Sigara iciyor musunuz? (anket)

Başlatan jentzsch, Nisan 12, 2008, 01:11:12 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sigara iciyor musunuz?

Evet iciyorum.
Evet ama tek t
Hayir.Hic icmedim.
Hayir.Iciyordum, biraktim.

tusem

hayır tabii ki bak benim sigara bırakmama sebep oldunuz(hoffentlich)ee ne güzel dertleşiyor konuşuyoruz noolceek  ;D  ;D

jentzsch

tusem

yaaa ben şu içenleri merak ettim di ben hariç kim onlar?mesela sparta yada esma olabilir mi? ;D  ;D  ;D

jentzsch

Esmayi bilmem ama sparta bu dedigini duymasin.O tam bir sigara düsmanidir.. ;D

tusem

(zaten damarına basmak için yapıyorum :P)biliyorum yücel ve sparta hiiiiç sevmiyolar sigarayı ve içenleri :)

Sparta

Ben bir işyeri sahibi olsam Sİgara içen birisini işe almam...
Almanya konsolosluğunda olsam Sİgara içenleri Almanyaya almam :D

tusem

şak bi yana gerçekten tebrik ediyorum.hep söyledim.hayattaki en büyük aptallığım sigaraya başlamak oldu ve ilk büyük pişmanlığım diyebilirim. :'(

Sparta

Kesin arkadaşlarına özendiğin için içmeye başlamışındır... En kötüsü bu işte..Kimi İnsan kendini belli bir yaşa gelince zorluyor tiryaki olabilmek için.
Bana birde soruyorlar şaşırıp ,hiç mi başlamadın diye ?

Hİç başlamadım... Temiz ciğerlerim var... İstediğim kadar nefes tutarım :):):)

jentzsch

Sigara beni nefes konusunda hic etkilemedi ama hasta oldugum zamanlar cigerlim parcalaniyormus gibi öksürürdüm.Haftada en az 1,2 kere siddetli bas agrim olurdu.Sigarayi biraktiktan sonra 7 aydir 1 veya 2 kere ilac icecek kadar basim agridi.2 kere hasta oldum bir kere öksürmeden iyilestim.Cok sükür.. :D

Sparta

şu anda sen gençsin...

Gel bırak sigarayı... Sen izmitte beğendik restorana götürecem.. Hemde herşey beleş :)

( Bendekide iyi cesaret , 100 kiloluk birisine yemek ısmarlayacam) :):):)

tusem

Bir inat uğruna ve çok zorla çok küçük yaşta başladım.alışabilmek için mide bulantısı çektim ve şimdi nefes alamıyorum,ciğerlerimden garip sesler geliyor,artık bırakmak zorundayım.önce kendim için tabii... ;)

jentzsch

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 17, 2008, 02:02:32 ÖÖ
şu anda sen gençsin...

Gel bırak sigarayı... Sen izmitte beğendik restorana götürecem.. Hemde herşey beleş :)

Sparta bana demiosun heralde..? 100 kilo olan benimde  ;D yani bir ara 100 kiloydum. ;D

Sparta

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 17, 2008, 01:39:37 ÖÖ
Esmayi bilmem ama sparta bu dedigini duymasin.O tam bir sigara düsmanidir.. ;D

Esma içiyor galiba , çünkü yıllar yıllar önce forumda sigara yüzünden Esma41 ile atışmıştık. Hayal meyal hatırlıyorum...15 sene önceydi sanırım :)

Sparta

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 17, 2008, 02:04:54 ÖÖ
Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 17, 2008, 02:02:32 ÖÖ
şu anda sen gençsin...

Sparta bana demiosun heralde..? 100 kilo olan benimde  ;D yani bir ara 100 kiloydum. ;D

Tabiki senden bahsediyorum... Sen gel.. Sigarayı bıraktıgını ispat et.. Sana herşey beleş.. :D

tusem

jentzsch bırakmış zaten götüreceksen beni götür(annem bırakınca 500 ytl vercek)hem param olur hem karnımı bi aylık doyururum.Madem beleş miş ;D,Esma içmiyo bence yaa

Sparta

Alıntı yapılan: tusem - Nisan 17, 2008, 02:03:32 ÖÖ
Bir inat uğruna ve çok zorla çok küçük yaşta başladım.alışabilmek için mide bulantısı çektim ve şimdi nefes alamıyorum,ciğerlerimden garip sesler geliyor,artık bırakmak zorundayım.önce kendim için tabii... ;)

Evleneceğim kişi kesinlikle sigara içmemiş olacak.. Angelina Jolie gelse,  üzgünüm kaybettin derim :)

tusem

ayrıca sparta şu avatarı değiştir demiştim bi ara kötü bakıyosun sonra sinirli değilim diyosun hangisine inanacaz ki :D