Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kumsalnaz

merhaba Serseri_61,evet havaalaninda ödüyorsunuz.Aslinda bende altinlarimi getirdim fakat kontrolde görmemislerdi bende ödemedim.Fakat baska bir arkadas gelirken kontrol etmisler o da bayagi bir vergi ödedim dedi.Biraz sans isi diyorum.zaten kontrolüde hep en son kim kaldiysa ona yapiyorlar.

yalcin55

arkadaslar nasılınız benim kefil i yazdım  ama cevap yazan olmadı bana kefil olabilir mi bahsettiğim kişi

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: yalcin55 - Nisan 18, 2008, 06:07:50 ÖS
arkadaslar merhaba bana kefil olacak kişi 2.500€ alıyor evide var 3 cocugu birde eşiyle beraber yasıyor bana kefil olabilir mi yani bunlar yeterli mi
yalçın evet kabul edebilirler. vizem çıkmadan önce bizde eşimle kefil göstercektik yabancılar polisinin dediği tekşey herhangi birisini al gel demesi olmuş. inşAllahh olurrrr

dirik26

evet 45 günün ardından vizemi yollamışlar dün yarın elimde olur çok mutluyum darısı bütün arkadaşlara

yalcin55

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 21, 2008, 10:27:01 ÖS
arkadaslar merhaba bana kefil olacak kişi 2.500€ alıyor evide var 3 cocugu birde eşiyle beraber yasıyor bana kefil olabilir mi yani bunlar yeterli mi
yalçın evet kabul edebilirler. vizem çıkmadan önce bizde eşimle kefil göstercektik yabancılar polisinin dediği tekşey herhangi birisini al gel demesi olmuş. inşAllahh olurrrr
ya bakalım benimde 12. gün bugün heralde bu hafta sbenim kagıtlar gider diye düşünüyorum almanyaya Allahım yardım etsin hepimize

wertyu

ben 17.4.2008 de verdim kağıtları.benim nişanlım alman vatandaşı,ona git bi bak dedim.bugün bakmaya gitti yabancılar polisine.bakalım noldu.gerçi erken ama..

umutzehra

DİRİK26 kardeşim senin kagıtların almanyaya gittikten sonra eşinden kagıtlar istenip eşinde bu kagıtları verdikten sonra kaç gün içinde vizen geldi. benim kagıtlarda gideli 2 hafta oldu ama hala eşime mektup yolamamışlar bakalım bu hafta mektup gelirse kendiside istenen evrakları vercek artık bıktım beklemekten Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar

yalcin55

wertyu bu kadar acele etme bak polislere ters tepki yapabilirsin  bunlar böyle seylere dikkat eder
sen bekle

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: yalcin55 - Nisan 22, 2008, 12:12:50 ÖS
ya bakalım benimde 12. gün bugün heralde bu hafta sbenim kagıtlar gider diye düşünüyorum Almanyaya Allahım yardım etsin hepimize
inşAllah yalçın. sağ salim evrakların konsolosluktan geçmişse umarım almanyada problem çıkarmaz size. Allah yardımcın olsun arkadaşımmm

yalcin55

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 22, 2008, 08:13:32 ÖS
Alıntı yapılan: yalcin55 - Nisan 22, 2008, 12:12:50 ÖS
ya bakalım benimde 12. gün bugün heralde bu hafta sbenim kagıtlar gider diye düşünüyorum Almanyaya Allahım yardım etsin hepimize
inşAllah yalçın. sağ salim evrakların konsolosluktan geçmişse umarım Almanyada problem çıkarmaz size. Allah yardımcın olsun arkadaşımmm
tesekkür ederim işte bugün 12.gün bitiyo az kaldı inşAllah her an mektup gidebilir eşime diye düşnüyorum

jentzsch

Esinin oturudugu ev konusunda problem yasayan arkadaslar var mi? Benim esim henüz vize icin basvuru yapmadi.Ev ariyorum ama bulamadim daha..Ailemle yasiyorum yani..Simdiden tesekkürler.

yalcin55

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 22, 2008, 08:18:35 ÖS
Esinin oturudugu ev konusunda problem yasayan arkadaslar var mi? Benim esim henüz vize icin basvuru yapmadi.Ev ariyorum ama bulamadim daha..Ailemle yasiyorum yani..Simdiden tesekkürler.
arkadasım evin kirasını annen baban ödediğine dair bi dilekce yazarlar problem olmaz

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 22, 2008, 08:18:35 ÖS
jentzsch benim eşimde ev bulamamıştı yani daha doğrusu vizenin nezaman çıkacağını bilemediğimiz için ev tutmmıştık. polis hiçbir sakınca görmemiş yalnız eşimin ailesinden imza istemişler. oğlum bizimle kalıyor fakat bize maddi anlamda yardımcı olmuyor ve ev kirasınıda oğlum değil biz oturuyoruz diye. belki senden de öyle bir imza isterler :)

jentzsch

Tesekkürler arkadaslar.InsAllah bir sorun olmaz.Esim mayis ayinda vize icin basvuru yapacak ve hala tutamadim su evi..En olmadi dediginiz gibi yapmak zorunda kalacagim.Tesekkürler tekrar.

yalcin55

arkadasım aslında bu durumun ne olacagını yabancılar polisi belirleyecek,şöyle diyeyim onların  size bakış acıları cok önemli etgerki sorun cıkarmak isterlerse ummadıgın yerlerden cıkartırlar emin ol,ama inşAllah bir problem cıkarmazlar ve sizi de ugrastırmazlar,ozaman işin rahat olur evde de baska biseyde de problem cıkarmazlar.şu an sana verebilecegim tek tavsiye,Allah'a dua et ve herşeyin hayırlı olmasını dile...

kesmeşeker

ev konusu okadar problem olduki anlatamam 2 haftadır belediyeden gelecek kağıdı bekliyoruz >:(

yalcin55

ya kesmeseker senin eşine demişlerdi demi tr den kimseyi getremeyceksiniz diye