Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

werderm

eins

suudi galiba bir yıl geçerli. sınava giren bazı arkadaşlardan öyle duymuştum.

firdevs

suudi sorunu yeni gördüm benim bildiğim kadarıyla 6 ay geçerli

23angel

arkadaslar sınav sonucları kac gunde gelıyo 3 ıle 5 dedıler ama hafta sonu da gelebılır dımı.......

werderm

sınava ne zaman girdin?eğer dün girdiysen salı,çarşamba sonuşları alırsın

23angel

carsamba gırdım ya o kadar gec mı acıklanıyo 3 ıle 5 gun dedıler ama....bılmıyorum ve merakla beklıyorum ......

fırtına

Alıntı yapılan: suudi - Mart 05, 2008, 02:48:18 ÖS
ÖZÜR DİLERİM yanlıslıkla göndere tıkladım neyse cumlem yarım kaldı ALLAH kısmet ederse 2008 mayıs ayının sonunda sınava gırmeyı dusunuyorum fakat demınde yazdıgım gıbı 2009 agustos ayından sonra vıze basvurusu yapıcam acaba sınavı gecersem ozaman kadar gecerlı olucakmıdır alıcagım sertıfıka bunu cok merak edıyorum yanıı ıcım okadar cok sıkılıyorkı anlatamam her yerde arastırdım ama hıc bır bılgı yok burda sınavı gecen arkadslar bı bılgı verırsen cok sevınırım almıs oldugunuz sertıfıkanın gecerlılık suresı nekadardır ben aldıgım zaman 1 sene sonra basvuru yapabılırmyım lutfen yardımcı olunn cevaplarınızı sabırsızlıkla beklıyorumm...

Merhaba suudi,
Benim bildiğim kadarıyla sınavı kazandıktan sonra almış olduğun A1 belgesini 1 sene sonra da kullanabilirsin, fakat o belgeyi kaybedersen tekrar yenisini çıkartamıyorsun ve yeniden sınava girmek zorunda kalıyorsun ama aradan uzun bir süre geçeceği için vizeye müracat ettiğinde vize başvurusunda senin almanca bilgini tekrar bakıp soru sorabilirler...Başarılar...

fırtına

Alıntı yapılan: 23angel - Mart 06, 2008, 06:21:57 ÖS
arkadaslar sınav sonucları kac gunde gelıyo 3 ıle 5 dedıler ama hafta sonu da gelebılır dımı.......

Selam 23angel,
Sınav sonuçları en geç 1 haftaya kadar belli oluyor ve daha erken belli olabilme ihtimali de var.Ayrıca, kargo ile vermiş olduğun adresine gönderiyorlar...Bol şanslarr...

masteng

21 marta sinava girecek varmı aranızda

zorro

4 nısan da sınava gırecek varmı

werderm

goethe de eğitim almış olanlar örnek cuma günü girmişse çarşamba sonuçlar açıklanacak derler,ama telefonda rica ederseni salı günüde öğrenebilirsiniz.dışarıdan sınava girenleri bilemem.ben cuma girdim salı günü sertifika elimdeydi

logos

Selam arkadaslar,
A1 sinavina ögrenci hazirlayan arkadaslarin Goethe'nin web sayfasindan indirebilecekleri Musterprüfung ve Prüfungsordnung var. Ders verenlerin ve henüz inceleme firsati bulamayanlarin incelemesi gerekli seyler bence. Ben ders vermeye baslamadan önce bu materyallerden cok faydalandim. Ögrenciler özellikle puanlama sistemiyle ilgili de bilgi istediklerinden onlari rahatlatmak acisindan iyi olur.
Sinavda herkese bol sanslar, umarim birgün herkes tüm dünyayi sinavsiz ve vizesiz dolasma hakki kazanir:)

23angel

arkadaşlar sınavı kazandımmmmmmmmmmmmmmm.....umarım herkes gecer.........

firdevs

schwarzengel

tebriklerrrrrr 23angel.sağol.darısı bizim başımıza.

schwarzengel

arkadaşlar yarın sınava giriyorum.bana da dua edin.inşAllah bende kazanırım.biraz sitres yapmasam umutluyum aslında ama bu heyecanı yenmem lazım. :-[  :(

23angel

tesekkurler arkadaslar valla bu sıte sayesınde kazandım desem yerıdır cunku ben ıkı hafta bu sıteden calıstım ve kazandım.......darısı sızlerın basınaaaaaaa