Almancax Forum üyeleri bulusuyor

Başlatan esma 41, Şubat 03, 2008, 04:22:17 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 10, 2008, 02:49:12 ÖS
biraz önceki msjimi yalnislikla baska bi konuya göndermisim.acaba siteden atilirmiyimki jenz esma sizce
Bir sey olmaz.Biz atilmadiysak hala sende atilmazsin..Yazarsin bir siir olur biter.. ;D

kirsehir7

muharrem abime mi yazim siiiri.ayy bazi kisiler yalnis yere yaziyo hemen atiyo.insAllah atmaz beni.cok seviyorum bu siteyi sizlerden ayrilmak istemiyorum. :'(

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 10, 2008, 02:54:50 ÖS
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 10, 2008, 02:49:12 ÖS
biraz önceki msjimi yalnislikla baska bi konuya göndermisim.acaba siteden atilirmiyimki jenz esma sizce
Bir sey olmaz.Biz atilmadiysak hala sende atilmazsin..Yazarsin bir siir olur biter.. ;D

Arkadasimin yazdiklarina katiliyorum .  ;D

( illede bana bir tasch atacak bir vatandas )  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 10, 2008, 02:56:58 ÖS
muharrem abime mi yazim siiiri.ayy bazi kisiler yalnis yere yaziyo hemen atiyo.insAllah atmaz beni.cok seviyorum bu siteyi sizlerden ayrilmak istemiyorum. :'(

Sevgili kirsehir ,

o bazi kisiler yanlis yerlere yazdiklari mesajlari icin atilmadi.
Admin bey onlari bir kac defa daha ikaz etmisti , büyük harflerle
ve yanlis yere Konu acmayin diye .
Bu ikazi hafife aldiklari icin ...  ::) sey oldular iste.

Sana birsey olmaz merak etme.
( Ben sana bir siir yazarim )  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 10, 2008, 02:48:02 ÖS
ben 1.5 senedir Almanyadayim.virsende oturuyorum.evliyim 1 tane kizim var.22 yasindayim.suan almanca kursuna gidiyorum.üniversiteye hazirlaniyorum.halkla iliskiler okumak istiyorum.

ALLAH bagislasin .
InsAllah hersey gönlünce olur .  ;)

Seni ilk görüste nasil taniriz ?

Yani görünüs olarak ?

Tabi yorum yazmak zorunda degilsin ... isteyen yazabiliyor.  :)

kirsehir7

esma 41

kirsehir7

tama ben ozaman saclarimi maviye boyarim.(hep maviye boyamak istemisimdir ama bi türlü cesaret edemedim) ;D ;D

esma 41

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 10, 2008, 03:09:55 ÖS
tama ben ozaman saclarimi maviye boyarim.(hep maviye boyamak istemisimdir ama bi türlü cesaret edemedim) ;D ;D

Tamam o zaman sorun yok   ;D

kirsehir7

esmacigim özel msj göndermeye calistim.geldimi msj

esma 41

Geldi .

Ilk özel mesajini bana yolladin  :)

Seni bu basarindan dolayi tebrik ederim .  ;)

demir

hani Bir Türkü var,
Artık dayanamam ben bu hasrete,
ya sende gel ya benide götür diye.
bizim buluşmamızı bir gerçekleştirebilsek.

kirsehir7

Alıntı yapılan: demir - Nisan 12, 2008, 01:34:53 ÖS

hani Bir Türkü var,
Artık dayanamam ben bu hasrete,
ya sende gel ya benide götür diye.
bizim buluşmamızı bir gerçekleştirebilsek.

bencede

madchen

ya ben bu buluşmayı anlamadım..bu baslık altında kendımız tanıtarak mı buluşuorz yoksa bi yerde toplanıp mı buluşuyoruzz :D

jentzsch

Alıntı yapılan: madchen - Nisan 12, 2008, 05:45:37 ÖS
ya ben bu buluşmayı anlamadım..bu baslık altında kendımız tanıtarak mı buluşuorz yoksa bi yerde toplanıp mı buluşuyoruzz :D
Bu hayali bir bulusma sevgili madchen.Esma41'in ilk mesajini oku ama eger olursa hayali gercege de dönüstürecegiz bir gün..Uygun bir zaman ve uygun bir yer bulursak.. :)

kirsehir7

siyah sacliyim,göz rengim acik kahverengi,52 kiloyum.en sevdigim yemek mercimek corbasi.iceceklerden visne suyuna bayilirim.

konusmayi cok severim,biraz gevezeyimdir.ama almanyada konusacak hic arkadasim olmadigi icin baya gevezelik yapamiyorum.simdi burda yapabilirim. ;D

cok sicak kanliyim yardim etmeyi cok severim. :angel:

jentzsch

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 12, 2008, 06:00:19 ÖS
siyah sacliyim,göz rengim acik kahverengi,52 kiloyum.en sevdigim yemek mercimek corbasi.iceceklerden visne suyuna bayilirim.

konusmayi cok severim,biraz gevezeyimdir.ama Almanyada konusacak hic arkadasim olmadigi icin baya gevezelik yapamiyorum.simdi burda yapabilirim. ;D

cok sicak kanliyim yardim etmeyi cok severim. :angel:
Sen iyi birisin o zaman.. ;)