Adam ne söylemiş olabilir? :)

Başlatan ozlemin, Mart 08, 2008, 11:19:24 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozlemin

Bir adada yedi tane dünya güzeli varmış ve bu adaya gelen herkesi öldürüyorlarmış.
Bir gün adamın biri adaya düşmüş.
Güzeller adama son isteğini sormuşlar, adam öyle birşey söylemiş ki güzeller onu öldürmemiş.
Adam ne söylemiş olabilir?

khoLpa$aLı

ozlemin

bayanlar açısından düşünürsek ;)

toricelli

Alıntı yapılan: ozlemin - Mart 08, 2008, 11:19:24 ÖÖ

Bir adada yedi tane dünya güzeli varmış ve bu adaya gelen herkesi öldürüyorlarmış.
Bir gün adamın biri adaya düşmüş.
Güzeller adama son isteğini sormuşlar, adam öyle birşey söylemiş ki güzeller onu öldürmemiş.
Adam ne söylemiş olabilir?

Ben cevabı biliyorum ama şimdi buraya yazarsam işin heyecanı kaçacak. En iyisi ben sana bunu PN ile göndereyin. Sende çözümün doğru olup olmadığını bana burada bildir. Tamam mı? ;) :D

LG

tusem

en çirkin kimse o öldürsün demiş yada en güzeliniz demiş ya hepsi ben daha güzelim diycek yada kimse çirkinliği kabul etmiyecek bence birbirlerini öldürecek ada da o adama kalacak.. ;D.
yine olan kadınlara olacak.. :'(

Sparta

En çirkininiz dersek ,kimse öldürmez,herkes geri çekilir..
En güzeliniz beni öldürsün diyecek bence :D

Asıl böyle kavga çıkar... :D

tusem

Alıntı yapılan: Sparta - Mart 08, 2008, 07:38:12 ÖS
En çirkininiz dersek ,kimse öldürmez,herkes geri çekilir..
En güzeliniz beni öldürsün diyecek bence :D

Asıl böyle kavga çıkar... :D
iyide sparta, adamın maksadı zaten kurtulmak değil mi kimse çirkinliği kabul etmez böylece adam ölmekten kurtulur bu daha mantıklı bir terazi olarak ben böyle dedim ;D ;D

Sparta

Evet ama şuda var... :D :D :D

Senin dediğin cevapta kimse çirkinliği kabul etmez öldürmez.. Ama adam adada kalmaya devam eder...
7 bayanla aynı ıssız adada kalmak bir intihardan farksız.. :)

Ne dırdırları biter ne sorunları ,kıskançlıklar, birde amazon iseler yandın... odunu kömürü sen taşırsın.. hizmetçileri olursun,sofralarını sen hazırlarsın....

En iyisi benim cevap.. En güzeliniz beni öldürsün diyince.. en güzel benim diye kavga kavga çıkar.. birbirlerini öldürürler.. :D

Böylece 5 yıldızlı bir adanın tek sahibi ben olurum .... :) :) :) :)

ozlemin

en çirkininiz beni öldürsün demiş :D

kimse kabul etmeyeceğine göre ;)

tusem

ewwet!! ben bildiim ben bildiiim, yaşasın kötülük!! :P ;D ;D ;D
Alıntı yapılan: Sparta - Mart 09, 2008, 11:17:58 ÖS
Evet ama şuda var... :D :D :D

Senin dediğin cevapta kimse çirkinliği kabul etmez öldürmez.. Ama adam adada kalmaya devam eder...
7 bayanla aynı ıssız adada kalmak bir intihardan farksız.. :)

Ne dırdırları biter ne sorunları ,kıskançlıklar, birde amazon iseler yandın... odunu kömürü sen taşırsın.. hizmetçileri olursun,sofralarını sen hazırlarsın....

En iyisi benim cevap.. En güzeliniz beni öldürsün diyince.. en güzel benim diye kavga kavga çıkar.. birbirlerini öldürürler.. :D

Böylece 5 yıldızlı bir adanın tek sahibi ben olurum .... :) :) :) :)

Sparta

iyide :D

Sen hem çirkinler  hem güzeller demişsin.. başka seçenek yok ki.. Ben bildim.. ödül neydi? :D

tusem

valla onu özlemin'e sor ödül yoksa bende yokum abi, :'( oynamıyorum yaa ;D ;D ;D

ozlemin

Alkışşşşşşşşşşşş   :D