A1 almanca aile birleşimi sınavı için mektup örnekleri

Başlatan khoLpa$aLı, Ocak 07, 2008, 09:59:09 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burcukafadar

bize başka kaynaktan değil, sadece söylediğim kitaplardan birde o alıştırma kitabından çalıştırdılar

smc-403

saol ya çok teşekkür ederim içim rahatladı bi nebzede olsa

burcukafadar

tabiki, canını sıkacak hiçbirşey yok, sınıfta en heyecanlı insan ben olmama rağmen, sınavdan çıktığımda yüzümde güller açıyordu, o korktuğum sınavda bumuymuş dedim. önce kendine güvenmelisin. sınavın yarısıda bu zaten. geri kalanı düzenli çalışmakla bitiyor.

smc-403

şuan türk alman kitabevinin internet sitesindeyim ama öle bi kitap bulamadım internetten sipariş edecektimde

smc-403

schritte 2 den neden sadece 8,9,10,11 ?

burcukafadar

internetten bilmiyorum, ben oraya gidip öyle almıştım. telefondanda sorabilirsin. hem ismini öğrenmiş olursun kitabın

smc-403

doğru sölüorsun hemen telefona sarılıyım en iisi

burcukafadar

diğer konular sınavda çıkmadığı için hocamız gerek duymadı. zaten o nitelerden birinde yeni yıl vardı o zaten hiç sınavla ilgili birşey değil, diğer ünitedede kıyafetlerle ilgili olması lazım. ondada   der pullover,die cake, die bluse yi bilmen yeter. bunlar da sözlü sınavda çıkabilir.

smc-403

teşşekürler aradım şimdi  sonu start deutch 1 ile bitiyor çok uzun bi adı var bu hafta gidip alıyım en iisi internette var dedi ama ben bulamadım :(

burcukafadar

smc-403

sınavım 23 mayısta bu arada kitap 37 ytl

burcukafadar

sınavına daha var, çalışamn için güzel bir zamanın var ama zaman hızla geçiyor, çok iyi değerlendirmelisin. kitabın fiyatı normal,çünkü kitaplar almanyadan geldiği için ordan daha pahalı oluyor

smc-403

ewt doğru sölüorsun  schritteleride o fiyattaydı aşağı yukarı zamana gelecek olursak çok çabuk geçio gerçekten

burcukafadar

şimdiye kadar neler öğrendin, yani hangi durumdasın, yardım edebileceğim birşey varsa sınavla ilgili sorabilirsin

smc-403

sınavla ilgili pek bişi bilmediğim için aklıma soracak bişi gelmiyor ama senin girmiş biri olaraktan belirtmek istediğin önermek istediğin noktalar varsa iyi olur.

smc-403

schritte 1 i bitirdim ama gerekli tekrarı yapmadığım için hepsi havada kaldı  kitabı tekrar edicem yarından itibaren bide şu artikeller canımı sıktı şu ana kadar :)

burcukafadar

önce şunları bilmelisin, wie heissen Sie? woher kommen Sie? wo wohnen Sie? wie alt sind Sie? was sind Sie von beruf? was sind Ihre Hobbys? welche sprachen sprechen Sie? bunlar sözlü sınavında çıkıyor bunları seri ve düzün birşekilde cevaplarını bilmelisin. sayıları çok iyi bilmelisin, hörende çıkıyor çünkü. soru kalıplarını bilmelisin. yani soru sorarken fiil+özne+diğer ne gelecekse ya da ''w''li sorular(was, woher..gibi)+fiil+özne gibi tabi bu geniş zamanda oluyor. fiil çekimlerini çalış.