Almanca Seviyeniz? [ ANKET ]

Başlatan yücel, Aralık 10, 2007, 02:13:55 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Was ist Ihr Sprachniveau?    Sizin  Almanca Seviyeniz nedir?  

A1   (Grundstufe)
A2   (Grundstufe)
B1   (Mittelstufe)
B2   (Mittelstufe)
C1   (Oberstufe)
C2   (Oberstufe)

jentzsch

Alıntı yapılan: gütig - Şubat 13, 2008, 06:38:40 ÖS
Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 13, 2008, 01:30:51 ÖS
Sevgili Gütig,yapmis oldugun yorum ve tavsiyelerin icin cok tesekkürler.Sanirim ben biraz erken heyecan yaptim.Ilk günün kötü gecmesi nedeniyle sinirlerim cok bozuktu.Mesaji yazdigim günden sonraki dersler cok güzeldi ve derslerde yeteri kadar aktiftim  ;D ama yinede ben hala kendimi yetersiz görüyorum.Yapmis oldugun tavsiyeyi (b1 e gitmek) bende düsünmüstüm ama ben bu b1 (zertifikat Deutsch) sinavini cok rahat gectim.Yazili bölümlerde de konusma bölümlerinde de...Simdi dönüp b1 seviyesinde kursa gitmem sacma gelmisti ama düsünmedim de degil.Su ana gelince haklisin herkesten cok daha fazla calismam gerekir ama malesef o imkanim da yok.Hafta ici (su ana bakma bu gün kurs yok) hic vaktim yok.Kurstan sonra calismak zorundayim.Bakalim ne olcak..?Pek umudum yok  ama Allah büyük..

Yardimlarin icin tekraradan tesekkürler... :)

Senin adina sevindim Jentzsch kardes... InsAllah sorunsuz bir sekilde son seviyelere kadar ilerletirsin de, bizimle de paylasirsin ögrendiklerini...

Ich wünsche Dir noch viel Glück beim Lernen...
InsAllah Gütig.Bunlar senin icinde gecerli.Seninde söyledigin gibi evde kendi cabalarinla bu seviyeye geldiysen sende is vardir ;) Tebrik ederim seni Gütig ..

hayatın gizemi

benim A1 2.kur bitti şubatın 22 sinde sınav olcam cok heycanlıyım

belgin coskun

ekorkmaz

şimdilik A1.. Umarım kısa zamanda ve sizlerinde yardımıyla kur seviyesinden de ziyade Almanca konuşmaya başlayacağım.
Teşekkür ederim. :)

mertboy

merhaba arkadaşlar almanca seviyesini test etmek isteyen
bu linkten faydalanabilir..
saygılar...

https://www.goethe.de/cgi-bin/einstufungstest/einstufungstest.pl

919

3 yıldır okulda öğrenmeye çalışıyorm.acı ama daha b1 deym.

197

Alıntı yapılan: 919 - Mart 04, 2008, 05:02:14 ÖS
3 yıldır okulda öğrenmeye çalışıyorm.acı ama daha b1 deym.

Olur mu kuzen ya, artik internetiniz de var, ben sana hep yardim ederim, seviyeni yükselteceksin daha :):) 

Komnator

pardon ben c2 yi en kötü sanmıştım :D

melodi887

BEN a1.yi yuttum sınavada girdim 80 aldım.Devam etmek istiyorum ama yaşadığımız yer küçük olduğu için sadece a1 seviyesinde kurs var.Artık almanyaya gidince ilerletirim inşAllah.

madchen

okula başladığımda kesın a1 dim fakat 6 ay oldu ilerlemiştir bence ama sevıyemı bılmıyorum :S

madchen

yücel

jentzsch

madchen

esma 41

Alıntı yapılan: yücel - Nisan 04, 2008, 11:23:57 ÖÖ
Alıntı yapılan: madchen - Nisan 03, 2008, 12:45:53 ÖS
şimdi ölçtüm b1 mişim :D

Neyle ölctünüz? Metre ile mi?  ;D

;D

Bilmeyenler icin:  ;D

Metre

Mezure

Mezure ile Metreyi ögrenmis olduk .
Birde Mezure yada Metre ile Almanca seviyemizi nasil ölcebilecegimizi anlasak ?
Sayin Yücel bey veya Mädchen hanim  yardimci olursaniz sevinirim.
Ben denedim ama olmuyor ...  ;D

jentzsch

Bildigin bütün almanca kelimeleri soldan saga dogru böyle buldugun bos bir yola yaziyorsun.Metreyi yada mezureyi aliyorsun.Koy üstüne.Gidebildigin yere kadar ölc.Kac metre cikti.Örnegin 40 metre.1 metreye ortalama 10 kelime sigar.40 metrede ne etti? 400 kelime.A1 icin kac kelime lazimdi? 200 .. Demmekki seviyen a2.  ;)  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 05, 2008, 12:15:49 ÖÖ
Bildigin bütün almanca kelimeleri soldan saga dogru böyle buldugun bos bir yola yaziyorsun.Metreyi yada mezureyi aliyorsun.Koy üstüne.Gidebildigin yere kadar ölc.Kac metre cikti.Örnegin 40 metre.1 metreye ortalama 10 kelime sigar.40 metrede ne etti? 400 kelime.A1 icin kac kelime lazimdi? 200 .. Demmekki seviyen a2.  ;)  ;D

;D ;D ;D   aaa cok güzel bir aciklama getirdiniz Jentzsch bey .
Sizi tebrik ediyorum.  ;D

Simdi gec oldu ,yarin ölcerim artik.
Cünkü bildigim almanca Kelimeleri ( coktandir övmemistim kendimi )  seyden seye  kadar gider.
Sey baba sey (Jentzsch sen bilirsin ) . ;D