Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mikail

:embarassed: Bu siteye üye olmuş ve gördüğüm bazı hataları (dayanamayarak  :angel:)
    "Yanıtla" bölümünden düzeltmiştim.
Daha sonra Muharrem Bey, "Hocam sizi sitemizin eğitimcisi kadrosunda görmek istiyoruz" diye teklifte bulundu, ama ben yazdığım yazıları siteye nasıl koyacağımı bilmiyordum. :-[
Oğluma az yalvarmadım, öğretmesi için. Bayağı ücret vermek zorunda kaldım fırsatçıya. >:(

şems

a1 sınavını geçip vizemi aldıktan sonra bu siteyi bırakırım diye düşünmüştüm ama öyle olmadı...sınavıda geçtım vizemide aldım çok şukur....ama ayrılmadım ayrılamadım bu sıteyı çok seviyorum...

jentzsch

Alıntı yapılan: mikail - Nisan 07, 2008, 12:13:24 ÖÖ

:embarassed: Bu siteye üye olmuş ve gördüğüm bazı hataları (dayanamayarak  :angel:)
Daha sonra Muharrem Bey, "Hocam sizi sitemizin eğitimcisi kadrosunda görmek istiyoruz" diye teklifte bulundu, ama ben yazdığım yazıları siteye nasıl koyacağımı bilmiyordum. :-[
Oğluma az yalvarmadım, öğretmesi için. Bayağı ücret vermek zorunda kaldım fırsatçıya. >:(

;D ;D Cok güzel..Iste günün itirafi.. ;D Demekki sizi birazda oglunuza borcluyuz ;)

yücel

fazla para vermemissindir insAllah Hocam. Yoksa ben size angebot yapardim... ;D

esma 41

;D ;D ;D ;D

Sizin  "firsatci"  oglunuzun   burcu ya Yengec  ya Terazi yada Akreptir ?
Belkide balik ...  ;D

Eger bu soru özEL degilse ,yanitlaya bilirmisiniz  ?  ;D

Bu arada iyikide bazi hatalari "dayanamayarak " düzeltmissiniz. ;)

esma 41

Alıntı yapılan: şems - Nisan 07, 2008, 12:16:37 ÖÖ
a1 sınavını geçip vizemi aldıktan sonra bu siteyi bırakırım diye düşünmüştüm ama öyle olmadı...sınavıda geçtım vizemide aldım çok şukur....ama ayrılmadım ayrılamadım bu sıteyı çok seviyorum...

Sevgili sems ,

seni tebrik eder , bu Forumdan hic ayrilmamani temenni ederim .  ;)

jentzsch

Seninkine yakin bir itirafim var.Bende Almanya'da isim bitip bir kac sene sonra insAllah Türkiye'ye döndügümde Almancax'a veda etmeyi düsünüyorum. ::) Kismet belki bende yapamam.. ;D

şems

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 07, 2008, 12:19:53 ÖÖ

Sevgili sems ,

seni tebrik eder , bu Forumdan hic ayrilmamani temenni ederim .  ;)

sizlerin bana karşı yaklaşımları bu denli samimi olduğu surece bu sıteyı bırakmam imkansız zaten:)

mikail

Bu fırsatçı oğlum Yengeç burcudur, Esmacığım  :D
Zaten verecektim,   ;) bu arada bir şeyler öğrendim ben de tabi.

mikail

Sevgili Yücel, senden şu renkli tabloları nasıl yaptığını öğrenmek istiyorum ;)
  Bir boş vaktinde uzun uzzzun anlat ve özel mesaj olarak schicken Sie bitte, olur mu? ;D

yücel

Alıntı yapılan: mikail - Nisan 07, 2008, 12:29:19 ÖÖ

Sevgili Yücel, senden şu renkli tabloları nasıl yaptığını öğrenmek istiyorum ;)
  Bir boş vaktinde uzun uzzzun anlat ve özel mesaj olarak schicken Sie bitte, olur mu? ;D

Hayhay Hocam ne demek hep biz Hocalardan ögrenecek degiliz yaa.... dimi  ;) :D

Neyse Nasil bir tablolardan mesela?
Yoksa benim Forma koydugum tablolardan mi?

mikail

Evet, aynen onlardan! ;D (Biz Karadenizliler böyle fırsatçı değiliz dimi? ;) )

esma 41

Alıntı yapılan: mikail - Nisan 07, 2008, 12:26:04 ÖÖ

Bu fırsatçı oğlum Yengeç burcudur, Esmacığım  :D
Zaten verecektim,   ;) bu arada bir şeyler öğrendim ben de tabi.

Evet nasil da bildim Yengec burcu oldugunu. ;D (biraz kendimi öveyim zamani geldi ) . ;D

Bu arada bende Yengec burcuyum ...  :-\ ( ama hiiiiic  firsatci degilim)  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: mikail - Nisan 07, 2008, 12:39:58 ÖÖ

Evet, aynen onlardan! ;D (Biz Karadenizliler böyle fırsatçı değiliz dimi? ;) )

Hocam yoksa sizdemi Karadenizlisiniz ?  :)

yücel

;D

tamam Hocam anladim firsatcilik bize yakismaz... (esma olsa belki :P)

esma 41

Alıntı yapılan: yücel - Nisan 07, 2008, 12:44:28 ÖÖ
;D

Ama bende Karadenizliyim  :'(... insan hemserisi icin böyle seyler dermi ya ?  ;D

yücel

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 07, 2008, 12:46:05 ÖÖ
Alıntı yapılan: yücel - Nisan 07, 2008, 12:44:28 ÖÖ
;D

Ama bende Karadenizliyim  :'(... insan hemserisi icin böyle seyler dermi ya ?  ;D

Dost aci söyler... ;D