Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smc-403

saol ya teşekkür ederim artık ders çalışmaktan elimin altındaki şeleri bile göremez oldum kusura bakma

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: smc-403 - Nisan 08, 2008, 10:31:55 ÖS
saol ya teşekkür ederim artık ders çalışmaktan elimin altındaki şeleri bile göremez oldum kusura bakma
rica ederim. ama okadar gözünde büyütme...

smc-403

6 senedir evlenmeyi bekledim şimdide bu sınavı beklemek istemiyorum yerimde olsan eminim şuan dediklerini demezdin duygu

jaluji

sagol arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için.ve ilgilenip yazdığınız için.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: smc-403 - Nisan 08, 2008, 11:05:48 ÖS
6 senedir evlenmeyi bekledim şimdide bu sınavı beklemek istemiyorum yerimde olsan eminim şuan dediklerini demezdin duygu
ya anlıyorum seni smc-403. tamam sınav kolay değil ama okadarda zor değil. inan bende okadar büyütmüştümkü gözümde ne gecem kaldı negündüzüm. psikolojim bozuldu ya.sınavı kazanıyosun bu sefer vize sorunlarıyla karşı karşıyasın.bu beklemeler hiç bitmiooo :( inşAllah hayırlısıyla sende alırsın arkadaşım. goethenin vermiş olduğu kurda gidiyorsan kazanman çok kolay. yani sınav formatını bilen herhangi birkursa gidiyorsan kazanma şansın yüksek. ama normal sınav sistemini fazla bilmeyen halk eğitim kurslarına gidiyorsan kazanma şansın az arkadaşım. niye 6 sene ya? keşke daha önce başvursaydın. enazından bu sınav illetinden kurtulurdun...neyse hadi sana şimdiden başarılarrrr :)

smc-403

kursa gitmiyorum daha doğrusu almanyada doğma büyüme biriyle çalışıyorum öğretmen falan deil

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: smc-403 - Nisan 09, 2008, 11:40:44 ÖÖ
kursa gitmiyorum daha doğrusu Almanyada doğma büyüme biriyle çalışıyorum öğretmen falan deil
merhaba smc-403 .bence bu almanca öğretmeniyle olcak iş değil. o olsa olsa sana cümle kurmayı kelimeleri öğrenmeyi yada en fazla rica cümlelerini öğretebilir bu sana sadece sözlüde kolaylık sağlar AMA sınav formatı bunlardan çok çok farklı. peki dinlemeyi nasıl öğrenceksin ki sınavda çok çelişkili sorular çıkıo. yada mektubu nasıl halletceksin? ha eğerki hocan gerçekten sınav formatında çalıştırıyorsa elinde bizlerin kursta gördüğü kitablardan işliyorsa yada sınavda çıkan mektup örneklerini ele alıyorsa tamamdır başarabilirsin. ama dediğim gibi sınava yönelik çalıştırıyorsa inşAllah geçersin...

smc-403

kursta görülen schritte kitabından çalışıyoruz haftayada  a1 sınavına örnekler die bi kitap varmış goethede  çalıştırılan ondan alcam

duygu_0354_duygu

hımmm. bende ankarada ALMAN KİTABEVİNDE kursa gittim. gayet başarılıydı. ve çoğunlukla herkes ordan kitablarını temin ediyordu. gerçektende sınava mükemmel hazırlaya kitabları var. eğer ankaradaysan goethenin hemen çok yakınında ALMAN KİTABEVİ var. oradanda kitabları temin edebilirsin...

fatihduygu915

arkadaşlar sözlü sınavda bunlardan cıkıyor genelde umarım sınava girecek arkadaşların işine yarar herkese başarılar...
LEHRER: Wie heisst dein Lehrer? / sie heisst emine.
PAUSE: Wann haben sie pause? / um 3.00 uhr.
HAUSAUFGABEN: Machen sie heute hausaufgaben? / nein.
FREUNDE: Haben sie freunde im kurs? / ja.
SPRACHE: Welche sprache sprechen sie? / turkisch und etwas deutsch.
COMPUTER: Haben sie einen computer? / ja-nein.
HOTEL: Wo ist das "the marmara hotel"? / in taksim.
MEER: Gibts es in istanbul ein meer? / ja.
AUTO: Haben sie ein auto? / ja-nein.
FLUGZEUG: Fliegen sie gern? / ja-nein.
FLUGHAFEN: Wo ist ders flufhafen? / in yeşilköy oder in pendik.
BAHN: Wann fahrt die bahn? / am abend.
BAHNHOF: Wo ist ders bahnhof? / in haydarpaşa.
FAHRKARTE: Was kostet eine fahrtkarte? / 2 Euro.
AUSFLUG: Machen sie heute einen ausflug? / ja-nein.
SOMMER: Was machst du im sommer? / urlaub-hochtzeit.
WOCHENENDE: Was machst du am wochenende? / ıch gehe ins kino.
URLAUB: Wann machen sie urlaub? / im sommer.
KOFFER: Hast du einen koffer? / ja-nein.
STADT: Wo wohnen sie? / in istanbul.
BERUF: Was sind sie von beruf? / ich bin arbeitslos.
CHEF: Wie heisst dein chef? / ahmet
FEİERANBEND: Wann hast du fierabend? / um 8 uhr.
FİRMA: Wie heisst deine firma?/ siemens.
ARBEİTPLATZ: Wo arbeiten sie? / in taksim.
HOBBY: Was sind deine hobby? / meine hobbys sind lesen und ins kino gehen.
ABEND: Was machst du am abend? / ıch esse.
RESTAURANT: Wo ist das restaurant "mc donalds"? / in taksim.
SPORT: Machen sie sport? / ja-nein.
FAMİLİE: Wo wohnt deine familie? / in avcılar.
FREUNDE: Was machst du mit freunde? / ıch gehe ins kino.
FERNSEHEN: Sehen sie gern fern? /ja-nein.
KAFFEE: Trinken sie gern kaffee? / ja-nein.
FİSCH: Was kostet ein kiol fisch? / 5 euro.
PULLOVER: Was kostet der pullover? / 20 euro.
JACKE: Was kostet die jacke? / 20 euro.
GESCHAFT: Was ist dein lieblings geschaft? / adidas-nike..
BACKEREİ: Wo ist die backerei? / in taksim.
FRÜHSTÜCK: Wan machen sie frühstück? / um 9 uhr.
BİER: Trinken sie gern bier? / ja-nein.
LİEBLİNGESSEN: Was ist dein lieblingessen? / hamburger-pizza.
BROT: Was kostet ein brot? / 1 euro.
OBST: Was kostet ein kilo obst? / 2 euro.
FLEİSCH: Was kostet ein kilo fleisch? / 5 euro.
KASSE: Wo ist die kasse? / dort.
GETRANK: Was trinken sie gern? / cola, kaffee.
KİNDER: Haben sie kinder? / ja-nein.
STADT: Wo wohnt deine familie? / in istanbul.

