Almanya'ya Gittiğinizde İlk Ne Yapacaksınız?

Başlatan burcukafadar, Nisan 14, 2008, 02:08:27 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burcukafadar

evet jaluji istedi, ama alman konsolosluğunda açılmıyor.

kesmeşeker

adobe diye bir program var pcnizde onun olması lazım, konsolosluğun sitesinde o programın linki var ordan ücretsiz indirebilirsiniz ;)

burcukafadar

teşekkürler ama jaluji offline görünüyor. açtığında görür artık..

Sparta

Arkadaşlar açmak istediğiniz dosya nerde nedir bilmiyorum ama genelde o dosyalar pdf. formatında olur..

Ve Adobe Acrobat Reader ile açılır.Kendi original sitesinden indirip açabilirsiniz..

burcukafadar

evet sitedede uyarıyor zaten ama ben bilgisayarımı biraz bozduğum için midir nedir  ;D o tip şeyleri indiremiyorum artık.

jaluji

tesekkurler arkadaşlar ama bende adobe reader 8 yüklü gene açılmıyor www.ankara.diplo.de
ayrıca ,ngilizce

jaluji

adobe acrobat la ilgili birsey sanırım help ve ok dıye bölüm çıkıyor ama formu açmıyor.aradığım vize için başvuru formu 

burcukafadar

arkadaşım en iyisi sen gidip konsolosluktan al, bende uzun zamandır açamamıştım çünkü..

Sparta

jaluji

sparta açılmıyorkı uzantıyı bilmiyorum. olmazsa öyle yapayım burcu konsolosluktan alayım ok.sağolun.

kesmeşeker

https://www.istanbul.diplo.de/Vertretung/istanbul/tr/04/Visa__Merkblaetter/Visa__Antrag__Fzf__Studium__ueber__drei__monate__DD,property=Daten.pdf

link bu burdan dene açılır belki :-\

Sparta

Pdf uzantılı linten belli oluyor.... Bence Adobe Reader ile değil... Adobe Acrobat Reader ile dene..

Boşuna konsolosluğa gitme.. Original sitesinden indir açılır..

sonsoz

ne yapacağımı bilmez bi durumdayım .. eşimin yanında olucam ama yıllarımı verdiğim şehirden ailemden ayrılcam .. zor olucak ama ne yapalım kısmet böyleymiş..

dj__yeah

İLK YAPACAĞIM şEY HALLO ALMANYA BEN GELDİM  :) DERİMM

Sezer-

Tabiki herkesin farklı düşüncesi var..
MeseLa ben (Alamanya ;D) ya uçarsa..
Zaten ilk yapacagım elimde olmadan Evlenecem..  yuppi:)
Tabiki bu durum Elimde olmadığını sölediğim zaman üzülerek söylemiyoruM
Zaten 18 yıldır hayaL ettiğim şey  funny:)
EvLendikTen Sonrada..
Bu almanca ögrenmek Almanyaya Gele bilmek için Çektiğim zorlukları hatırlayıp..
Sürekli Gelmeye çalışanLar İçin Bol Bol Dua edecem..
Ve şunuda Bilmemiz Gerekir ki..
Rabbimiz Hiç bir kuluNa Kaldıramayacagı Yükü YükLeMeZ !!!
SaygıLAr, Sevgiler..
AlAmAncA ÖgrenMeye DeVaM  cofe:)

aylinizm

yha heralde oraya kadar gidip geri dönmesdim ne bilim yha etrafa bakardım aptalca islerdim alışmaya çalışırdım ürkek tavrımı gisleip sanki oranın insanıymış gibi durur hatta odama geçip kahkaha atıp hemen annemi arardım hehe

dj__yeah

Alıntı yapılan: aylinizm - Ağustos 09, 2008, 12:50:29 ÖS
yha heralde oraya kadar gidip geri dönmesdim ne bilim yha etrafa bakardım aptalca islerdim alışmaya çalışırdım ürkek tavrımı gisleip sanki oranın insanıymış gibi durur hatta odama geçip kahkaha atıp hemen annemi arardım hehe

kızlar herşeyden korkuyorrr herzamanki gibi (şaka tabiki )  :)
herkez öylee olur ama dediğim gibi almanya daha canımıda alamanya :D haha