İnsan esini neden aldatir ?

Başlatan esma 41, Mart 14, 2008, 10:56:50 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Icg
4 (6.7%)
Toplumun verdigi rahatliktan
3 (5%)
Rutinligi sevmemesinden
3 (5%)
8 (13.3%)
Ilgi EKSIKLIGINDEN
21 (35%)
Intikam
1 (1.7%)
Yeni heyecan ,macera
14 (23.3%)
Diger ....
6 (10%)

Toplam Oy Verenler: 51

esma 41

Alıntı yapılan: ozlemin - Nisan 03, 2008, 11:15:57 ÖS
Özelden nasıl mesaj atılıyor anlatayım sana ;) :D

Kusura bakma Almanci oldugum icin ne demek istedigini anlamadim ?  ::)

esma 41

ozlemin

Biraz şakaaaa birde gerçekten özel mesaj nasıl atılıyor bulamamıştım şimdi buldum

esma 41

Alıntı yapılan: ozlemin - Nisan 03, 2008, 11:22:39 ÖS
Biraz şakaaaa birde gerçekten özel mesaj nasıl atılıyor bulamamıştım şimdi buldum

Ilk özel mesajini banami attin yani?

OOO  tesekkür ederim.  ;D

Sonsuzluk Yolcusu

esma cok ilginc seyler buluyorsun. Sayende bayagi seyler ögrendim. Capkinlari yunanli ve ispanyol kadinlarina havale etmek lazim.  ;D ;D
Türk kadinlarinin cevabini görünce. Capkinlari asla ve asla türk kadinlarina birakmamak lazim. ???
Yoksa capkinliklarinin sonu gelmez. ;D

ozlemin

Evet rica ederim ne demek ;) seninki gelmedi bana...

esma 41

Alıntı yapılan: Sonsuzluk Yolcusu - Nisan 03, 2008, 11:24:44 ÖS
esma cok ilginc seyler buluyorsun. Sayende bayagi seyler ögrendim. Capkinlari yunanli ve ispanyol kadinlarina havale etmek lazim.  ;D ;D
Türk kadinlarinin cevabini görünce. Capkinlari asla ve asla türk kadinlarina birakmamak lazim. ???
Yoksa capkinliklarinin sonu gelmez. ;D

Yazdiklarina aynen katiliyorum sonsuzluk yolcusu.  ;D

ALLAH adamlari yunanli ve ispanyol kadinlarin serrinden korusun ... ehm yada korumasin ...  ;D ;D  saka ,saka.  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: ozlemin - Nisan 03, 2008, 11:27:46 ÖS
Evet rica ederim ne demek ;) seninki gelmedi bana...

Sana cevap yazdim ama .
Gelmesi gerekirdi.
Tekrar yazayim  dur ...  :)

kirsehir7

bende aldatilan bi türk kadini olarak cevaplayim:ben kocam bunu yapmaz demedim tam aksini söyledim.o ise yapmadim diye yalanladi.ben tam olarak ögrendim kadinin yanina bile gittim.ozaman ise bosluktaydim yaptim dedi.ama bunlarin hepsi bi bahane tabi.benim eksikligim ne diye sormadim cünkü kadini gördüm sisman 30 yasinda birisi idi.övünmek gibi olmasin amaa gercekten ben ondan güzeldim.bunu kadin bana kendisi bile söyledi.ama aldatilmak cok büyük bi aci.Allah kimseye vermesin bu aciyi.

esma 41

Anketimize göre insanlar ilgi eksikliginden sebep aldatiyormus ??!!  ::)

Ama hic bir üyemiz bu Konu hakkinda (ilgi eksikliginden) bir yorum  yazmamis.
Merak ettim simdi , ilgi eksikligi olsa bile , sevdigi insani aldatmaya hakki varmidir?

Bence yoktur .  :embarassed:

şems

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 04, 2008, 11:22:04 ÖS
Anketimize göre insanlar ilgi eksikliginden sebep aldatiyormus ??!!  ::)

Ama hic bir üyemiz bu Konu hakkinda (ilgi eksikliginden) bir yorum  yazmamis.
Merak ettim simdi , ilgi eksikligi olsa bile , sevdigi insani aldatmaya hakki varmidir?

