almanyada oturum alma suresı ve gırıs cıkıs hakkı

Başlatan reyhangul, Mart 13, 2008, 12:04:51 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

su01

kırşehir senin soruna gelince eski eşim orda doğma büyüme bi türktü artık nasıl türk dersen

su01

ağustosta olacak düğüne şimdiden vize almak ve 10 gün kala almanyaya giriş yapmak bencede tehlikeli ::)

kirsehir7

kirsehir7

bende ayni zorluklari cektim 1 bucuk sene oldu geleli buraya benim

su01

??? Nasıl yani aynı zorlukları çektin?? Eşinden dolayımı??

şems

Alıntı yapılan: su01 - Mart 14, 2008, 03:17:34 ÖS
ağustosta olacak düğüne şimdiden vize almak ve 10 gün kala Almanyaya giriş yapmak bencede tehlikeli ::)
ne yapmalıyım pekı

şems

Alıntı yapılan: khoLpa$aLı - Mart 14, 2008, 03:15:23 ÖS
son 10 gune birakmak biraz tehlikeli gibi gozukuyor bence.
kholpaşalı ne gıbı bır problem olabılır.daha oncemı gıtmelıyım sızce.

khoLpa$aLı

mecburen buraya gelip burdaki islerini(evraklarini) halledip giris cikis yapman lazim.

kirsehir7

bence daha önce gidip oturumunu uzattiktan sonra geri türkiyeye dönüs yap risk almamani öneririm 10 gün kala gidersen baha bi riskli

şems

Alıntı yapılan: khoLpa$aLı - Mart 14, 2008, 03:50:56 ÖS
mecburen buraya gelip burdaki islerini(evraklarini) halledip giris cikis yapman lazim.
sızın soyledıklerınızden sonra eşımde bır araştırsın....aslında bende tereddutteydım son hafta halledebılecekmiyım dıye....

khoLpa$aLı

cok zor degil buraya geliceksin yabancilar subesine gidiceksin onlar hemen senin vizeni uzatacak ve sana kursa gitmeni solicekler ordan evraklari alcaksin belediyeye,AOK`ya ve arbeitsamta gidiceksin ondan sonra bir kursa yazil ve rahat rahat Turkiyeye geri git.

khoLpa$aLı

su01

almanyaya git ama 10 gün kala diil daha erken git bunların işi belli olmaz zorluk çıkarmalarına karşı yeterli zamanın olsun.

khoLpa$aLı

su01

Bitirmesin tabi asla kimse ayrılsın istemem ama belli bi yerde tıkanmışsa gitmiyor istediğin kadar uğraş o yolu açamıyosun. Ben zor günler zor yıllar geçirdim onun için söyledim. Kimseye ayrıl demiyorum.