Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kaan7575

gecen gun ıstanbulu aradım ama ıstanbul cok doluydu.tanı buradakı sınvımdan sonra aradım ne olur neolmaz dıye ama kaznmısım yarın belgemı almaya gıdıcem ızmırde 5 maıysata sınav var ve telden kayıt alıyolar  bı ucret odemedn tabı 2  3 gun ıcındede sınav ucretını yatrman lazım dıyolar.ıst gorusmeden 20 ytl yatr  ve sınav tarıhını ode dıyolar

rose_iz

rose_iz

kaç puanla geçtin sınavı nasıldı sınav zor mu ???

muzikisyen

arkadaşlar HEYECAN hepimizin  düşmanı.çok heyecanlı  oldugumuz  zamanlarda  bırakın  almancayı,türkçe  bıle  dogru  düzgün konuşamıyoruz.bu  sınavı,bir sınav  gıbı  degılde,almanca  bılgınızı  göstermek  ıcın  bı  fırsat  olrak  görün.yeterli  bilgiye sahip iseniz kaybetmeniz  için  hiçbir  sebeb yok.bilgisinde  eksiklik oldugunu  düşünenler de sınavdan  önce otursun kendi  eksiğini  kapasın.

muzikisyen

bu arada hale  ve  kadriyeye  28 nisandaki  sınavlarında başarılar.kazanacaklarından emin oldugum  arkadaşlarım.

werdermm

ben bu sınavı geçeli 2 ay oldu.bizim sınıfda bi kız vardı,ilkinde kaldı.ikincide geçmiş öyle duydum.eğer o kız geçtiyse herkez geçer.bu almanca sınavı çok basit.bende gözümde büyütmüştüm ama sonra güldüm.sizde gülersiniz inşAllah.

hasan2121

çok sükür sinavi kazandim arkadaslarr....fazla panik yapmaya gerek yok.... sakin olun sinavda iyi düsünün ve cevaplayin acele etmeyin yeterince zaman var. ben 73 puanla gectim ilk sinavimdi... cok rahatladim simdi.... bir yol daha katettim.. darisi sizlerin basina arkadaslar.... burdaki mektup örneklerini ezberleyin.... onlardan bitanesi cikiyor....

halecim

tebrikler isakosar arkadadaşım..inşAllah darısı bize..mektup konunu hatırlıyosan yazabilirmisin..

halecim

sizin böyle ii temennileriniz olursa evvel Allah ında izniyle kazanırız inşAllah müzikisyen arkadaşım...teşekkür edrim çok az kaldı zaten hayırlısıyla atlatırız umarımm

jaluji

atlatırsınız arkadaşlar  panik yok  herkese basarılar bizlerde geçtik bu yollardan ama panık ve stres bitiriyor insanı dikkatli olun yeter başarılar şimdiden sınava gireceklere.

karakartalali

jaluji   arkadaşım sen sınavdan kaç puan almıştın?

karakartalali

arkadaşlar bende ikinci sınava gün aldım 13 mayısta.

karakartalali

fear07

aekadaslar bende 30 ocakda sinava girmisdim ve kazanmistim.75 puanla.sonra sertifikami aldim konsolosluga posta ile gonderdim.ve 3 gun sonra vizem cikti.ve simdi almanyadayim gelli 3 ay olacak nerdeyse almanyaya.ve simdide almanyada is bile buldum calisiyorum 1 aydir.sizlerde basara bilirsiniz o kadar zor bir sinav degil sadece heyecaninizi yenin yeter.simdiden basarilar size arkadaslar.

isakosar

girdiğim sınavın mektup konusu kısın tatile gideceksin bir turizm firmasına mektup yazzıyosun.fiyatı uygun olan otellerin bilgisini have durumunu falan soruosun.kolay dı yanı.kalıp aynı isimler değişikti.

jaluji

Alıntı yapılan: karakartalali - Nisan 24, 2008, 05:02:45 ÖS
jaluji   arkadaşım sen sınavdan kaç puan almıştın?

74 almıştım arkadaşım ama 2 ci girişimde ilkinde 57 almıştım

jaluji

Alıntı yapılan: fear07 - Nisan 24, 2008, 05:17:36 ÖS
aekadaslar bende 30 ocakda sinava girmisdim ve kazanmistim.75 puanla.sonra sertifikami aldim konsolosluga posta ile gonderdim.ve 3 gun sonra vizem cikti.ve simdi Almanyadayim gelli 3 ay olacak nerdeyse Almanyaya.ve simdide Almanyada is bile buldum calisiyorum 1 aydir.sizlerde basara bilirsiniz o kadar zor bir sinav degil sadece heyecaninizi yenin yeter.simdiden basarilar size arkadaslar.

arkadaşım vizeyi kaç ay verdiler orada uzttın mı uzattıysan neler gerekiyor