Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Nisan 14, 2008, 07:11:23 ÖS
Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 14, 2008, 07:08:01 ÖS
Alıntı yapılan: Delall - Nisan 14, 2008, 06:57:22 ÖS
Alıntı yapılan: yalcin55 - Nisan 14, 2008, 06:51:41 ÖS
delall sen benim durumumu biliyo musun

Biliyorum kardes, fakat burada bizim bir hafta , üc hafta diye pazarlik etmemiz de kar etmiyor maalesef, bürokrasi neyi gerektiriyorsa cekecegiz, Allah hepimize sabir versin. Umarim diledigin gibi erken olur.
delal merhaba. yabancılar polisi bugün eşime 10 gün içerisinde evraklarınızı TR ye gönderriz demişler. peki bana TR ye ulaştıktan kaçgün sonra gelir ???
konsolosluğa mı gelir yoksa ev adresine mi? bi bilgin var mı?
önce konsolosluğa ordan da evine..
hımmmm. yani benim konsolosluğa gitmeme gerek yok öylemi? ya delall bi sorum daha olacak. az önce eşimle konuştum almanyadaki yabancılar polisi herşey tamam demiş. evraklarım ilk önce KÖLN e ulaşıp ordan TR ye gelcekmiş. sence KÖLN de bi problem çıkarırlar mı?

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: yalcin55 - Nisan 14, 2008, 07:12:21 ÖS
duygu senin işin Allahın izniyle bitmiş gibi yani en fazla 10 içinde vizen elinde olur Allahın izniyle
inşAllah arkadaşım darısı sanaaaa  :)

yalcin55

amin arkadasım sen kafanı yorma Allah a yalvar,hayırlıve nasip olmasını için dua et...
''Allah ol derse,olur...''

Delall

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 14, 2008, 07:27:03 ÖS

Biliyorum kardes, fakat burada bizim bir hafta , üc hafta diye pazarlik etmemiz de kar etmiyor maalesef, bürokrasi neyi gerektiriyorsa cekecegiz, Allah hepimize sabir versin. Umarim diledigin gibi erken olur.
delal merhaba. yabancılar polisi bugün eşime 10 gün içerisinde evraklarınızı TR ye gönderriz demişler. peki bana TR ye ulaştıktan kaçgün sonra gelir ???
hımmmm. yani benim konsolosluğa gitmeme gerek yok öylemi? ya delall bi sorum daha olacak. az önce eşimle konuştum Almanyadaki yabancılar polisi herşey tamam demiş. evraklarım ilk önce KÖLN e ulaşıp ordan TR ye gelcekmiş. sence KÖLN de bi problem çıkarırlar mı?

Yabancilar polisi tamam demisse tamamdir, ankara konsoloslugu pasaportu eve gönderiyor upsle, fakat izmir konsoloslugu cagiriyor ordan gidip aliyorsun, yani nerden müracaat ettigine bagli.
Bende senin durumundayim esimin vizesini bekliyorum, henüz yabancilar dairesine gitmedim, cuma günü randevüm var, sanirim hepimizde ayni heyecan, insAllah yakin zamanda bu stressten kurtuluruz

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: Delall - Nisan 14, 2008, 08:00:45 ÖS

hımmmm. yani benim konsolosluğa gitmeme gerek yok öylemi? ya delall bi sorum daha olacak. az önce eşimle konuştum Almanyadaki yabancılar polisi herşey tamam demiş. evraklarım ilk önce KÖLN e ulaşıp ordan TR ye gelcekmiş. sence KÖLN de bi problem çıkarırlar mı?

