İnsan esini neden aldatir ?

Başlatan esma 41, Mart 14, 2008, 10:56:50 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Icg
4 (6.7%)
Toplumun verdigi rahatliktan
3 (5%)
Rutinligi sevmemesinden
3 (5%)
8 (13.3%)
Ilgi EKSIKLIGINDEN
21 (35%)
Intikam
1 (1.7%)
Yeni heyecan ,macera
14 (23.3%)
Diger ....
6 (10%)

Toplam Oy Verenler: 51

kirsehir7

sagolun arkadaslar.insAllah birdaha yasamam

yücel

Ne denir; Allah kimsenin basina vermesin böyle bir durumu... :-[

taifa77

Allah cok sükür böyle bisey yapmadım yapmamda.... ben bizim toplumdan bahsetmek istiyorum... toplumumuz müslüman diye geciniyor ama isine gelince müslümanlık rafa kalkıyor... kadınlar böyle seyler yapınca hemen ölmesi gerekiyor erkek yapınca mazur gör deniliyor bence her ikiside aynı islama göre kadın erkek esittir... böyle bisey yapan kişi ne sevgiyi ne askı ne saygıyı ne sadakatı hiçbirseyi bilemez ve bu degerleri kavrayamamıstır... ama artık kadınlarda da aldatmalar eskiye göre cogaldı... artık ne diyelim Allah herkese akıl fikir versin... Elinizdeki güzelliklerin farkında olun....

esma 41

Alıntı yapılan: taifa77 - Mart 18, 2008, 09:05:11 ÖS
Allah cok sükür böyle bisey yapmadım yapmamda.... ben bizim toplumdan bahsetmek istiyorum... toplumumuz müslüman diye geciniyor ama isine gelince müslümanlık rafa kalkıyor... kadınlar böyle seyler yapınca hemen ölmesi gerekiyor erkek yapınca mazur gör deniliyor bence her ikiside aynı islama göre kadın erkek esittir... böyle bisey yapan kişi ne sevgiyi ne askı ne saygıyı ne sadakatı hiçbirseyi bilemez ve bu degerleri kavrayamamıstır... ama artık kadınlarda da aldatmalar eskiye göre cogaldı... artık ne diyelim Allah herkese akıl fikir versin... Elinizdeki güzelliklerin farkında olun....

Sevgili  taifa 77,

yazdiklarina aynen katiliyorum.
Evet ... Elimizdeki güzelliklerin farkinda olalim ... gec olmadan !!!

esma 41

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mart 18, 2008, 01:27:48 ÖS
ben 22 yasindayim 4senelik evliyim kocam beni 30 yasinda bi kadinla aldatti.hemde kadinkocamin evli oldugunu beni biliyodu.cok aci bisey aldatilmak.neden yapiyolar bunu anlamiyorum.ben kocami öyle ilgisizde birakmadim.anlöamiyorum yaaaaaa!

Sevgili Kirsehir 7,

yasadiklarin icin cok üzgünüm.
InsAllah bu gibi olaylarla bir daha karsilasmassin.

dero

evet ben de sevgililerimi defalarca aldattım napiyim biz erkeklerin doğasında var işte aldattım yani ne diyeyim ki Allahın bildiğini kuldanmı gizleyecez

kirsehir7

kirsehir7

dero aldatirken biseymi yaptigini sandin.hicmi vicdanin sizlamadi bunu yaparken.ne anladin aldatirken.unutma bu birgün seninde basina gelebilir.umarim bidaha böyle bisey yapmazsin cünkü bu cok kötü birsey

nisanur

dero sevgilin yada eşin böyle bişey yapsa tepkin ne olur acaba yazıkkk çok yazıkkkk seni şiddetle kınıyorum

taifa77

Alıntı yapılan: esma 41 - Mart 21, 2008, 12:26:12 ÖÖ
Alıntı yapılan: taifa77 - Mart 18, 2008, 09:05:11 ÖS

