Kiskanclik nedir .... Neden kiskaniriz?

Başlatan esma 41, Şubat 23, 2008, 04:55:24 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kiskanclik nedir .... Neden kiskaniriz?

Sahip olunan
28 (36.8%)
A
10 (13.2%)
Evrensel mant
15 (19.7%)
A
5 (6.6%)
Ac
4 (5.3%)
Anormal ve y
7 (9.2%)
Diger ...
7 (9.2%)

Toplam Oy Verenler: 67

kesmeşeker

ben de çok kıskancım :-\ eşim almanyada ben burda... ona güveniyorum ama içim içimi yiyor yine de :-\ onun beni üzecek bişey yapmayacağına adım gibi eminim ama ona birinin bakması deli eder beni

Sparta

Ben aslında hiç kıskanç değildim.. :D :D :D

Sağ olsun bir ardaşım var. Beni kıskanç etti :D  Adım kıskanç ve kuşkucu oldu...
Beni kıskandırmak için elinden geleni yapar... Sonra bir kavga çıkar :D  .. Her zaman ben haksız olurum.. LAf döner dolaşır kıskançlığıma takılır..

şuraya hiç dikkat çekilmedi sanırım... ACeba sevildiğinden emin olmak için bilerek kıskandıranlar var mıdır ?

Yöntem çok basit... :D :D:D

Kıskandıracak 2 şey söylersiniz.. Eğer arkadaşınız yada eşinizde çıldırma belirtileri var ise. Gerçekten seviyordur... :D :D :D

Özellikle kızlar bilerek kıskandırıyorlar... Belki sevdiğinin kıskandıgını görünce sevinenler vardır...ama bu sevinme işte mutluluk sevinci olaiblir.. kötü maksaytlı bir sevinme dğeil tabiki...

:D :D :D

Durun yine aynı şeyi yaparsa, hiç tepki vermeyim bakalım ne yapacak :) :)  ....

Hehehheheh

sevval

Alıntı yapılan: Sparta - Mart 03, 2008, 06:03:03 ÖS
   Ben aslında hiç kıskanç değildim.. :D :D :D

Sağ olsun bir ardaşım var. Beni kıskanç etti :D  Adım kıskanç ve kuşkucu oldu...
Beni kıskandırmak için elinden geleni yapar... Sonra bir kavga çıkar :D  .. Her zaman ben haksız olurum.. LAf döner dolaşır kıskançlığıma takılır..

şuraya hiç dikkat çekilmedi sanırım... ACeba sevildiğinden emin olmak için bilerek kıskandıranlar var mıdır ?

Yöntem çok basit... :D :D:D

Kıskandıracak 2 şey söylersiniz.. Eğer arkadaşınız yada eşinizde çıldırma belirtileri var ise. Gerçekten seviyordur... :D :D :D

Özellikle kızlar bilerek kıskandırıyorlar... Belki sevdiğinin kıskandıgını görünce sevinenler vardır...ama bu sevinme işte mutluluk sevinci olaiblir.. kötü maksaytlı bir sevinme dğeil tabiki...

:D :D :D

Durun yine aynı şeyi yaparsa, hiç tepki vermeyim bakalım ne yapacak :) :)  ....

Hehehheheh

Evet aynen katiliyorum Sparta. Ben sahsen bazen kiskandiriyorum kiskanmasi beni mutlu ediyo kiskanmayan erkek bana göre sanki sevmiyomus gibi geliyo  :-[[/i]

Sparta

Yaaaa.. İşte bayanları çözdüm. Bilerek kıskandırıyorsunuz işte :D :D :D

Bazan diyordum.. Bu kız bilerek mi yapıyor ..inadıma mı diye.. Meğer inadıma kıskandırıyormuş :)

Bende kıskandırayım diyeceğim ama....  şöyle bir söz var..

"Allah herkesi kadın kıskançlığından korusun "  derler

Bayanların kıskançlığı çok kötü oluyor.. Genelde bir bayan kıskanınca sonunda bir intikam olayı oluyor :D :) :)   

Kıskanç Eş kocasını haşladı :D
Eşi eve geç gelen kadın ,eşini zehirledi :D   gibi haberleri çok okumuşuzdur :D :D :D

Neyse ben iyisimi  kıskanır gibi yapayım :) :) :)

sevval

Alıntı yapılan: Sparta - Mart 03, 2008, 06:24:40 ÖS
Yaaaa.. İşte bayanları çözdüm. Bilerek kıskandırıyorsunuz işte :D :D :D

Bazan diyordum.. Bu kız bilerek mi yapıyor ..inadıma mı diye.. Meğer inadıma kıskandırıyormuş :)

Bende kıskandırayım diyeceğim ama....  şöyle bir söz var..

