Tanışalım...

Başlatan Nazire, Şubat 07, 2006, 02:31:47 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smc-403

hallo ich heibe ahmet. ich wohne in istanbul. ich bin 22 jahre alt. ich bin verheiratet.... aile birleşimivizesi için a1 sınavına gircem ve daha 1 hafta oldu almanca çalışmaya başlayalı ne yapacam bilmiyorum... 

şems

Alıntı yapılan: smc-403 - Nisan 07, 2008, 01:26:57 ÖS
hallo ich heibe ahmet. ich wohne in istanbul. ich bin 22 jahre alt. ich bin verheiratet.... aile birleşimivizesi için a1 sınavına gircem ve daha 1 hafta oldu almanca çalışmaya başlayalı ne yapacam bilmiyorum... 
hoşgeldın arkadaşım...bu sıteyı takip etmenı tavsıye ederim...bizler bu site sayesınde kazandık..aradığın herşey var burada..

kirsehir7

hosgeldin smc.bu sitenin yardimci olacagina eminim.

smc-403

teşekürler arkadaşlar inşAllah dediğiniz gibi olur sizlerdemi sınava girdiniz ?

şems

Alıntı yapılan: smc-403 - Nisan 07, 2008, 01:31:00 ÖS
teşekürler arkadaşlar inşAllah dediğiniz gibi olur sizlerdemi sınava girdiniz ?
evet bizde sınava gırdık ve vizemizi aldık...

kirsehir7

ben daha 21 martta girecegim almanyada.kursa gidiyorum.

smc-403

sınavla ilgili dipnotlar falan varmı acaba ben kursa falan gitmiyorumda kendim çalışıyorum

smc-403

sen almanyadamı gireceksin sınava

jentzsch

Alıntı yapılan: smc-403 - Nisan 07, 2008, 01:34:20 ÖS
sınavla ilgili dipnotlar falan varmı acaba ben kursa falan gitmiyorumda kendim çalışıyorum
Almanca calisabilirsin,a1 sinavi ile ilgili her türlü bilgiye ulasabilirsin,vize ile ilgili de..Sadece dip not degil,her türlü not mevcuttur sitemizde.Hosgeldin bu arada..

kirsehir7

evet ben almanyada girecegim sinava.1.5 senedir almanyadayim.kursa gidiyorum.

smc-403

saol ama vize için deilde a1 sınavında neler çıkıoo ona göre hazırlanmak istiyorumda

smc-403

sen nasıl gittin  1.5 sene öncesinden almanyaya

kirsehir7

aile birlesimiyle.ama benim vizem 2.5 senede cikti.hep red geldi.

jentzsch

Alıntı yapılan: smc-403 - Nisan 07, 2008, 01:42:12 ÖS
saol ama vize için deilde a1 sınavında neler çıkıoo ona göre hazırlanmak istiyorumda
Sitede bununla ilgili coook konu acildi,herkes bildiklerini paylasiyor..Kolay gelsin arkadasim.Basarilar sana..

smc-403

istanbul goethede sınava girenlerden sınav konularını söylecek kimse varmı arkadaşlar?

şems

Alıntı yapılan: smc-403 - Nisan 07, 2008, 01:48:12 ÖS
istanbul goethede sınava girenlerden sınav konularını söylecek kimse varmı arkadaşlar?
ARkadaşım sıteyı bıraz gez ıstersen bütun sorularının cevaplarını bulacaksın...bizde aynı yollardan geçtık çunkü..

smc-403

gezdim siteyi ama sınavla ilgili bi mektup olayını gördüm başkada bi bilgi göremedim ben  hangi başlık altında yazıyor bilgiler sölermisin ?