Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

katiliyorum admimiz cok iyi biri.Allah razi olsun ondan.böyle bi güzel site yapmis.

gütig

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Nisan 12, 2008, 04:34:09 ÖS
Akreplere laf atmayalım, akrepler iyi insanlardır  ;D

Bilmem anlatabildim mi jentzsch?  :D

Jentzsch, aslinda bu tas bana atilmis gibi geldi ama sana hitab edilmis  :)

jentzsch

Alıntı yapılan: gütig - Nisan 12, 2008, 05:12:33 ÖS

Sayin adminimiz ''kizim sana söylüyorum,gelinim sen anla'' yapmis.. ;D

gütig

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 12, 2008, 04:55:26 ÖS
gütig abla kücük bebisko nasil.tekmelemeye basladimi? :)

Sagol kirsehirli ilgin icin. Bebek iyi cok sükür teyzesi ama henüz tekmelemeye baslamadi. Senin kacinci haftada tekmelemeye baslamisti ??

gütig

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 12, 2008, 05:25:22 ÖS
Alıntı yapılan: gütig - Nisan 12, 2008, 05:12:33 ÖS

Sayin adminimiz ''kizim sana söylüyorum,gelinim sen anla'' yapmis.. ;D

;D ;D  Evet ya, bana da öyle gibi geliyo  ;D Ama biz akreplere zaten bisey demedik ki  :D Tam aksine benim bebek de akrep burcundan olabilir yani. O nedenle ben de laf söyletmem yani akreplere  ;) :)

jentzsch

Gütig sanirim 15. hafta civarlarinda hissetmeye basliyorsun..(tekmeleri..)

kirsehir7

Alıntı yapılan: gütig - Nisan 12, 2008, 05:28:44 ÖS
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 12, 2008, 04:55:26 ÖS
gütig abla kücük bebisko nasil.tekmelemeye basladimi? :)

Sagol kirsehirli ilgin icin. Bebek iyi cok sükür teyzesi ama henüz tekmelemeye baslamadi. Senin kacinci haftada tekmelemeye baslamisti ??
benimki kiz oldugu icin 4.ayinda hissettim tekmelerini.seninkinin cinsiyeti bellimi?

gütig

Bebegin ne zaman tekmelediginin cinsiyetiyle bir ilgisi yok, sevgili kirsehir. Oglum mu yoksa kizim mi olacak henüz belli degil, ama 16 haftada tekmelemeye baslar dedi doktorumuz. Su an 14. haftamizdayiz. Iki hafta sonra ilk tekmeyi hisetmeye baslayacakmisim insAllah :) Ilk tekmeyi yedigim zaman yazarim buraya ;D

gütig

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 12, 2008, 05:33:11 ÖS

Evet,  :o  :o ayy sen nerden biliyosun yaa ;D ;D Mesajini da simdi gördüm... Bravo valla jentzsch, bu tecrübe nerden geliyo bilelim ??? ;D ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: gütig - Nisan 12, 2008, 05:57:50 ÖS
Bebegin ne zaman tekmelediginin cinsiyetiyle bir ilgisi yok, sevgili kirsehir. Oglum mu yoksa kizim mi olacak henüz belli degil, ama 16 haftada tekmelemeye baslar dedi doktorumuz. Su an 14. haftamizdayiz. Iki hafta sonra ilk tekmeyi hisetmeye baslayacakmisim insAllah :) Ilk tekmeyi yedigim zaman yazarim buraya ;D
bilmem öyle diyolardi.erkek olunca daha erken tekmeler diye.bende diyenlerin yalancisiyim ;D

gütig

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 12, 2008, 06:02:13 ÖS
Alıntı yapılan: gütig - Nisan 12, 2008, 05:57:50 ÖS
bilmem öyle diyolardi.erkek olunca daha erken tekmeler diye.bende diyenlerin yalancisiyim ;D

Sen hic bir doktordan duydun mu böyle birsey ??

kirsehir7

jentzsch

Alıntı yapılan: gütig - Nisan 12, 2008, 06:00:35 ÖS
Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 12, 2008, 05:33:11 ÖS

Evet,  :o  :o ayy sen nerden biliyosun yaa ;D ;D Mesajini da simdi gördüm... Bravo valla jentzsch, bu tecrübe nerden geliyo bilelim ??? ;D ;D
Doktor degilim ama doktor yarisiyim.. ;D

gütig

Ama tahmin edebiliyorum. Sonucta sen de yeni amca oldun degil mi?? Bilirsin az cok bu mevzulari :)

gütig

Yakinda ciddi bir sinavim var demistin. B2 sertifika sinavi mi bu Jentzsch. Eger öyleyse, nasil gidiyo sinav hazirliklari. Heyecanli misin ??

jentzsch

Evet haklisin.Zaman cok cabuk geciyor bu arada gütig.Bir bakmissin bebegin olmus,bir bakmissin yürümeye baslamis.Benim yegenim olcak diye haberini aldigimi dün gibi hatirliyorum.Simdi 4 aylik oldu.. :)

Evet B2 sinavi var ama pek umutlu degilim acikcasi.Son 1 aydir nisan,evlilik derken biraz stresli ve slklntlli gecti günler.Tahmin edersin.. :) Devamsizliklarim oldu baya bi.Is güc derken ders caliscak gücümde pek kalmiyor. ;D Yani bahanem cooook gütig. :)  B2 yi alirsam bile c1 ve c2 icin biraz ara vermem gerekecek.Bakalim hayirlisi..

gütig

Evet hayirlisi olsun. Bahane gibi görünse de önemli sebepler aslinda bunlar. B2 yi kazanirsin gibi geliyo bana.  Diger kurslar icin de biraz ara vermende belki bir hayir vardir. Kursu biraz özlemis olursun o arada. Ayrica su stresten yorgunluktan kurtulmak icin böyle biraz uzak kalmak lazim bazen. Bildiklerini unutacak kadar arayi cok acma ama kendine dinlenecek kadar da zaman tanimalisin bence...Eger Almanya`da uzun bir süre kalacaksan, yillar icinde hic farkinda olmadan konustuklarin ve dinlediklerin sayesinde almancada oldukca ilerledigini göreceksin. Eger UNi ye girme amacin yoksa kurslarda yüksek bir basari saglayamadigin icin kendini fazla sIkmana gerek yok. Yine de elinden gelenin en iyisini yapmaktan tabiki vazgecme  ;)