Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 87 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tusem

Alıntı yapılan: Sparta - Mart 26, 2008, 12:07:06 ÖÖ
şimdi siz istediniz  , bende konuşayım  :angel:

O tepsinin bir dükkanda oldugu belli.. ( rafa konmuş , Ve alt tarafta çıkolata filan var)

O baklavayı  kesinlikle Gazientepli bir Usta abimiz yapmıştır... Ellerinden öperim o ustanın... :):):)

Emeğe Saygıı.. :):):):)

hahahahhahahahahahahahahahahahhahahahaahhahahahah  ;D

çok fenasııın noolur sanki insanı motive etsen ölürsün dimiii

Sparta

Haksızlığa gelemem :)   

Ama yarın yapmayı deneyebilirsin... Belki Bundan daha güzel olur...

Mucizelere inanırmısın ?  :):):)

tusem

hiiiiiiçççç işime gelmez mucize filan yok tamam mı sen bul kendine kölee ona yaptır :laugh: :laugh: :laugh:(bu arada sohbet odasına girdim kendimle konuşuyorum ama giriliyormuş)

Sparta

Haydaa  ;

Eskiden erkeklerin anneleri kız istemeye gittiklerinde kızın önüne  2 kilo hamur koyup  bunları aç derlermiş...
   Kızlarda kağıt gibi açarlarmış :)

Ne kölesi yaw... Baklava yapmayı bilse kötü mü olur?

Tatlı yer tatlı konuşuruz :D :D :D

tusem

farkında mısın sparta kızarmışsın,yeni gördüm?

Sparta

Evet .. Sayenizde :) Teşekkürler...

tusem

rica ederim her zaman bu arada evliliğin 6.yılını okudum yine güldüm doğru valla

Sparta

Esma hanım göndermiş Saolsun :) 

Bende güldüm yorumumu yazdım :):):)

tusem

Esma ya da teşekkürler çok güzel olmuş.

jentzsch

Valla hafta sonu Türkiyedeydim.1 kilo baklava yemisimdir  :D

şems

Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 27, 2008, 01:50:14 ÖS
afiyet olsun.... bız o zaman gıtmeden buranın ve yemeklerin kıymetını bılelım...

gütig

:D Oh ne güzel. Afiyet olsun. Tabiki alirsin o kilolari o zaman.  ;D Agir vasita seni  ;D

jentzsch

Alıntı yapılan: gütig - Mart 27, 2008, 02:01:19 ÖS

:D Oh ne güzel. Afiyet olsun. Tabiki alirsin o kilolari o zaman.  ;D Agir vasita seni  ;D
Evet sadece 4 gün Türkiyedeydim ama 2 bucuk kilo almisim ;D Hatta yanimda da getirdim.Yemege devam ediyorum :) (ayiptir söylemesi..) :)

jentzsch

Kiz istemeye ufak bir paket cikolatayla gittik.Onun bize geri dönüsü koca bir tepsi baklavayla oldu. ;D

gütig

Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 27, 2008, 02:19:44 ÖS
Kiz istemeye ufak bir paket cikolatayla gittik.Onun bize geri dönüsü koca bir tepsi baklavayla oldu. ;D

Bak nisanlin seni, senin onu sevdiginden daha cok seviyo demekki. Kücük bi paket cikolataya koca bir tepsi baklava. Allah hep böyle mesut, bahtiyar etsin. Bu tatlilar cikalatalar gibi tatli olsun yuvaniz insAllah...Bak hamile kadinin duasi kabul olur derler. Bi de ben dua edeyim dedim sizin icin...

jentzsch

:D Aminnnnn.Cok tesekkurler gütig. InsAllah sende saglikli bir bebek dünyaya getirirsin.(saglikli ve hayirli)

Bu arada nisanlin demissinde.. ;D 1 gün nisanli kalabildik.Ertesi gün evlendik ;D ;D ;D

gütig

Amin. Sen de sagol dualarin icin... Allah arzu eden herkese ana-baba olmayi nasip eder insAllah...Evet, nisanlin demek artik dogru olmaz. Hanimin da artik bi Jentzsch oldu  :D InsAllah cok gecmeden minik minik jentzsch`ler de olur.