Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Evet bende üzüldüm.
Burcukafadar arkadasimizin da üyeligi silinmisti
tekrar aramiza geldi , cok sevindim.
Umarim Gütig de tekrar gelir.

Onun bu aralar  gülmeye cok ihtiyaci var.
Stresden ve sinirden uzak durmali .
Bir anlik öfkeyle üyeliginin silinmesini
istemistir , ama beni bildigim gütig
geri dönecektir.

Seni bekliyoruz Gütig.

tusem

evet yaa gütig geri gel lütfeeen :-* :'(

Sparta

Alıntı yapılan: jaluji - Nisan 24, 2008, 11:19:03 ÖÖ
Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 24, 2008, 12:45:49 ÖÖ
İtiraf edeceğim  O kadar çok şey var ki. İnşAllah beni tanıyan kimse yoktur forumda :)

10-12 yaşlarınmda iken evimiz 4. katta idi.. Bir torbaya su doldurup camdan aşağı bırakırdım :) ... Babama denk gelene kadar beni kimse yakalayamadı.. O gün baya dayak yemiştim :(

itiraf ediyorum sparta seni tanıyorum sen o sun... ;D

Sendemi kurbanlarım arasındaydın..? Ama ben 10-12 yaşında iken sen sanırım dünyada yoktun :D

Sparta

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 24, 2008, 01:17:08 ÖS
İtiraf edeceğim  O kadar çok şey var ki. İnşAllah beni tanıyan kimse yoktur forumda :)

10-12 yaşlarınmda iken evimiz 4. katta idi.. Bir torbaya su doldurup camdan aşağı bırakırdım :) ... Babama denk gelene kadar beni kimse yakalayamadı.. O gün baya dayak yemiştim :(
bunun aynısını bende yapıyordum (küçükken :) ) en son bir teyzenin torununun dondurmasına su gelmesiyle yakayı ele vermiştim :)

Ooo en uzmanlaşmıştım :D .. hedefe nokta atışı :)..  DÜşeceği yer belli zaten.. hedef  2 metre yaklaştıgı anda bırakıyordum.. :)

jaluji

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 24, 2008, 06:29:30 ÖS
Alıntı yapılan: jaluji - Nisan 24, 2008, 11:19:03 ÖÖ

itiraf ediyorum sparta seni tanıyorum sen o sun... ;D

Sendemi kurbanlarım arasındaydın..? Ama ben 10-12 yaşında iken sen sanırım dünyada yoktun

yok ya sanmam sen o kadar yaşlı degilsindir :D

burcukafadar

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 24, 2008, 02:44:14 ÖS
Evet bende üzüldüm.
Burcukafadar arkadasimizin da üyeligi silinmisti
tekrar aramiza geldi , cok sevindim.
Umarim Gütig de tekrar gelir.

Onun bu aralar  gülmeye cok ihtiyaci var.
Stresden ve sinirden uzak durmali .
Bir anlik öfkeyle üyeliginin silinmesini
istemistir , ama beni bildigim gütig
geri dönecektir.

Seni bekliyoruz Gütig.

canım çok sağol valla burdan ayrılmak gibi bir niyetim yok yani şuan öyle düşünüyorum. benim bir hatamdan dolayı silinmişti işte ama akıllandım:) bilgisaayrı ilk açtığımda ilk açtığım site burası oluyor, hem bilgi almak hem de sohpet etmek için ideal bir site bence, bağımlılık mı yaptı ne:) bu arada gütigin çıkmasına bende çok üzüldüm. olsun insan stresli olduğu zamanlarda değişiklik istiyor, umarım en kısa zamanda aramıza geri döner.

esma 41

kirsehir7

itiraf ediyorum tam bir almancax bagilisi oldum ;D
aliskanlik yapti yaa coook seviyorum bu siteyi.ah bide almanca bagimlisi olsamda konusabilsem ne güzel olurdu :-[

jaluji

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 25, 2008, 12:23:07 ÖS
itiraf ediyorum tam bir almancax bagilisi oldum ;D
aliskanlik yapti yaa coook seviyorum bu siteyi.ah bide almanca bagimlisi olsamda konusabilsem ne güzel olurdu :-[

zamanı gelince o da olacak yeterki istekli ol okey.

burcukafadar

itiraf ediyoruuuumm....
lisede maliye dersini tamamen kopyayla geçtim. arkadaşımla bacağımıza kağıt yapıştırdık, Allahım utandım bak şimdi birden kendimden :embarassed:
üniversitede birkere bile kopya çekmeden geçtim ama lisede bayaaa çektim.

jaluji

itiraf ediyorummmm yokya bu büyük bir itiraf olur vazgeçtim . :D ;D ;D

gece

merhaba!  Arkadaslar
Ben  Köln`den yaziyorum itiraf  ediyorum  Almancadan  nefret  ediyorum  ama  ne yazikki  ögrenmek  zorundayim   :( ....
                                               Gece ......

emosh

Alıntı yapılan: gece - Nisan 26, 2008, 08:06:24 ÖS
merhaba!  Arkadaslar
Ben  Köln`den yaziyorum itiraf  ediyorum  Almancadan  nefret  ediyorum  ama  ne yazikki  ögrenmek  zorundayim   :( ....
                                               Gece ......

kendini yalnız hissetme gece bende nefret ediyorum :D ve senin durumundayım sadece mekan farklı ;D

burcukafadar

ben kursa giderken çok sevmiştim, hatta ingiizceden daha kolay gibi gelmişti ozaman, ama şimdi kurs bitti, sınav bitti, defter kapandı ya bende sinir olmaya başladım almancaya ;D

emosh

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 26, 2008, 08:24:28 ÖS
ben kursa giderken çok sevmiştim, hatta ingiizceden daha kolay gibi gelmişti ozaman, ama şimdi kurs bitti, sınav bitti, defter kapandı ya bende sinir olmaya başladım almancaya ;D
okul yazılı esnasında almancaya olan nefretim giderek artmakla beraber :D bende saplantı haline geldi almanca derslerinden yırtmak için herşeyi yapıorum :D ;D

gece

Desteginiz  icin sagolun  Arkadaslar  bende kursu  yeni  bitirdim  grundschutufe yani  kurs  dönemi  cok  eglenceliydi  hersey  güzel  ama  ger görki  gramer  beni  öldürdüyaaaaaaaa konusmak cok  zor  geliyor  gremer  yanlis  olucak  düsüncesi  geri  plana  itiyor  insani  offffffff offfffffff neyse  belki  biraz  zaman  lazimdir.  Tekrar  Tesekkürler   :)

burcukafadar

Alıntı yapılan: emosh - Nisan 26, 2008, 08:27:59 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 26, 2008, 08:24:28 ÖS
okul yazılı esnasında almancaya olan nefretim giderek artmakla beraber :D bende saplantı haline geldi almanca derslerinden yırtmak için herşeyi yapıorum :D ;D
olsun sen biraz daha gayret göster ve geç ki sonra rahaaat bir nefes alasın:)