arkadaşlar bizim formumuzdada aylık en lerimiz neden olmasın?

Başlatan şems, Nisan 03, 2008, 01:31:38 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 05, 2008, 12:20:43 ÖÖ
Alıntı yapılan: tusem - Nisan 05, 2008, 12:13:31 ÖÖ
Alıntı yapılan: şems - Nisan 05, 2008, 12:12:12 ÖÖ
Alıntı yapılan: tusem - Nisan 05, 2008, 12:10:03 ÖÖ
(aslında bir de itiraf formu açsak ne güzel olur ama bunu esma ii becerir başlık açmayı) hadii esmaa yap şu kıyağı bize herkes formla veya kişilerle ilgili itiraflar yapsın) ;D
evet ya herkez ıtıraf etsın uyelerim hakkında ılk olarak ne düşündükleri güzel olur...

buna esma bi el atması lazım

Tamam ben bir el atayim . :)
Iyi düsünmüssün Tusem.  :)

Bende herkes icin bir itiraf var.Zaten gecmis yazilarimda da cok itirafim var.. ;D

tusem

Hani yaa yazsana meraktan çöp takarım gözüme şimdi,(bilirsin dedikoduyu severim)

esma 41

Su anda bana telefon geldi ,arkadasta masAllah konusmayi cok seven birisi. ;D
Yani 4-5 saat sora tekrar buradayim.  :) Ilk itirafim ... (abartma esma suna 15 dk diyelim ... isim var derim arkadasa )

Basligi acacam söz .... siz simdiden itiraflarinizi kaleme alin.  ;D

jentzsch

esma 41

Alıntı yapılan: tusem - Nisan 05, 2008, 12:29:17 ÖÖ
Hani yaa yazsana meraktan çöp takarım gözüme şimdi,(bilirsin dedikoduyu severim)

Actim ama sen yoksun ortalikta . ;D
Ask olsun yaaaa bu ikinci ask olsun bugün ...
Ama desene herkes sizin gibi "Gecekuslari "degil ...
Demii Jentzsch ?  :)

jentzsch

Sonunda bu da oldu.Bilgisayar basinda kulagimda kulaklikla uyuya kaldim.Mail sesine uyandim ;D

Evet esma41 evett.Gece kuslariyiz.. ;D

esma 41

Hhahaahaha
uyuya kaldin demek .
Bunu buraya degil de  itiraf kösesine yazsana  ;
D

jentzsch

gütig

Alıntı yapılan: tusem - Nisan 04, 2008, 11:43:04 ÖS
jentzsch den başka kimse beni bir yerlere koyamamış,hepinize küstüm,  :'( :'(bir kaç gündür yokum diye ne zaman unuttunuz beni? :P  :Pben kendimi bir yere koydum=en alıngan üye:tusem :-*  ;D  ;D
Alıntı yapılan: şems - Nisan 04, 2008, 11:44:50 ÖS
Alıntı yapılan: tusem - Nisan 04, 2008, 11:43:04 ÖS
jentzsch den başka kimse beni bir yerlere koyamamış,hepinize küstüm,  :'( :'(bir kaç gündür yokum diye ne zaman unuttunuz beni? :P  :Pben kendimi bir yere koydum=en alıngan üye:tusem :-*  ;D  ;D
evet tusemcim dime bır tanecık en e koymuşlar bizi...bende ıkıncı alıngan uye:)

Sems ve Tusem, arkadaslar küsmeyin lütfen. Ben forumu öyle cok SIKI takip edemiyorum.(Malum hamilelik. Bulantilar birakmiyo, cok yorgun oluyorum cogu zaman.) Dolayisiyla sizinle birebir yazisip tanisabilmek nasip olmadi. Forumda "en iyi tanidiklarim" hakkinda fikir beyan edebildim sadece. Eminim sizde ve bir cok arkadasimizda ne meziyetler vardir da ben kesfedememisimdir henüz...Kusuruma bakmayin lütfen.

şems

estağfurullah gutıg hanım...biz şaka yapıyoruz ya...sizinle evet çok fazla  dıalog kuramadık.biz artık her an onlıne nız.birbirimizi tanımamız için çok fırsatımız olur yani..

jentzsch

şems

jentzsch

En ler listemde,en kibar üyelere 3 kisi yazmistim.3 ünde de yanilmadigimi düsünüyorum.Alinabilirsin yani.. ;)

şems

tusem

gütig arkadaşım,bu cevabım sana neden kırılayım sana hamilesin ve alıngan olursun şimdi  ;D ;Dkırıldım sana dersem bu sefer ben seni tamir etmek zorunda kalırım.  ;D ;Dtabii ki herşey şaka hep beraber takılıp eğleniyoruz daha çoook tanışırız kaynaşırız  ok.canım ;) ;) :D

tusem

esmacıım çocukla ilgilenmek zorunda olunca kaçıverdim akşam, :P :Pdur bulayım şu  :Dformu