Kiskanclik nedir .... Neden kiskaniriz?

Başlatan esma 41, Şubat 23, 2008, 04:55:24 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kiskanclik nedir .... Neden kiskaniriz?

Sahip olunan
28 (36.8%)
A
10 (13.2%)
Evrensel mant
15 (19.7%)
A
5 (6.6%)
Ac
4 (5.3%)
Anormal ve y
7 (9.2%)
Diger ...
7 (9.2%)

Toplam Oy Verenler: 67

yakamoz55

bence kıskanlık tamamen güvensizliktir...

esma 41

Alıntı yapılan: yakamoz55 - Nisan 08, 2008, 06:48:24 ÖS

Kiskananin güvensizligi bence  (yani kendisine karsi güvensizligi ) ,
kiskanilanin degil.

QUELLE35

Alıntı yapılan: yakamoz55 - Nisan 08, 2008, 06:48:24 ÖS

Aynen katılıyorum arkadaşım sana   ::)

smc-403

dediğin mantıklı aslında ama şunuda unutmamalı  kıskanmayan insan yoktur bu bizim hamurumuzda var...

kirsehir7

valla arkadaslar ben cok kiskancimdir.sevdigim insani cok kiskanirim.ama baska türlü kiskanclik yapmam

smc-403

jentzsch

Benim kiskanclik duygularim öldü,bitti gitti.Allah rahmet eylesin..

yücel

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 09, 2008, 02:17:44 ÖS

Ask olsun dostum, insan bii zenazesine cagirir... ;D

esma 41

Alıntı yapılan: yücel - Nisan 09, 2008, 02:22:45 ÖS

Düzenleme :Ask olsun dostum, insan bii zenazesine cagirir.

Cenazesi dogru ...  ;D ( ayyy cok kötüyüm ben yaaa)  ;D

Jentzsch yazdigin son mesajina kendin inaniyormusun ... yoksa öylesinemi  yazdin ...  ;D

kirsehir7

ne o kiskanclik duygularini ameliyatla aldirdinmi? ;D ;D

jentzsch

Saka degil,gercekten öldü.Kendilerini coook özlüyorum ama o beni öldürmeden cok sükür ki ben onu öldürdüm.Saka bir yana zamaninda 1.5 gün görmedigim kisiyi deli gibi kiskanirken (ne yaptin? ne ettin? nerdeydin? gibi bilindik sorguya cekme olaylari  ;D) simdi 1,5 senedir hic görmüyorum. ;D Timarhaneye gitmektense onu (yanlis anlamayin kiskanclik duygusunu) öldürmeye karar verdim.Artik gayet yumusak ruhlu,anlayisli bir adam haline geldim.bende anlamadim nasil oldugunu..? Ne diyeyim,Allah sonumu hayretsin..  ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 09, 2008, 02:32:35 ÖS
Saka degil,gercekten öldü.Kendilerini coook özlüyorum ama o beni öldürmeden cok sükür ki ben onu öldürdüm.Saka bir yana zamaninda 1.5 gün görmedigim kisiyi deli gibi kiskanirken (ne yaptin? ne ettin? nerdeydin? gibi bilindik sorguya cekme olaylari  ;D) simdi 1,5 senedir hic görmüyorum. ;D Timarhaneye gitmektense onu (yanlis anlamayin kiskanclik duygusunu) öldürmeye karar verdim.Artik gayet yumusak ruhlu,anlayisli bir adam haline geldim.bende anlamadim nasil oldugunu..? Ne diyeyim,Allah sonumu hayretsin..  ;D
nasil öldürdün?formülünü bizede verde bizde öldürelim.kurtulalim.

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 09, 2008, 02:32:35 ÖS

Birde esine sormak lazim ...  ;D

yücel

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 09, 2008, 02:26:05 ÖS
Alıntı yapılan: yücel - Nisan 09, 2008, 02:22:45 ÖS

Düzenleme :Ask olsun dostum, insan bii zenazesine cagirir.

Cenazesi dogru ...  ;D ( ayyy cok kötüyüm ben yaaa)  ;D

Jentzsch yazdigin son mesajina kendin inaniyormusun ... yoksa öylesinemi  yazdin ...  ;D

Evet cokkk kötüsün... ;D

jentzsch

Formülü cok basit sevgili kirsehir7. Gidiyorsun ezcaneye '' Kardes bana söyle rahatlatici,siniri stresi giderici böyle insani sarhos gibi yapan bir ilac versene''  diyorsun.Sana bir ilac ya da surup verir.Pasiflore'yi öneririm.Tamamen bitkilerden yapilmis dogal bir surup.  ;D Aksama hic bir sorunun kalmiyor.Böyle bos bos bakiyorsun insanlara  ;D

Esimede sorabilirsin esma41. ;D O da korktu benim bu uysal halimden.''doktora git'' diyor. Hee bi de bu bayanlari anlamak mümkün degil.Kendisi eski halimi özlemis.. ;D ;D ;D

kirsehir7

eee sende arada bi kiskan esini.özletme eski halini.baynlar kiskanilmayi sever ama asiri olmayacak sekilde.(bana göre)

smc-403

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 09, 2008, 02:45:35 ÖS
eee sende arada bi kiskan esini.özletme eski halini.baynlar kiskanilmayi sever ama asiri olmayacak sekilde.(bana göre)

katılıyorum her bayan kıskanılmaktan hoşlanır aşırıya kaçmamak şartıyla