RECEP IVEDIK (22 SUBAT'TA SINEMALARDA)

Başlatan 197, Ocak 18, 2008, 01:30:00 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

197

Devam edebiliriz ya, süper bir sohbet konusu iste :D :D haha

jentzsch

Sarinirim herkes kardesinden  ya da abisinden dert yaniyor:) Benim kardesim 197'nin avatarindaki sey gibi bi sey ;D ama o beni öyle mi görüyor? Onu bilmem :-\  ;D

197

Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 02, 2008, 10:53:31 ÖS
Sarinirim herkes kardesinden  ya da abisinden dert yaniyor:) Benim kardesim 197'nin avatarindaki sey gibi bi sey ;D ama o beni öyle mi görüyor? Onu bilmem :-\  ;D

Tam anlamadim dedigini ama sen de benim kardesimsin kardesim :) :)  Almancaxa üye olali cok yeni arkadasim, kankam ve hatta kardeslerim oldu :) :)

esma 41

Alıntı yapılan: 197 - Mart 02, 2008, 11:23:39 ÖS

Tam anlamadim dedigini ama sen de benim kardesimsin kardesim :) :)  Almancaxa üye olali cok yeni arkadasim, kankam ve hatta kardeslerim oldu :) :)

Kimmis bu arkadaslarin ,kanklarin ve kardeslerin ?
Merak ettim simdi . :)
Tante yazmayida unutmussunuz . :embarassed: ;D

197

Alıntı yapılan: esma 41 - Mart 02, 2008, 11:31:38 ÖS
Alıntı yapılan: 197 - Mart 02, 2008, 11:23:39 ÖS

Kimmis bu arkadaslarin ,kanklarin ve kardeslerin ?
Merak ettim simdi . :)
Tante yazmayida unutmussunuz . :embarassed: ;D

Ya saymakla bizmez ki onlar :)  Hem Almancami gelistiriyorum, hem bircok yeni arkadas ediniyorum :)  Ve ayni zamanda da egleniyorum.  Bunun icin Nochmals Danke Schön Almancax :) :)

esma 41

jentzsch

Bir sey degil Onurcum. ;) (bende Esma 41 i kiskandim.)

esma 41

jentzsch

üzerine alinmissin ya ondan..Onur yaw öyle almancax diye genelleme yapip tesekkür etcene,esma ile bana su soldan bi tesekkür konduruver ya.Bu aralar canim cok cekti. ;D ;D Eminim esma hanimin da simdi duyunca cani cekmistir bir tesekkür.. ;D

sevval

Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 03, 2008, 12:34:50 ÖÖ
üzerine alinmissin ya ondan..Onur yaw öyle almancax diye genelleme yapip tesekkür etcene,esma ile bana su soldan bi tesekkür konduruver ya.Bu aralar canim cok cekti. ;D ;D Eminim esma hanimin da simdi duyunca cani cekmistir bir tesekkür.. ;D
Senin canin Tesekkür degilde dolma cekmis olmasin jentzsch ;D ;D ;D

197

Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 03, 2008, 12:34:50 ÖÖ

Kondurdum ;D Ama bana coktandir tesekkür eden yok, o kadar mi kötü "düzeltme" yapiyorum.. ;D ;D :D

919

bence film söylendiği kadar güzel değil adam hanzoluk yaparak güldürüyo.esprilerde çok klasik.film boyunca bi şekilde gülüyosun ama aslında anlamsız bise konusu bile yok.ben 120 yi tavsiye ediyorm.hiç değilse konusu var :)

197

Alıntı yapılan: 919 - Mart 04, 2008, 04:46:34 ÖS
bence film söylendiği kadar güzel değil adam hanzoluk yaparak güldürüyo.esprilerde çok klasik.film boyunca bi şekilde gülüyosun ama aslında anlamsız bise konusu bile yok.ben 120 yi tavsiye ediyorm.hiç değilse konusu var :)

Sssstt aloo, Sahan'a hanzo diyemezsin, tamam mi ? ;D  Kuzenim de olsan öyle seyler demene izin vermem ;D  :D

gütig

;D ;D ;D heyy 197 (onur kardesim), 919 senin kuzenin miydi ?? Ben de diyorum bu benzerlik nerden geliyo  ;D Sana rakip cikti sanmistim  ;D  ;)... Neyse, hosgeldin 197 nin kuzeni  ;D Sizdeki bu rakam takintisini da bir anlasam  ::) ;D

197

Alıntı yapılan: gütig - Mart 05, 2008, 10:57:08 ÖS
;D ;D ;D heyy 197 (onur kardesim), 919 senin kuzenin miydi ?? Ben de diyorum bu benzerlik nerden geliyo  ;D Sana rakip cikti sanmistim  ;D  ;)... Neyse, hosgeldin 197 nin kuzeni  ;D Sizdeki bu rakam takintisini da bir anlasam  ::) ;D

;D ;D Matematigi sevmemizdendir belki de ;D

jentzsch

Onur! Neden 196 veya 198 degilde 197? Merak ettim..Ayni soruyu kuzenin 919 a da soruyorum :)

197

Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 06, 2008, 12:34:07 ÖÖ
Onur! Neden 196 veya 198 degilde 197? Merak ettim..Ayni soruyu kuzenin 919 a da soruyorum :)

197 mi güzel 196 mi ya da 198 mi?? Sen de 197yi secmez miydin??