Yabancilar polisi tamam demisse tamamdir, ankara konsoloslugu pasaportu eve gönderiyor upsle, fakat izmir konsoloslugu cagiriyor ordan gidip aliyorsun, yani nerden müracaat ettigine bagli.
Bende senin durumundayim esimin vizesini bekliyorum, henüz yabancilar dairesine gitmedim, cuma günü randevüm var, sanirim hepimizde ayni heyecan, insAllah yakin zamanda bu stressten kurtuluruz
inşAllahh.....

limonn

delall  müracat sonrası senin polisine gelmesi ne kadar sürmüştü evrakların?

yalcin55

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 14, 2008, 08:06:35 ÖS
Alıntı yapılan: Delall - Nisan 14, 2008, 08:00:45 ÖS

inşAllahh.....
ya arkadaslar Allah yardımcımız olsun zor işler bunlar bizlerin hayatları söz konusu oldugu için hepimiz hassas ve sabırsız oluyoruz ister istemez Allah yardımcımız olsun...

Delall

Alıntı yapılan: limonn - Nisan 14, 2008, 08:14:50 ÖS
delall  müracat sonrası senin polisine gelmesi ne kadar sürmüştü evrakların?

Tam üc hafta sürdü

umutzehra

slm arkadaşlar benimde eşim bugün akaşam posta kutusuna bakacak polisler pazartesi isticemiz kagıtları göndeririz demişlerdi.bakalım umarım akşama mektup eve gelmiş olur birde mektup eline geçtikten sonra tekrar polisleri arayıp randevu almasımı lazım yoksa gelen mektuıpta randevusunuda yazıyorlarmı yani şu günde evraklarınızı verin diye bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin HELFE HELFE HELFE HELFE HELFE

umutzehra

DUYGU seniinle evet kaderimiz aynı kardeşim işte bu mektup eşine geldikten sonra eşin arayıp randevumu almış yoksa kendşilerşmş şu günde getir demişler ve eşin kagıtları verdşikten sonra polisler o anda eşine ne demişler soru falan sormuşlarmı bilgilendirirsen seviniyim arkadaşım

umutzehra

duygu benim profilimden msn adresini alabilrsin ordanda kendimizi bilgilendirebilriz çünkü seninle işlemlerimiz aynı gidiyor tek arzumuz arkadaşlar eşimize kavuşmak başka ne istiyelim ama bu almanlarında bizden istedikleri ne dir anlamadım gitti ama onlar bilmiyolarki türkler ne kadar cesur ve kuvvetli evet arkadaşlar birbirimizi bilgilendirelim ve bu almanlara günlerini gösterelim

limonn

eşine gelen mektupta onlar şu gün şu evrakla gel diyor..

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: umutzehra - Nisan 15, 2008, 09:36:16 ÖÖ
DUYGU seniinle evet kaderimiz aynı kardeşim işte bu mektup eşine geldikten sonra eşin arayıp randevumu almış yoksa kendşilerşmş şu günde getir demişler ve eşin kagıtları verdşikten sonra polisler o anda eşine ne demişler soru falan sormuşlarmı bilgilendirirsen seviniyim arkadaşım

hayır arkadaşım.soru felan sormamışlar.sadece nekadar kira ödüyorsun demişler. yabancılar polisi evine posta atıyorlar birkaçgün içerisinde gel diye ve eşinin hangi evrakları getireceği de mektupta yazıyor. ;)

umutzehra

ok teşekür edrim peki uzun bir zaman sölemiyolar demi arkadşlar ve kagıtları verdikten sonra ne diyolar ve cevap kaç gün içinde bana geliyor

umutzehra

bakalım işte onların söledikleri pazartesi ben bakar gönderirim demişler
bugün eşim eve bakcak umarım mektup gelmiştir

kesmeşeker

Alıntı yapılan: umutzehra - Nisan 15, 2008, 05:46:12 ÖS
ok teşekür edrim peki uzun bir zaman sölemiyolar demi arkadşlar ve kagıtları verdikten sonra ne diyolar ve cevap kaç gün içinde bana geliyor
benim eşime gelen mektupta kimliğinizle birliklte 3 gün içinde gelin yazıyormuş

umutzehra

dün eşim posta kutusuna bakmış daha mektup gelmemiş bugün öglen ve akşam yine bakacak umarım kagıtlar gelirde eşimde verirde istenenleri kurtuluruz nedir bunların bizzden istedikleri anlamadım gitti arkadaşlar alllah hepinizin gönlüne göre versin herkesi sevidgine kavuştursun