Bence yoktur .  :embarassed:

aldatmanın hiçbir açıklaması olamaz aslında ...ama ben ankette yeni heyecan macera  dedım...

esma 41

Evet bencede olamaz  ama gel görki oluyormus . ::)

ozlemin

Birde aldatıp,pişmanlık duyup eşinin peşinden koşanlar var.Yapmışsın işte bir iş, bari dur arkasında dimi.Malum işi yaparken herşeyi göze alıyorki yapıyor...Sen zaten eşini gözden çıkarmışsın, o insan sana nasıl güvensin dimi.Bazılarıda kocasında suç bulmaz direk kadına saldırır,saç baş yolar.Çünkü kadın adama tecavüz etmiştir :D  kocası aslında sütten çıkmış ak kaşıktır :D o yapmaz aldatmaazz ooo :D bak şimdi iyice sinirleniyorum yazdıkca yazarım kırmızı kart alırım sonraaaa konuşturmayın beniiii :D
(Tabi yinede olayın içinde olanların yaşadıkları psikolojiyi bilemem,tamamen dışarıdan görünen durum bana böyle yansıyor)

şems

Alıntı yapılan: ozlemin - Nisan 05, 2008, 01:57:59 ÖÖ
Birde aldatıp,pişmanlık duyup eşinin peşinden koşanlar var.Yapmışsın işte bir iş, bari dur arkasında dimi.Malum işi yaparken herşeyi göze alıyorki yapıyor...Sen zaten eşini gözden çıkarmışsın, o insan sana nasıl güvensin dimi.Bazılarıda kocasında suç bulmaz direk kadına saldırır,saç baş yolar.Çünkü kadın adama tecavüz etmiştir :D  kocası aslında sütten çıkmış ak kaşıktır :D o yapmaz aldatmaazz ooo :D bak şimdi iyice sinirleniyorum yazdıkca yazarım kırmızı kart alırım sonraaaa konuşturmayın beniiii :D
(Tabi yinede olayın içinde olanların yaşadıkları psikolojiyi bilemem,tamamen dışarıdan görünen durum bana böyle yansıyor)
evet adaş ya olayın dışından bakmak kolay...yaşamak zor olsa gerek..Allah kimsenin başına vermesin...

esma 41

Yazdiklarina katiliyorum ama birde su var .
Aldatilan (bazi ) kadinlar keyfinden esinin yaninda durmuyor ,
esini  af ediyor ama neden af ediyor ??
Mecbur kaldigi icin .
Neden mecbur kaliyor ?
Egitimsizligin pesinden sürükledigi issizlik , parasizlik ve cocuklarinin
karnini doyuramamak korkusu .Bir anne cocugunu mutlu etmek
ve karnini doyurmak icin herseye katlanir  , aldatilmayi bile.
Bunlar hayatin aci ama maalesef gercek dogrulari ...

Bence maddi durumu iyi olan, hic bir kadin yada % 98 diyim (istisnalar
kaydeyi bozmaz ) aldatildigini bile bile esinin yaninda kalmaz.

şems

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 06, 2008, 01:13:10 ÖÖ

Yazdiklarina katiliyorum ama birde su var .
Aldatilan (bazi ) kadinlar keyfinden esinin yaninda durmuyor ,
esini  af ediyor ama neden af ediyor ??
Mecbur kaldigi icin .
Neden mecbur kaliyor ?
Egitimsizligin pesinden sürükledigi issizlik , parasizlik ve cocuklarinin
karnini doyuramamak korkusu .Bir anne cocugunu mutlu etmek
ve karnini doyurmak icin herseye katlanir  , aldatilmayi bile.
Bunlar hayatin aci ama maalesef gercek dogrulari ...

Bence maddi durumu iyi olan, hic bir kadin yada % 98 diyim (istisnalar
kaydeyi bozmaz ) aldatildigini bile bile esinin yaninda kalmaz.

evet esmacım doğu kültürüne sahip olanların ve eğitimsiz maddi bağımsızlıkları olmayan bayanların eşinden ayrılması söz konusu bile olamıyor...