Sevgili  taifa 77,

yazdiklarina aynen katiliyorum.
Evet ... Elimizdeki güzelliklerin farkinda olalim ... gec olmadan !!!

tesekürler..

esini aldatana yazık.!! insanın kendisine saygısı olmalı...
sevgisine niye hakaret ederki insan??

dero

kuru sıkı sallayıp duruyosunuz.ben açıkça itiraf ettim aldattığımı delikanlı gibi söyledim.ha üzüldümmü üzüldüm tabi ama sanki siz hiçmi yapmadınız hepiniz sütle kaşık olayı gibi ak mısınız yani.bırakın bu işleri

kirsehir7

delikanlilik bu mu.aslinda sen birak bu isleri.

taifa77

dero yapmadım kardesim... Allaha sükürler olsun... yapsaydım zaten bunları yazmadım.
Eşimin bana yapmasını istemedigim seyi ben eşime yapmam..

tusem

Alıntı yapılan: dero - Mart 24, 2008, 03:31:59 ÖS
kuru sıkı sallayıp duruyosunuz.ben açıkça itiraf ettim aldattığımı delikanlı gibi söyledim.ha üzüldümmü üzüldüm tabi ama sanki siz hiçmi yapmadınız hepiniz sütle kaşık olayı gibi ak mısınız yani.bırakın bu işleri

Aferin,marifet gibi cesurca anlatmışsın?Ama şunu da yaz bi kenara aldatan aslında kendini kandırmıştır.Asil insan, günahını itiraf yerine kalbinde küllendiren ve saklayandır.Erdemlilik ise dilde değil kalpte olur.Kendinle yüzleş ve hayatını ne kadar boş geçirdiğine bak,birilerinin canını yakmak için değil, vatanına milletine faydalı bir genç nasıl olunur? buna gayret et.maalesef bu gençlik böyle zihniyetlerle ölüyor.

taifa77

Alıntı yapılan: tusem - Mart 24, 2008, 04:00:45 ÖS

Aferin,marifet gibi cesurca anlatmışsın?Ama şunu da yaz bi kenara aldatan aslında kendini kandırmıştır.Asil insan, günahını itiraf yerine kalbinde küllendiren ve saklayandır.Erdemlilik ise dilde değil kalpte olur.Kendinle yüzleş ve hayatını ne kadar boş geçirdiğine bak,birilerinin canını yakmak için değil, vatanına milletine faydalı bir genç nasıl olunur? buna gayret et.maalesef bu gençlik böyle zihniyetlerle ölüyor.

Aynen katılıyorum.. cok güzel yazmıssın ellerine saglık..

esma 41

Sevgili dero ,

üzüldügünüz yani hata yapmis oldugunuzu anlamaniz ne güzel.

Dero der ki : kuru sıkı sallayıp duruyosunuz.ben açıkça itiraf ettim aldattığımı delikanlı gibi söyledim.ha üzüldümmü üzüldüm tabi ama sanki siz hiçmi yapmadınız hepiniz sütle kaşık olayı gibi ak mısınız yani.bırakın bu işleri

Burada yazmis oldugunuz yorum , bence yaptiklarinizdan dolayi pismanlik icindesiniz.
Belkide bu yanlislariniz dan dolayi , sevdiginiz bir insani kayip etmis de olabilirsiniz.
Bu yorumunuz ile piskolojik olarak kendinizi rahatlatmaya calisiyorsunuz.
Yani bu dünyada sadece aldatan   ben degilmki ,baska insanlarda aldatiyor gibi  düsüncesiyle ...
Yani "suc ortagi " ariyorsunuz kendinize.
Böyle yaparak  , yapmis oldugunz "yanlislari " daha iyi hazmetmek istiyorsunuz.
Dogru veya yanlis ,herkes yapmis oldugu yanlislardan dolayi  kendisi sorumludur.
Siz bu yanlisi yapmissiniz (sizde böyle diyorsunuz) ve bunu kendinizle
ve aldatmis oldugunuz kisiyle konusarak hazmedin ,baskalarina saldirarak degil.

Saygilar ...