Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: şems - Nisan 15, 2008, 10:20:26 ÖS
Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 15, 2008, 08:29:21 ÖS
Alıntı yapılan: şems - Nisan 15, 2008, 12:16:44 ÖS
haftasonu eşim burdaydı..gıdelı ıkı gun oldu daha kendıme gelemedım...ne kadar zor ya ayrılmak....
hadi ya gitti miii  :-\
ne çabuk. daha yeni gelmiştiii.ama seni anlaybiliyorummm
hele havaalanındaa benii bi görseydinnnn salya sümükkk  ;D   ;D  ;D
ayy çokk iğrencimmm dimiiiiii   ::)  :P  ;D
hayırdır ya sen bizim takımda ilk 5 e niye girmedin...
biz erkekleri atalım 4 kız oluruz, bir kız arkadaş daha buldumu kızlar erkeklere karşıı oluruzz.  ;D  ;D  ;D

EVET YA BENI TAKIMA NEDEN ALMADINIZ BAKALIM:)
valla biz aslında 5 imiz manyak oynarız. zaten kesmeşeker hazretleri boyumuz kısa diye bizi beğenmiyor :)
kendisi İBRAHİM KUTLUAY kesildi başımızaa ;D

jentzsch

Itiraf ediyorum.. ;D Ibrahim Kutluay ben daha veletken basimi oksamisti.Sanirim bu basketbol yetenegim ondan gecti bana.. :D

197

Alıntı yapılan: a_ysche - Nisan 13, 2008, 01:52:48 ÖÖ
Alıntı yapılan: 197 - Nisan 13, 2008, 01:44:34 ÖÖ
Alıntı yapılan: a_ysche - Nisan 13, 2008, 12:43:20 ÖÖ
her sınav dönemi öncesinde olduğu gibi yine bu sefer kesinlikle çalışacağım dedim ama itiraf ediyorum ki yine beceremedim..

umarım mezun olana kadar şu sınavlara zamanında çalışmayı öğreniririm..
:embarassed:  :-\

InsAllah, ama ihmal etme, sonra pisman oluyorsun..... Ama artik cok gec olmus oluyor..... :'(

umarım tecrübe konuşmuyordur 197,inşAllah pişman değilsindir ve bazı şeyler için geç değildir...

Pisman oldugum seyler var, hani zamani keske geriye alabilsem dedigimiz an vardir ya, ara sira düsünmedigim olmuyor. Bu macta kendimizi gösteremedik, talihsiz goller yedik, önümüzdeki haftalara bakacagiz... ;D ;D

197

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 16, 2008, 01:04:13 ÖÖ
Itiraf ediyorum.. ;D Ibrahim Kutluay ben daha veletken basimi oksamisti.Sanirim bu basketbol yetenegim ondan gecti bana.. :D

Kim bilir jentzsch, belki de... Ya bu arada siz basketbol takimi kurdunuz da benim mi haberim yok? Cogu kisinin bir forma numarasi var... Bana yok mu?? :(

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: 197 - Nisan 18, 2008, 05:15:35 ÖS

Kim bilir jentzsch, belki de... Ya bu arada siz basketbol takimi kurdunuz da benim mi haberim yok? Cogu kisinin bir forma numarasi var... Bana yok mu?? :(
ooooo sen baya geç kaldın 197. biz takımı kurduk  hatta rakip takımı bile belirledikk  ;)  :D  :D
ve hatta hatta taraftarlarımız bile hazırrr  ;D  ;D  ;D

jaluji

hadi ya siz basket takımı kurmuşsunuz.Bizde futbol takımımızı kuralım varmı oynuyacak arkadaşlaar.

kirsehir7

Alıntı yapılan: jaluji - Nisan 18, 2008, 06:37:57 ÖS
hadi ya siz basket takımı kurmuşsunuz.Bizde futbol takımımızı kuralım varmı oynuyacak arkadaşlaar.
itiraf ediyorum
beeeeeeeeeeeen

hi hi
;D ;D

jaluji

hangi mevkiye alayım kırşehir nerde iyi oynarsın? :D

kirsehir7

Alıntı yapılan: jaluji - Nisan 18, 2008, 06:41:29 ÖS
neresi olursa oynarim. ;D ;D farketmez benim icin

