Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Delall

Diyorum ya normal sartlarda iki hafta, bize tatil rastgelmedi ama yinede üc hafta sürdü

yalcin55

anladım arkadasım bakalım inşAllah Allah yardımcımız olsun

yalcin55

delall sen benim durumumu biliyo musun

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: yalcin55 - Nisan 14, 2008, 06:45:57 ÖS
peki arkadasım daha erken gelme ihtimali var mı
hımmmm....  evet arkadaşım benimde evraklarım 15 günde gitmişti. daha erken olabileceğini sanmıyorumm ::)

kesmeşeker

ben sertifikamı konsolosluğa gönderdikten 1 hafta sonra aradığımda evraklarınız almanyaya gitti ordan cevap yok dediler

kesmeşeker

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 14, 2008, 06:52:21 ÖS
hımmmm....  evet arkadaşım benimde evraklarım 15 günde gitmişti. daha erken olabileceğini sanmıyorumm ::)
1 hafta diyorum ya kızdırmayın beni ;D

yalcin55

yani ya bunların bir standartı yok
ama ne olur bilemem

yalcin55

ya arkadaslar bunlar bana biraz tölarans yapmaz mı esimin raporlarını da yolladım almanyadan rapor

Delall

Alıntı yapılan: yalcin55 - Nisan 14, 2008, 06:51:41 ÖS

Biliyorum kardes, fakat burada bizim bir hafta , üc hafta diye pazarlik etmemiz de kar etmiyor maalesef, bürokrasi neyi gerektiriyorsa cekecegiz, Allah hepimize sabir versin. Umarim diledigin gibi erken olur.

yalcin55

evet delall esim rahatsız ve tedavi görüyor calısmıyor ailesini yanında kalıyor ama alman vatandası benden ister mi bunlar gelir ve ev gösterilmesini sence

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: yalcin55 - Nisan 14, 2008, 06:58:35 ÖS
evet delall esim rahatsız ve tedavi görüyor calısmıyor ailesini yanında kalıyor ama alman vatandası benden ister mi bunlar gelir ve ev gösterilmesini sence
yalçın bence kafana takma gelir meselesini? herhangi birisini eşin kefil göstersin. ailesiyle birlikte oturmasısa sorun değil. benim eşimde ailesiyle oturduğu evi gösterdi.ama bunun için bir dilekçe yazmasını ve anne babasının imzasını istediler. oğlumla birlikte kalıyoruz. kirayı o değil biz veriyoruz. maddi anlamda bize destek olmuyor gibisinden. belki eşindende sadece bu dilekçeyi isterler inşAllahh arkadaşım :)
dualarım seninleee :laugh:

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: Delall - Nisan 14, 2008, 06:57:22 ÖS

Biliyorum kardes, fakat burada bizim bir hafta , üc hafta diye pazarlik etmemiz de kar etmiyor maalesef, bürokrasi neyi gerektiriyorsa cekecegiz, Allah hepimize sabir versin. Umarim diledigin gibi erken olur.
delal merhaba. yabancılar polisi bugün eşime 10 gün içerisinde evraklarınızı TR ye gönderriz demişler. peki bana TR ye ulaştıktan kaçgün sonra gelir ???
konsolosluğa mı gelir yoksa ev adresine mi? bi bilgin var mı?

yalcin55

duygu 0354 tesekkür ederim böyle dostca msj lar olunca şu zor günler de biraz daha güclendiğimi hissediyorum Allah senden razı olsun ne dileğin varsa hakkında hayırlı ve nasip eylesin

kesmeşeker

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 14, 2008, 07:08:01 ÖS
Alıntı yapılan: Delall - Nisan 14, 2008, 06:57:22 ÖS

delal merhaba. yabancılar polisi bugün eşime 10 gün içerisinde evraklarınızı TR ye gönderriz demişler. peki bana TR ye ulaştıktan kaçgün sonra gelir ???
konsolosluğa mı gelir yoksa ev adresine mi? bi bilgin var mı?
önce konsolosluğa ordan da evine..

Ceyhunn

Ben burdan başvurunca evraklar 1 hafta 10 gün içerisinde Almanya'ya gider diye biliyorum.2-3 hafta sürerse işimiz kötü  :-[

yalcin55

duygu senin işin Allahın izniyle bitmiş gibi yani en fazla 10 içinde vizen elinde olur Allahın izniyle

kesmeşeker

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Nisan 14, 2008, 06:54:33 ÖS
Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 14, 2008, 06:52:21 ÖS
1 hafta diyorum ya kızdırmayın beni ;D
nekadar zamanda gideceği belli olmazki arkadaşlar..