Organ bagisi hakkinda ne düsünüyorsunuz ?

Başlatan esma 41, Nisan 11, 2008, 12:41:08 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Organinizi bagislarmiydiniz ?

Evet  ( belirtiniz )
23 (65.7%)
Hayir ( belirtiniz )
3 (8.6%)
Emin degilim ( belirtiniz )
9 (25.7%)

Toplam Oy Verenler: 28

kirsehir7

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 13, 2008, 04:23:26 ÖS
Ben beynimi kesin bagislayacagim.Dünyanin zeki insanlara cok ihtiyaci var.. ;D
yandiiiiiiik ;D ;D ;D ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 13, 2008, 04:18:05 ÖS
Vize çıkmaz ise organlar lazım olur :)

Beynini bağışlasa sınavı nasıl verecek :) :)

ben sınavımı çoktan verdim. şu aralar vize işlerinden dolayı yoğunum, yoğunluk bitsin ozaman bağışlıycam. ''vizeyi alamasamda'' bunu demek istedim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sparta

Ben gözlerimi sevdiğim  ile aynı mahallede oturan birisine bağışlayacağım.. Kendimi ve ruhumu ondan mahrum edebilirim, ama gözlerimi aslaa ... :)

Amma romantik bir söz oldu :D

Sparta

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 13, 2008, 04:27:37 ÖS

ben sınavımı çoktan verdim. şu aralar vize işlerinden dolayı yoğunum, yoğunluk bitsin ozaman bağışlıycam. ''vizeyi alamasamda'' bunu demek istedim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Haaa !!!!!!!!!!!!!  Simdi anladııııım :)

burcukafadar

sen merak etme, yaşamım sona erdikten sonra sınav geçme gibi bir durumum kalmayacak. beynimide rahatlıkla bağışlayabilirim.ama sen beynini bağışlama istersen. tekrar lazım olacağını sanmıyorum.

Sparta

Beynimi asla bağışlamam... İçinde 40 tane tilki var :)
Bağışladığım adamın vucudu kaldıramaz  zaten benim beynimi...YÜksel voltajdan yakar kendini... :)

burcukafadar

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 13, 2008, 04:36:43 ÖS
Beynimi asla bağışlamam... İçinde 40 tane tilki var :)
Bağışladığım adamın vucudu kaldıramaz  zaten benim beynimi...YÜksel voltajdan yakar kendini... :)
konuyu katledenler arasına sende katılmışsın, tebrikler..

tusem

Arkadaşlar,ben ehliyet aldığım yıllarda hepsini bağışladım,ama şimdi biraz tırstım,çünkü bir arkadaşım bana yaşamak için lazım olan mesela kalp,karaciğer bunlar bağışlanmaz dedi,yani kısaca dinen herpsini verebiliyorsak verelim gitsin,ölünce çürüyeceğine boşboşuna yazık olmasın faydamız olsun dedim gitti,çok devrik oldu cümlem de kapı kırılırcasına çalınıyo,,,

jentzsch

Alıntı yapılan: tusem - Nisan 14, 2008, 07:05:51 ÖS
Arkadaşlar,ben ehliyet aldığım yıllarda hepsini bağışladım,ama şimdi biraz tırstım,çünkü bir arkadaşım bana yaşamak için lazım olan mesela kalp,karaciğer bunlar bağışlanmaz dedi,yani kısaca dinen herpsini verebiliyorsak verelim gitsin,ölünce çürüyeceğine boşboşuna yazık olmasın faydamız olsun dedim gitti,çok devrik oldu cümlem de kapı kırılırcasına çalınıyo,,,
Olay orda zaten.. ;D Yasamak icin lazim olmasi..Yoksa ben kasim gözüm burnum güzel diye baskalari da güzel olsun deyip organ bagislamayacagim.Yasam kurtarmak icin.. :)

tusem

yok jentzsch,ben anlatamadım, :Pyani bu dünyada seni yaşatan organlarını  veremezsin dediler.olmazsa ölücen yaaa,o organları bağışlamak işte ne bileyim kalbin olmazsa ölürsüm,karaciğer iflas ederse ölürsün,ama böbrek gözbuna benzer alınabilenler veriliyor muş ben onu demiştim deeee
velhasıl bağışladım zaten.... ;) ;D ;D ;D(ne anlatıyosam ;Dşİmdi esma katletme diye gelirmiş :P)

jentzsch

Ya anladim ama neyse.. ;D ;D Dedigin gibi bagislamissin ve bence cok iyi yapmissin.Bende yaparim insAllah. :)

esma 41

Alıntı yapılan: tusem - Nisan 15, 2008, 01:12:10 ÖÖ
yok jentzsch,ben anlatamadım, :Pyani bu dünyada seni yaşatan organlarını  veremezsin dediler.olmazsa ölücen yaaa,o organları bağışlamak işte ne bileyim kalbin olmazsa ölürsüm,karaciğer iflas ederse ölürsün,ama böbrek gözbuna benzer alınabilenler veriliyor muş ben onu demiştim deeee
velhasıl bağışladım zaten.... ;) ;D ;D ;D(ne anlatıyosam ;Dşİmdi esma katletme diye gelirmiş :P)

esma der ki: ne anlatıyosam ;Dşİmdi esma katletme diye gelirmiş   ;D  ( alinti )

197

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 15, 2008, 01:28:02 ÖÖ

esma der ki: ne anlatıyosam ;Dşİmdi esma katletme diye gelirmiş   ;D  ( alinti )

"Konu katletme"yi hic anlamiyorum dogrusu, madem bu konuya bir sey yazmayacagiz, o zaman konuyu neden aciyoruz ki....

esma 41

Alıntı yapılan: 197 - Nisan 18, 2008, 05:48:54 ÖS

esma der ki: ne anlatıyosam ;Dşİmdi esma katletme diye gelirmiş   ;D  ( alinti )

"Konu katletme"yi hic anlamiyorum dogrusu, madem bu konuya bir sey yazmayacagiz, o zaman konuyu neden aciyoruz ki....

Sevgili yegenim 197 ,

bence bizim ne demek istedigimizi cok iyi anladin. :)
Biz düsüncenizi yazmayin demiyoruzki ... sadece bazi önemli
Konulari ( bu Konu gibi mesela ) Konu iceriligini saptirmayalim diyoruz.
Bunu  sen degil , hepimiz yapiyoruz ara ara ... hele ben
ooo ne Konular katlettim simdiye kadar bir bilsen.
Ama daha Dikkatli olmaya calisiyorum artik. ;)

yücel

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 24, 2008, 02:29:26 ÖS
Alıntı yapılan: 197 - Nisan 18, 2008, 05:48:54 ÖS

Sevgili yegenim 197 ,

bence bizim ne demek istedigimizi cok iyi anladin. :)
Biz düsüncenizi yazmayin demiyoruzki ... sadece bazi önemli
Konulari ( bu Konu gibi mesela ) Konu iceriligini saptirmayalim diyoruz.
Bunu  sen degil , hepimiz yapiyoruz ara ara ... hele ben
ooo ne Konular katlettim simdiye kadar bir bilsen.
Ama daha Dikkatli olmaya calisiyorum artik. ;)

katiil... ;D

madchen

kesinlikle bağışlardım..bir dakıka bile düşünmem