Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Sparta

Sen yarın forumu boyayacaktın Sarı laciverte... şimdi uykusuzsun :D

Forumu boyarken uyuya kalma dikkat et :D

sevval

Alıntı yapılan: Sparta - Mart 04, 2008, 04:26:38 ÖÖ
Sen yarın forumu boyayacaktın Sarı laciverte... şimdi uykusuzsun :D

Forumu boyarken uyuya kalma dikkat et :D
Biz yardim ederiz merak etme boyamasinda Fenerli olarak :D ;)

Sparta

3-4 Saat sonra görecez :D :D :D

sevval

Alıntı yapılan: Sparta - Mart 04, 2008, 05:47:52 ÖS
3-4 Saat sonra görecez :D :D :D
Öncelikle Hosgeldin sana cvp yazdigimin haberinimi aldin  :D :D Evet görcez bakalim  :D

jentzsch

esma 41

jentzsch

Icim kipir kipirr..Sükretmek geldi icimden ;D

Ya simdi Türkiye'de olsaydim Sokaktaydim :-\ Burda Türkler böyle maclardan sonra cikip tur atiyorlar mi? Bilirsin sen..Artik bugün gecti ama Yari finale ciktigimizda bilim de bende cikim..Böyle evde olmuyor.Icimdeki enerjiyi disari atmam lazim.Bagirarak falannn...

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 05, 2008, 01:58:31 ÖÖ

Ya simdi Türkiye'de olsaydim Sokaktaydim :-\ Burda Türkler böyle maclardan sonra cikip tur atiyorlar mi? Bilirsin sen..Artik bugün gecti ama Yari finale ciktigimizda bilim de bende cikim..Böyle evde olmuyor.Icimdeki enerjiyi disari atmam lazim.Bagirarak falannn...

Sizin oralari bilmem ama bizim buradakiler turu attilar bile.  ;D

jentzsch

Artik diger maclara...Evde olmaz böyle ya. :-\

esma 41

Evet Kupayi alin siz , o zaman bir tur atarsin artik. :)

jentzsch

Bir tur mu?? ;D Stuttgart'da girip bagirmadigim bir sokak birakmam bee ;D ;D ;D

gütig

Valla benim esim de koyu fenerli ama o bile kendini sokaga atip coskusunu yasayamiyo... Bunca senedir Almanya`dayim. Dünya kupasi maclari haric hic görmedim sokakalarda kutlama yapildigini  ::) 

Sakin sokakta bagirmaya kalkisma Jentzsch. Sikayet ederler. Götürür polis gece gece karakola. Ona göre yani  ;)

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 05, 2008, 02:14:17 ÖÖ
Bir tur mu?? ;D Stuttgart'da girip bagirmadigim bir sokak birakmam bee ;D ;D ;D

FB formani giy  ;D Königsstrasse ye git , avazin ciktigi kadar bagir.  :)

gütig

Kupayi alirsak tabi sonuna kadar haklisin. Istedigin kadar bagirirsin o zaman sokaklarda :)

esma 41

Alıntı yapılan: gütig - Mart 05, 2008, 02:21:41 ÖÖ

Valla benim esim de koyu fenerli ama o bile kendini sokaga atip coskusunu yasayamiyo... Bunca senedir Almanya`dayim. Dünya kupasi maclari haric hic görmedim sokakalarda kutlama yapildigini  ::) 

Sakin sokakta bagirmaya kalkisma Jentzsch. Sikayet ederler. Götürür polis gece gece karakola. Ona göre yani  ;)

Valla bizim buradakiler nasil bagriyor bir görseniz- duysaniz  :).
Polis ,molis,sikayet  de fayda etmiyor.

jentzsch

Yok ben kupayi almasakta,yari finale cikalim,finale cikalim hepsinde bende cikacam ;D Evet könig de cildirabilirim.En kötü deli derler.. ;D