smc-403

paylaşımın için teşekkürler

zorro

merhaba 4 nısanda ıstanbulda sabah 9 da sınavım vardı sımdı cevap geldı 71 puan almıstım.hıc kursa falan gıtmedım arkadaslar.dıceksınızkı nasıl kazandın ben anlatayım ılk once daylıght almanca egıtım cd lerını aldım 20 mılyon du o dvd lerı seyrettım ve notlar aldım sonra notlerı temıze cektım bu yazmada ve anlamada yardımcı oldu.sonra almancax sınav tecrubelerınde faydalandım neler oluyo fatıhduygu arkadasıma tesekkur ederım bana soru sorma ve kendını tanıtma ıcın mesaj atmıstı yukarıda yazmıs aynısı geldı cok tesekkur ederım.ve alman kıtap evınden sınav ornegı aldım ornek cozdum o kıtabı mutlaka alın ve orda ornek cozun kelılerı ezberleyın bence oyle mılyarlarca para vermeye gerek yok gıbı.ılk once kendınızı bır deneyın sonra kurs.ama almanca ogrenmeye devam hosuma gıttı ve bu not bana cesaret verdı.herkese basarılar.

fatihduygu915

zorro senin adına cok sevindim biliyordum başarıcağını tebrik ederim faydam dokunduysa ne mutlu bana inşAllah herkes sınavı gecer. ama iş birtek sınavı gecmekle kalmıyor yalnız biz herşeyin üstesinden geliriz geriye şimdi evraklarını hazırlayıp teslim etmen kaldı sana bol şans diliyorum umarım herşey dilediğin gibi olur.

şems

Alıntı yapılan: zorro - Nisan 10, 2008, 01:23:41 ÖS
merhaba 4 nısanda ıstanbulda sabah 9 da sınavım vardı sımdı cevap geldı 71 puan almıstım.hıc kursa falan gıtmedım arkadaslar.dıceksınızkı nasıl kazandın ben anlatayım ılk once daylıght almanca egıtım cd lerını aldım 20 mılyon du o dvd lerı seyrettım ve notlar aldım sonra notlerı temıze cektım bu yazmada ve anlamada yardımcı oldu.sonra almancax sınav tecrubelerınde faydalandım neler oluyo fatıhduygu arkadasıma tesekkur ederım bana soru sorma ve kendını tanıtma ıcın mesaj atmıstı yukarıda yazmıs aynısı geldı cok tesekkur ederım.ve alman kıtap evınden sınav ornegı aldım ornek cozdum o kıtabı mutlaka alın ve orda ornek cozun kelılerı ezberleyın bence oyle mılyarlarca para vermeye gerek yok gıbı.ılk once kendınızı bır deneyın sonra kurs.ama almanca ogrenmeye devam hosuma gıttı ve bu not bana cesaret verdı.herkese basarılar.
tebrık ederim arkadaşım...

kesmeşeker

ya arkadaşlar goethenin kursuna gitmye gerek yok bence hem heryerde o kurs da yok maalesef. normal bir kursla da olabilir yada kendi çalışmanızla.. sınav okadar büyütülecek birşey değil sadec sakin olun okadar heyecan yapmayın ;) ben ne sınav formatında bir ders aldım ne de goethenin kitaplarını gördüm sadece kursun bana verdikleriyle öğrendim ve başardım. goethenin reklamını yapmayalım burda.. benimle beraber sınava girenlerden birkaçı goethede almanca öğrenmiş fakat 2. defa girenler vardı.. burda kişinin kendisi önemli.. rahat olun arkadaşlar :angel:

fatihduygu915

kimse reklam yapmıyor herkes düşüncelerini paylaşıyor.

apres

arkadaşlar selam sınavımın sonucu daha yeni geldi 79 puanla geçmişim. çok sevinçliyim darısı herkesin başına.beraber sprechen konuşmaya girdiğimiz diğer 3 arkadaşımda geçmiş sınava ankarada girmiştik 7 nisan sabah 9 da.