Youtuben den anlamli ve duygusal Videolar,siirler,sarkilar.

Başlatan esma 41, Şubat 09, 2008, 04:48:15 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 10, 2008, 12:56:50 ÖS
Son günlerde cok dinledigim bir sarki..

Sarki güzelmis ,paylasim icin tesekkürler Jentzsch.

Fatih Erkocun  cogu sarkilarini bildigimi saniyorum ama bu sarkiyi ilk defa dinledim.

Sanirim yeni sarkisi .  :-\

kirsehir7

ben  1.5 senedir almanyadayim.viersen de oturuyorum.22 yasindayim.52 kiloyum ;D evliyim 1 tanede kizim var.suanda almanca kursuna gidiyorum.üniversiteye hazirlaniyorum.halkla iliskiler okumak istiyorum.kirsehirliyim.

kirsehir7

özür dilerim yalnislik oldu nasil oldu anlamadim.buraya yazmayacaktim.cok özür

jentzsch

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 10, 2008, 02:44:39 ÖS
ben  1.5 senedir Almanyadayim.viersen de oturuyorum.22 yasindayim.52 kiloyum ;D evliyim 1 tanede kizim var.suanda almanca kursuna gidiyorum.üniversiteye hazirlaniyorum.halkla iliskiler okumak istiyorum.kirsehirliyim.
ama yanlis yerdesin.. ;D ;D ;D

jentzsch

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 10, 2008, 02:45:31 ÖS
özür dilerim yalnislik oldu nasil oldu anlamadim.buraya yazmayacaktim.cok özür

Olsun ya,nolcak  ;D Bende bugün kelime oyunlarinda kafam karisti.Bi o oyun bi bu youn derken yanlis yere yazmisim.. ;D

esma 41

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 10, 2008, 02:44:39 ÖS
ben  1.5 senedir Almanyadayim.viersen de oturuyorum.22 yasindayim.52 kiloyum ;D evliyim 1 tanede kizim var.suanda almanca kursuna gidiyorum.üniversiteye hazirlaniyorum.halkla iliskiler okumak istiyorum.kirsehirliyim.

Bu Video Kirsehir icin ....

Umarim begenirsin  .  :)

Neset Ertas - Biter Kirsehirin gülleri

kesmeşeker

anlamsız ve duygusuz fakat komik ve eğlenceli bir video   ;D

jentzsch

Yusuf'u cok yakindan taniyoruz sevgili kesmeseker.Az oynamadi almancax formunda.. ;D

kesmeşeker

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 10, 2008, 03:05:40 ÖS
Yusuf'u cok yakindan taniyoruz sevgili kesmeseker.Az oynamadi almancax formunda.. ;D
hadi ya ;D çok komik ama ;D

kirsehir7

arkadaslar nasil youtubeden video indiriyorsunuz.bende buraya video koymak istiyorum ama beceremiyorum.

esma 41

esma 41

esma 41

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 10, 2008, 03:07:54 ÖS
arkadaslar nasil youtubeden video indiriyorsunuz.bende buraya video koymak istiyorum ama beceremiyorum.

Kirsehir özelden nasil oldugunu anlatmaya calistim.
Bir dene istersen ... sorun olursa sorabilirsin.  ;D

kirsehir7

özel msj göndermesini bilmedigim icin buraya yaziyorum kusura bakma arkadasim.ama ben url yi youtube yazan yerleri göremedim.tam sekilde anlatirmisin.tesekkürler