Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Alıntı yapılan: 197 - Nisan 12, 2008, 12:59:08 ÖÖ
Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 12, 2008, 12:57:35 ÖÖ
Nese ya genc adamsin.Ondandir..E biz yaslandik artik.Belli bir yastan sonra kafa almiyor.. (bende 1,5 yila dayandim da..daha tik yok.O yuzden sordum.)  :-\

Ya inanin daha iyi Almanca da bilebilirdim, ama gereken önemi vermiyorum, veremiyorum... Nasil calismaya devam edecegimi sasirdim... Kurs bitti, ondan sonra her sey bitti yani.. Ondan sonra hic calisamadim... :( :'( :'(

Tamam tamam .
Almanca konusmani bilmiyorum ama Almanca gramerin , yazilarin , düzenlemelerin  :) v.s. iyi gibi bana öyle geldi .

jentzsch

197

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 12, 2008, 01:03:59 ÖÖ
Alıntı yapılan: 197 - Nisan 12, 2008, 12:59:08 ÖÖ
Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 12, 2008, 12:57:35 ÖÖ
Nese ya genc adamsin.Ondandir..E biz yaslandik artik.Belli bir yastan sonra kafa almiyor.. (bende 1,5 yila dayandim da..daha tik yok.O yuzden sordum.)  :-\

Ya inanin daha iyi Almanca da bilebilirdim, ama gereken önemi vermiyorum, veremiyorum... Nasil calismaya devam edecegimi sasirdim... Kurs bitti, ondan sonra her sey bitti yani.. Ondan sonra hic calisamadim... :( :'( :'(

Tamam tamam .
Almanca konusmani bilmiyorum ama Almanca gramerin , yazilarin , düzenlemelerin  :) v.s. iyi gibi bana öyle geldi .

Ya ben kötü demedim zaten... Yani kendimi idare ediyorum, yetiyor da bana.. :D Ama daha iyi olmali, bir de burada üniversiteye gitmek istiyorum ki, bu Almancamla cok zor... :-\

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 12, 2008, 01:04:40 ÖÖ
Benim nasil hocam?  ;D

Idare eder dersem yalan olur.  ;D
Almanca telafuzunu duymadim hic ama ..  ;D
Alamancaniz ( yazi )  iyi gibi ...  ;D ;D

esma 41

Peki benim türkcem bir Almanci olarak nasil ?  ;D
( lütfen övün beni biraz , bugün hic övülmedim ...  ne hallere düstüm yaaa... utaniyorum kendimden  ::) ;D)
Yinede cevaplarinizi bekliyorum ...  ;D

197

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 12, 2008, 01:09:50 ÖÖ
( lütfen övün beni biraz , bugün hic övülmedim ...  ne hallere düstüm yaaa... utaniyorum kendimden  ::) ;D)

Ne var ki Türkcende? O hatalari cogu kisi yapar yani, onda bir sey yok. Benden 2+ yani, gercekci olmam gerekirse (bir de bildigim kadariyla).. :) (Yag yakmak isteseydim 1+ verirdim, 2+ yag degil yani... :D) Yanlis anlamadin umarim.... ;D

jentzsch

Esma senin icin sunu söyleyebilirim.Su ana kadar tanidigim almancilar icinde en iyi türkceye sahip olan kisi sensin ama bende senin telafuzunu duymadim..  ;D

197

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 12, 2008, 01:15:48 ÖÖ
Esma senin icin sunu söyleyebilirim.Su ana kadar tanidigim almancilar icinde en iyi türkceye sahip olan kisi sensin ama bende senin telafuzunu duymadim..  ;D

O konuda sana katiliyorum Tímur, bazilari öyle konusuyorlar ki, resmen Türkce'yi katlediyorlar. Sen farkli misin diyeceksiniz, ben Almanci olmadigim halde Türkce'yi katlediyorum.. :D Yani yazimda degil, konusma da... ;D ;D 5. vitese takmis gibi, kelimeleri yuvarlayip bir cirpida söylüyorum.. ;D ;D :D Aslinda iyi degil, ama yavaslayamiyorum ki... :-\ Insanlar alismak zorunda kaldi.. ;D ;D

Spyxxx

benimde tanıdğım almancılar arasında en iyi 3 e girersin
(gerçi 3 almancı tanıyom toplamda ama olsun :) )

jentzsch

Bu arada  bende almanciyim.Burada dogdum.Burada büyüdüm.Bir ara Türkiye'de yasadim ama simdi yine buradayim.  ;D Türkcem nasil?  ::)

esma 41

Alıntı yapılan: 197 - Nisan 12, 2008, 01:12:03 ÖÖ

Ne var ki Türkcende? O hatalari cogu kisi yapar yani, onda bir sey yok. Benden 2+ yani, gercekci olmam gerekirse (bir de bildigim kadariyla).. :) (Yag yakmak isteseydim 1+ verirdim, 2+ yag degil yani... :D) Yanlis anlamadin umarim.... ;D

Tesekkür ederim 197 ...  ;)

197

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 12, 2008, 01:22:30 ÖÖ
Alıntı yapılan: 197 - Nisan 12, 2008, 01:12:03 ÖÖ

Tesekkür ederim 197 ...  ;)

Rica ederim, insAllah Türkce'ni daha cok gelistirebilirsin.. :) Ayrica bunun icin de yardim edebilecegim ne olursa emrindeyim! :) ;) ;)

esma 41

Telafuzum daha iyidir ( yalan )  ;D
Bence iyi ama iyi olmayabilirde.  :)

Tesekkür ederim jentzsch  :embarassed: utandim simdi .
Beni cok memnun ettiniz.  :)

esma 41

Alıntı yapılan: Spyxxx - Nisan 12, 2008, 01:19:33 ÖÖ
benimde tanıdğım almancılar arasında en iyi 3 e girersin
(gerçi 3 almancı tanıyom toplamda ama olsun :) )

;D ;D ;D

Tesekkürler Spyxxx   ::)

197

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 12, 2008, 01:24:13 ÖÖ

Telafuzum daha iyidir ( yalan )  ;D
Bence iyi ama iyi olmayabilirde.  :)

Tesekkür ederim jentzsch  :embarassed: utandim simdi .
Beni cok memnun ettiniz.  :)

Bir hatani düzeltebilir miyim? Yanlis yazmissin da... ::) ::)

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 12, 2008, 01:21:58 ÖÖ
Bu arada  bende almanciyim.Burada dogdum.Burada büyüdüm.Bir ara Türkiye'de yasadim ama simdi yine buradayim.  ;D Türkcem nasil?  ::)

Türkcen 1(+)  ;D da .... birde Almancani sormak lazim ?  ;D

jentzsch

Almanca benim ana dilim.Türkceyi sonradan ögrendim.Yalan degil gercek..