197

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 18, 2008, 05:32:51 ÖS
Alıntı yapılan: 197 - Nisan 18, 2008, 05:15:35 ÖS

ooooo sen baya geç kaldın 197. biz takımı kurduk  hatta rakip takımı bile belirledikk  ;)  :D  :D
ve hatta hatta taraftarlarımız bile hazırrr  ;D  ;D  ;D

Scheiße Internet :( Bozuldu, ondan giremedim ya.. :( :$

197

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 18, 2008, 06:50:00 ÖS
Alıntı yapılan: jaluji - Nisan 18, 2008, 06:41:29 ÖS
neresi olursa oynarim. ;D ;D farketmez benim icin

Bana kale düsmesin de her zamanki gibi, neresi olursa olsun.. :D :D

jaluji

iyi  üç kişiyi buduk tamam 197 sen defans yap  kırşehir i de sağ beke alırız bende kaleye geçerim. eveet yok mu başka ... :) iyi forvet lazım yokmuu. :D

burcukafadar

itiraf ediyoruummmm.....
siteye yeni üye olmuşum, almancayıda yeni öğreniyorum. sınav hakkındada tek bir bilgim dahi yok. mektup mektup diye herkesten bişi duyuyorum ama hiç bir fikrim yok bu konuda, herkesten en çok mektuptan korkuyor. benimde buraya ilk mesajım, mektup hakkında bişi bilmiyorum, yeni başladım çalışmaya, lütfen mektup hakkında yardım edermisiniz? efenkli arkadaşım pat diye cevap yazmış, daha önce konu geçmişti, bi incele istesen formda, kholpaşalıda onu onaylamış. ayyyyy ne kızmıştım ne kızmıştım, hiçte yardımcı olmuyorlar diye :D :D :D
meğer nekadar haklıymışlar, üye olanların ilk mesajları zaten genelde hep benimki gibi oluyor, ohoo her yeni üyeye tekrar tekrar anlatılırsalar vay bu sitenin haline. 

jentzsch

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 22, 2008, 11:29:27 ÖS
itiraf ediyoruummmm.....
siteye yeni üye olmuşum, almancayıda yeni öğreniyorum. sınav hakkındada tek bir bilgim dahi yok. mektup mektup diye herkesten bişi duyuyorum ama hiç bir fikrim yok bu konuda, herkesten en çok mektuptan korkuyor. benimde buraya ilk mesajım, mektup hakkında bişi bilmiyorum, yeni başladım çalışmaya, lütfen mektup hakkında yardım edermisiniz? efenkli arkadaşım pat diye cevap yazmış, daha önce konu geçmişti, bi incele istesen formda, kholpaşalıda onu onaylamış. ayyyyy ne kızmıştım ne kızmıştım, hiçte yardımcı olmuyorlar diye :D :D :D
meğer nekadar haklıymışlar, üye olanların ilk mesajları zaten genelde hep benimki gibi oluyor, ohoo her yeni üyeye tekrar tekrar anlatılırsalar vay bu sitenin haline. 
Al sana mektup ornekleri,sinavdaki mektuplar hakkindaki tüyolar..Kendi ellerimle hazirladim. ;D

https://www.almancax.com/forum/index.php?topic=3724.0

burcukafadar

çok sağol arkadaşım ama geçti artık ben 1 ay önce girdim sınava. inşAllah yeni girecek olan arkadaşlara yardımcı olur. ama yinede çok sağol, duygulandırdın bak şimdi beni :embarassed: :embarassed: ;D ;D

burcukafadar

bu arada, o kadar korktuğum mektuptan tam puan almıştım, hiç korkulcak bişi değilmiş :D :D

jentzsch

''Siteye yeni üye olmustum'' kismini okuduysam bile dikkat etmeden vermisim linki.Pardon.. :-[  ;D