vize sonucunu almaya gitmek

Başlatan Fehail, Ocak 31, 2008, 11:08:41 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: taifa77 - Nisan 03, 2008, 10:55:58 ÖÖ
Alıntı yapılan: melodi887 - Nisan 02, 2008, 11:43:19 ÖS
a
ynı seyleri bende yasadım A1 belgesini konsolosluga gönderdikten sonra 7 hafta sonra vizem geldi... sizinde insAllah gelir en kısa zamanda
pasaportun süresi dolmuş diyorsunuz.. sizi haberdar ederler uzatmanız için... ya vizeyi verirler ve sizde  pasaportunuzu uzatırsınız yada  vizeyi vermeden pasaportu yollarlar süresini uzattıktan sonra siz tekrar onlara yollarsınız ve vizenizi verirler
cevabınız için çok teşekkürler.Yalnız size baya bi geç gelmiş sonuç bana en geç 3 hafta demişlerdide neyse geç olsunda güç olmasın inşAllah.Sizin eşiniz alman vatandaşı mıydı acaba?Bide sizin pasaportunuzu süresini uzatmanız için vizenizle beraber mi gönderdiler yoksa siz uzatıp geri konsolosluğa mı yolladınız?vizenizin çıkmasına çok sevindim şuan Almanyadasınızdır sanırım darısı başımıza ALLAHIN İZNİYLE.

ben pasaportumun süresini 2 yıllık yaptırmıstım.. benim müracatım 29. haziran 2007 de yaptım sonra işte A1 belgesini alacaksın dediler... 8 ay sonra vizeyi almıs oldum..
1 Nisan 2008 de vizem geldi... cumartesi günü Almanyada olcam inşAllah
hadi hayırlı olsun darısı bize inşAllah....

efekentli_09

50 Gün önce vize için Konsolosluğa başvurada bulundum. Alman Belediyesi gerekli evrakların tamamlanması için 9 Nisanda eşime randevu vermiş. Bu Alman belediyesindeki işlemler tamamlandıktan sonra ne kadar sürede çıkıyor vize? Vizesi çıkmış olan arkadaşlar ne kadar bekledikleri söylerler mi acaba?

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: efekentli_09 - Nisan 04, 2008, 04:55:01 ÖS
50 Gün önce vize için Konsolosluğa başvurada bulundum. Alman Belediyesi gerekli evrakların tamamlanması için 9 Nisanda eşime randevu vermiş. Bu Alman belediyesindeki işlemler tamamlandıktan sonra ne kadar sürede çıkıyor vize? Vizesi çıkmış olan arkadaşlar ne kadar bekledikleri söylerler mi acaba?
merhaba arkadaşım. benim daha vizem çıkmadı ama bu sitedeki arkadaşları takip ettiğim kadarıyla almanyada eşin herşeyi tamaladıktan sonra 1 hafta yada 10 günde çıkıyormuş diye biliyorum. tabi yinede bu memurların insiyatifine kalmış bişey...

efekentli_09

Sağolasın. Artık bekleyip görecez ???

eebru

bu konuyu açan arkadaş nerdesin yarın randevum var konslt..:)

as

arkadasim  benin ki esime randevu verdikten sonra 4 un icinde cikti ama belli olmuyor ama bir hafta yi gecmiyor.ben suan almanya ya giris yaptim 4 gun oldu insAllah herkes en kisa zamanda sevdigine kavusur

firdevs

as eşinizden neler istemişler

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: as - Nisan 08, 2008, 09:43:23 ÖS

arkadasim  benin ki esime randevu verdikten sonra 4 un icinde cikti ama belli olmuyor ama bir hafta yi gecmiyor.ben suan Almanya ya giris yaptim 4 gun oldu insAllah herkes en kisa zamanda sevdigine kavusur
peki eşin alman vatandaşımıydı? ya inşAllah darısı bizlere....

smc-403

benim duyduğum kadarıyla senin kaderine kalmış bişey kimisi var 1 ayda alıoo kimisi var aylar geçio üzerinden haberini bile alamıyor ama umraım en kısa zamanda herkes alır şu illet şeyide omuzundaki bu ağırlıktan kurtulur...bol şans arkadaşlar buna ihtiyacımız var maalesef :(

fatihduygu915

slm arkadaşlar ben 07 nisanda verilen randevüye gittim evraklarımı teslim ettim bugün bana konsolosluktan bir msj geldi telefonuma cok şaşırdım. ..... NUMARASIYLA TAşINACAK PASAPORTUNUZ KONSOLOSLUKTAN TESLİM ALINMIşTIR. GÖNDERİNİN TESLİMATI 10.04.2008 TARİHİNDE YAPILACAKTIR. diye bir msj bukadar cabuk olması iyimi kötümü bilen varmı arkadaşlar cünkü bugün henüz ücüncü gün ve yarın bana pasaportumu gönderiyorlar acaba red mi edildi. eşimi yabancılar polisi cağırmamış hicbirşey istememişler bu nedemek oluyor anlamadım inanın şuan kafam cok karıştı. başına aynı olay gelen arkadaşım varsa anlatırsa cok sevinirim şimdiden cok teşekkürler.

smc-403

hemen paniğe kapılma ya umarım kabul edilmiştirde bu stresten kurtulursun

fatihduygu915

İNşALLAH AMA BEN PEK SANMIYORUM BUKADAR CABUK OLCAĞINI OFF YARINA KADAR BEN MERAKTAN ÖLÜRM ARTIK

smc-403

bellimi olur belki insafa gelmişlerdir eskisi gibi bekletmiolardır ;)

fatihduygu915

keşke dedğin gibi olur inşAllah iyide eşimi cağırmamışlar onun evine maaşına filan bakları gerekmiyormuydu bu benim kafamı karıştıran

smc-403

hayırlısı neyse o olsun ne diim bunların yaptığı herşey saçma belki buda onlardan biridir

firdevs

fatih duygu senin terminşn 7 nisandamıydı yani ilk termin yoksa basvurduktan sonramı tekrar termin verdiler