Ders 20: Almanca İsmin -in Hali (Genitiv Konu Anlatımı)

Başlatan Lara, Ocak 09, 2006, 03:15:17 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erenrecep

İşler karışmaya devam ediyor... Emeğinize çok teşekkürler.

mihaelx

buradan muhharem kardeşimize teşekürler cok güzel bir çalışma sergilemiş taktir unsuru

leonidas123456

https://www.youtube.com/watch?v=oA0ZtiTSZS8&feature=related das ist ein deutches lied

asi küheylan

almanca da isim tamlamalarını her yerde aradım.sonunda burada buldum.emeğinize yüreğinize sağlık.

nuhal2

arkadaslar cok tesekkür cok güzel anlatmissiniz
örnekelrde cok güzel ben bu dili calismaya yeni basladim ve cok karmasik geliyordu sayenizde bay amesafe aliyorum Allah razi olsun

zeytin

acıklayıcı ve bılgılendırıcı ama bıraz daha uzun cumle veya ornek daha ıyı olur sımdıden danke shon

zeytin

arkadaslar ben uzun suredır kursa gıdıyorum ama cewremde almanca bılen olmadıgı ıcın fazla aktıv olamıyorum sonunda burayı buldum sımdıden super alıstırmalar var ve konusmalar var bana yardım edın nolur cok korkuyorum ogrenemıycem dıye

nuhal2

bu ismin halleri konusunda ezber metodu nasil olabilir sevgili hocalarim
saygilar

nuhal2

yani nasil metodla gramer konulari daha kalici olur 3 aydir gramer calisiyorum yeteri kadar ilerleyemedim
bunun calisma metodumdaki yanlisliktan oldugu inancindayim
acaba bir metodu varmi

GİZEM

lütfen bana yardım edın ben kursa basladım akkusatıvlere geldık ama ben onu hala cözemedım  nasıl kolay öğrenebılırım bılen varsa  lütfen yardım etsın cok zor bısey kafam cok karıstı

zeytin

cok calısmak lazımbıgun bıle aksatmaman lazım gızem cunku sonradan ınsan soguyo almancayı zevklı hale getırmek lazım mecburıyet olunca ogrenılmıyo sımdıden basarılar

berkcan

çok teşekkür ederim.başarılar

korayce

emeginize yüreginize saglik cok yararli bir site yapmissiniz coook tesekkürler

N_a_z_a_n

korayce

emekleriniz icin cok tesekkürler cok güzel bir sekilde anlatiyorsunuz sagolun varolun

Elif77

crnky

Çok güzel anlatmışsınız, aşırı karışık geliyor ancak alıştırma çözüp kendimiz cümle kurmaya başladığımızda anlarız diye umuyorum :)