Tıkla kırmızıyı kareyi tut 18 saniye dayanırsan zekisin

Başlatan ozlemin, Mart 09, 2008, 06:34:25 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sevval

Alıntı yapılan: Sparta - Mart 14, 2008, 12:30:41 ÖÖ
Yaw 18 den yukarı olanlar zekiymiş. Boşa ağlama..Sen 19 yapmışın ya.. :)
18 miydi hiiii tamam o zaman ben 20 diye dusunuyorum. :-\
        Tamam kizma susdum. :D
[/i]

Sparta

karakartalali

Spyxxx

bu oyun dikkat işi
pilotlar  ve f1 araba yarışçıları çok uzun süreler 40-50 yi geçebiliyorlarmış die bliyorum :)

Sparta

Benim minibusçü bir arkadaş vardı... Kesin 100 saniyeyi geçer ... :D

tusem

valla elim titriyo hep değdiriyorum,yeteneksizmişim ben bu konuda maalesef ;D ;D

Sparta

Birde bayan olacaksınız, mutfakta hiç yemek yapmıyorsunuz galiba.. Sarma sararken ,dolma yaparken , hamur açarken,patates soyarken  ,ellerinizi titretmemeyi öğrenmeniz gerekirdi... :):):)

tusem

Sparta uğraşma benle uğraşırım senle,(bu arada bildin ben hiç yemek yapmam ayrıca nefret ederim)

Sparta

Alıntı yapılan: tusem - Mart 25, 2008, 11:17:01 ÖS
Sparta uğraşma benle uğraşırım senle,(bu arada bildin ben hiç yemek yapmam ayrıca nefret ederim)

İyiki bildik   :D

tusem

öyle herşeyi de bilmeyiver :P,(biri ö.mesaj atmış çok sinirlendim de)hani hikayeler sen ondan haber ver nerdeee haniiii??? ::) ;D ;D ;D

Sparta

Hikaye az kaldı... :)

Yaw hikaye kolayda... En sonunda şey olması gerekir işte insanı üfff adamdaki şansa bak dedirtecek bir olay...  Öyle sıradan bişey olmasın diye..

TV lerde o kadar çok dizi oynuyor ki.. Ne yazsam birisi çıkıp aaa bunu izlemiştim diyecek. O yüzden  ilginç bir son düşünüyorum...  Hİkaye yazıldı sadece sonu kaldı... Önemli olan sonu zaten ...
  Bakalım aklıma birşey gelirse  biter bugün yarın... :):)

tusem

Kolay gelsin o zaman sana işin zor tabii,şimdi kareyi yakalarsın belki ilerde büyük bir senaristliği bellimi olur ;)

Sparta

Sende belki ilerde çok iyi bir aşçı olursun... :)

Yada işte bir yemek kitabın piyasaya çıkar :D :D:D  ( çok kötüyüm yaaa )   kızma .. :)

tusem

kızmıyorum beni gülümsetiyorsun gece gece danke butonuna basıyım barii ;D ;D

Sparta

tusem

ingilizceden anlamam ama, fransızca okudum okulda. merci yanii   ;D