vize sonucunu almaya gitmek

Başlatan Fehail, Ocak 31, 2008, 11:08:41 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

reyhangul

Alıntı yapılan: ozlemin - Mart 11, 2008, 08:24:00 ÖS
Gözünüzaydın..

Almanyada Berlin hariç bütün şehirlerde daha erken vize sonucu alınıyor,anlaşılır gibi değil
bende berlıne basvurdum ocak23 te 26 gunde cıktı vızem cok uzun surmedı.grev yenı heralde.

ozlemin

Eşiniz Alman vatandaşımı acaba?Alman vatandaşları hemen çıkıyor ama,eşi Türk olarak rastladığım kişilerin 3-4 aydan aşağı vizeleri çıkmadı

şems

Alıntı yapılan: ozlemin - Mart 12, 2008, 12:41:00 ÖÖ
Eşiniz Alman vatandaşımı acaba?Alman vatandaşları hemen çıkıyor ama,eşi Türk olarak rastladığım kişilerin 3-4 aydan aşağı vizeleri çıkmadı
evet benım eşım de turkvatandaşı benım vızemde 4 ayda çıktı..

taifa77

bende A1 belgesini göndereli 1 ay oldu daha sonuc yok esim alman vatandası stuttgart ta oturuyor... vizesi cıkanları kutluyorum yolları acık olsun Allah yardımcınız olsun....

taifa77

normalde vize basvurusunu 29 haziran 2007 de yaptım almanca bildigime dair belge istediklerini 11. ayda yolladılar.. bende A1 belgesini 12 subat 2008 aldım ve bekliyorum vizemi...

KONG

ya ben 14 subatta ankarada bas vurdum esım alman vatandası ve berlınde yasıyo fakat 4 hafta olmasına ramen daha elıne kagıtlar ulasmadı acama neden?

reyhangul

esım alman vatandası.belkı o yuzden erken cıkmıs olabılır.

as

slm arkadaşlar 15 şubat ta vize ye başvurmuştum bugun vizem geldi.tarif edilemez bi mutluluk rabbim inşAllah bütün bekleyenlere bu mutlulugu yaşatır ve biran önçe herkes sevidiklerine kavuşur...as

efekentli_09

Alıntı yapılan: as - Mart 15, 2008, 06:03:13 ÖS
slm arkadaşlar 15 şubat ta vize ye başvurmuştum bugun vizem geldi.tarif edilemez bi mutluluk rabbim inşAllah bütün bekleyenlere bu mutlulugu yaşatır ve biran önçe herkes sevidiklerine kavuşur...as

Tebrikler Kutlarım... :)

Ben 14 şubatta İzmirde başvurmuştum ama hala çıkmadı vizem ???

as

Alıntı yapılan: efekentli_09 - Mart 15, 2008, 10:31:48 ÖS

Tebrikler Kutlarım... :)

Ben 14 şubatta İzmirde başvurmuştum ama hala çıkmadı vizem ???

teşekkürler.inşAllah hayırlı sonuc biran önçe gelir sizede....as

reyhangul

tebrıkler

sevval

Gözün aydin As.. ins. mutlulugun sevdiklerinle hep sürer :)

MAVİAY66

hadi gözün aydin reyhangul insalah darisi bizim basimiza saygilar

KONG

yaklasık 1 bucuk aylık bekleyısten sonra bugun vızemı elıme aldım ınsalah  hepınız bu sevıncı yasarsınız :laugh:

taifa77

Alıntı yapılan: KONG - Mart 21, 2008, 01:42:44 ÖS
yaklasık 1 bucuk aylık bekleyısten sonra bugun vızemı elıme aldım ınsalah  hepınız bu sevıncı yasarsınız :laugh:

hayırlı olsun.. darısı bizim basımıza...

efekentli_09

Alıntı yapılan: KONG - Mart 21, 2008, 01:42:44 ÖS

38 gün oldu benim başvuralı hala bekliyoruz... Ama böyle herkesin vizesinin bir bir çıktığını duyunca bi yandan sabırsızlanıyorum, bi yandan da acayip seviniyorum. Hayırlı uğurlu olsun

crazyvagrant

sınavı kazanıp belgemi yolladım..acaba benim vizemi ne zaman yollarlar..benim sadece pasaportuma vizeyi işleyip yollayacaklar..çok uzun sürer mi işlemler..