"Allah herkesi kadın kıskançlığından korusun "  derler

Bayanların kıskançlığı çok kötü oluyor.. Genelde bir bayan kıskanınca sonunda bir intikam olayı oluyor :D :) :)   

Kıskanç Eş kocasını haşladı :D
Eşi eve geç gelen kadın ,eşini zehirledi :D   gibi haberleri çok okumuşuzdur :D :D :D

Neyse ben iyisimi  kıskanır gibi yapayım :) :) :)

:o :o Dikkat et ama kiskanir gibi yaptigini da anlamasin.  ::) ::)

Sparta

QUELLE35

hımm güzel konu da ben hayatımda hiç kimseyi kıskanmadım yaa nasıl bir duygu onu bile bilmiyorum ilginç demi .Gereksiz ve saçma geliyor bana kıskanılmayıda sevmiyorum çünkü sıkıyor insanı bunaltıyor bence ( bu benim fikrim tabii)  ??? ::)

emosh

Alıntı yapılan: QUELLE35 - Mart 03, 2008, 06:57:38 ÖS
hımm güzel konu da ben hayatımda hiç kimseyi kıskanmadım yaa nasıl bir duygu onu bile bilmiyorum ilginç demi .Gereksiz ve saçma geliyor bana kıskanılmayıda sevmiyorum çünkü sıkıyor insanı bunaltıyor bence ( bu benim fikrim tabii)  ??? ::)
o da güzelmiş hatta çok güzelmiş :S bana da öğretir misin nasıl yapıyosan ben çünkü kıskanmamaya çalıştıkça daha çok kıskanıyorum kendimi engelleyemiyorummmm

Sparta

Kıskanmamanın formülünü açıklıyorum :D :D :D  ( %100 garantili)

Gözlerinizi ,kalbinizi Ve beyninizi tuvalete atın :D Sonra üzerine sifonu çekin ... :D

serena

kiskanmak olayin boyutuna bagli bi durum yanseven kiskanir diyerek gecistirilmemeli durum..kiskanan insan kendinde ki eksikleri  hatalari bulmali ki niye kiskandigini kendisi cözsün..

sevval

Alıntı yapılan: Sparta - Mart 04, 2008, 01:46:19 ÖÖ
Kıskanmamanın formülünü açıklıyorum :D :D :D  ( %100 garantili)

Gözlerinizi ,kalbinizi Ve beyninizi tuvalete atın :D Sonra üzerine sifonu çekin ... :D

Keske yapa bilsek ama istemezdim atmak. Gareri kadar oldugu sürece ne sorun cikar ne problem. Iyi kiskanmalar arkadaslar.

Alıntı yapılan: QUELLE35 - Mart 03, 2008, 06:57:38 ÖS

Gercekden cok ilginc Pinarcim sasirdim yani dediklerine, tabi insan sIKILIYOR gerkesiz ve asiri olunca ama tatli kiskanmalar gercekden güzel iki tarfali buna emin ol ;) :D

Sparta

Alıntı yapılan: serena - Mart 04, 2008, 02:18:43 ÖÖ
kiskanmak olayin boyutuna bagli bi durum yanseven kiskanir diyerek gecistirilmemeli durum..kiskanan insan kendinde ki eksikleri  hatalari bulmali ki niye kiskandigini kendisi cözsün..

Ben size katılmıyorum..Kıskanan kişi niçin kendisinde bir eksiklik hissetsin ki? Niçin kıskanan hataları armalı ki?

Bir bayan bir erkekle evli ise , veya erkek arkadaşı var ise hal ve hareketlerine dikkat ederek kıskandırmamalıdır...

Veya benim kız arkadaşımı benden çok zengin birisiyle konuşurken gördüm , kıskandım. Bende ne gibi bir eksiklik olaibilir ki...

Bence kıskandıranlarda fazlalık vardır.. Ve bu fazlalıklardan kurtulmalıdırlar...

Dediğim gibi... Seven kıskanır...Eksikliği olan değil...  :D

sevval

Sana armagan ediyorum Sparta bu sarkiyi son cumleneki "seven kiskanir" yazisina
[/i][/color]

Sparta

sevval

Vielen dank simarttin beni simdi dermisim :P Gercek bu yani  :D

Sparta

şımarmakta kıskançlık kadar tehlikelidir :D :D :D

sevval

Alıntı yapılan: Sparta - Mart 04, 2008, 06:15:41 ÖS
şımarmakta kıskançlık kadar tehlikelidir :D :D :D

Gercekden nasil bisi oldugunu bilmem cünkü hic yasamadim simarmak nasil biseydir. ::) Alcak gönüllüyümdür