düsündüysem
özür dilerim yazdim.
Mesajin bana ilk okudugumda biraz igneli
geldigi icin öyle yazdim.

Ama haklida
olabilirsiniz,yani Jentzsch ile cok ikili
diyaloguna giriyoruz.Belki bundan rahatsiz olan üyeler
vardir.Bundan sora daha dikkatli olmaya calisiriz.

Saygilar ...

jentzsch

Alıntı yapılan: sinemm - Şubat 26, 2008, 02:11:57 ÖS
herkes beni yalnis anliyor anlamiyorum... :'(
saka yapiyorum niye aliniyorsun esma?
Sinem,sen saka yaptin.Biliyorum eminim esma41 de biliyordur ama esma41 hakli.Biz her konuyu abartmaya,amacindan saptirmaya basladik.Bende farkettim bunu.Sen saka yaptin ama söyledigin sey dogru :)

sinemm

ben bu ikili dialogtan rahatsiz degilim. olsam zaten bu forma girip yazi yazmam. isim olmaz acikcasi. zaten baktigim genel yerler var benim..almanca üzerine olan testlerle ilgileniyorum. iki cift kelime etmek icinde buraya bakiyorum. ama direk yalnis anlasilmak bana cok garip geliyor. bunu söylemek zorundayim. nasil esma sen beni yalnis anladiysan bende seni suan yalnis anladim. fevri hareketlerini bana yapma. rica ediyorum.

esma 41

Alıntı yapılan: sinemm - Şubat 26, 2008, 02:31:39 ÖS
ben bu ikili dialogtan rahatsiz degilim. olsam zaten bu forma girip yazi yazmam. isim olmaz acikcasi. zaten baktigim genel yerler var benim..almanca üzerine olan testlerle ilgileniyorum. iki cift kelime etmek icinde buraya bakiyorum. ama direk yalnis anlasilmak bana cok garip geliyor. bunu söylemek zorundayim. nasil esma sen beni yalnis anladiysan bende seni suan yalnis anladim. fevri hareketlerini bana yapma. rica ediyorum.

Yorum yok.

emosh

esma imzan mükemmellll çok gözüme çarptı da bende burda söyleyim dedim :)

esma 41

Gütig avatarin cooook güzelmis ....  ;D

gütig

Tesekkür ederim   :) Ama Jentzsch`e daha cok yakismis bu avatar  ;D Ben iyisi mi baska bir Galatasaray avatari ekleyim  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: gütig - Şubat 28, 2008, 03:16:59 ÖS
Tesekkür ederim   :) Ama Jentzsch`e daha cok yakismis bu avatar  ;D Ben iyisi mi baska bir Galatasaray avatari ekleyim  ;D

Sen bilirsin ....  ;D

jentzsch

Avatarimi cok sevdim galatasarayli mi olsam napsam..?  :D Arkadaslar saka bir yana iyi yenildik ya ;D. Yani ben izleyemedim maci,isteydim ama telefonla haberleri aliyordum.Son dakikaya berabere girince tur bizim dedim..Arkadasla tam marslara basliyorduk kiiii,gol haberini aldim.  :-\ Size türkiye kupasinda basarilar.Bizim artik Sampiyonlar ligine yogunlasmamiz lazim... ;)

esma 41

Alıntı yapılan: emosh - Şubat 26, 2008, 04:37:43 ÖS
esma imzan mükemmellll çok gözüme çarptı da bende burda söyleyim dedim :)

Tesekkür ederim. ;D

tusem

jentzsch arkadaşım,doğru söylüyorsun ama maçın arkasından yorumlara baktım ben ve maç gerçekten hakemin gazabına uğradı şok oldum resmen,sarı kart,kırmızı kart adam planlıydı mahvetti bizi..  >:( >:( >:( >:(     :'(

jentzsch

Evet.Ben izleyememistim.Bugün izledim haklisin.Yorumlari falanda gördüm.Hakem maci batirmis biraz..hatta biraz degil baya bi batirmis sagolsun.. >:(

tusem

mahvetti yanii sinirimden ağzım hiç kapanmadı >:( tamamen fener karşıtı olduğunu gösterdi bu hakem  >:(kadar olmaz dedim ama çok gergin bir maç oldu.neyse yaa avans olsun galataya  ;)daha nice maçlara inşAllah(tabii dostluk içinde) :) :) ;D

esma 41

Nedense hem hakemler suclu oluyor. ;D

Arkadaslar lütfen yenilgiyi bir kere olsun hazmedin ,lütfen. ;D

tusem

valla esmacıım ne yalan söyleyim hazmedemedim, :'(soda içiyorum ve hala geçmedi ama maalesef tebrik edeyim baaari  :-*ne yapem artıkın bu saatten sonra ;D

esma 41

Alıntı yapılan: tusem - Şubat 28, 2008, 11:17:24 ÖS
valla esmacıım ne yalan söyleyim hazmedemedim, :'(soda içiyorum ve hala geçmedi ama maalesef tebrik edeyim baaari  :-*ne yapem artıkın bu saatten sonra ;D

Ha söyle ...  ;D
Yapilacak bir sey yok .
Tebriklerini kabul ediyorum. :)
Butona da basa bilirsin. ;D

tusem

bastım gitti  ;D ;Dzaten hep basıyoruz ama bizim butona iş yok ne iş yahuuu :-*