Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jaluji

relax relax acele yok arkadaşlar herkesinki gelecek merak etmeyin Allah hayırlısını versin. stres yok

mustafa_atik

arkdaslar merakli arkadaslar ozlelliklede size bisy soylemek istiyorum benim esim kagitlari teslim ettiginde almanyaya ordaki memur demiski biz yollariz evraklari esin mumkunse konsloslugu aramisin cunki ordakilerin gicigina giderse islerinizi uzatirlar bekleyin demis bunu soyleyen alman makami sabredin ben bekledim esim kagitlari verdi 6 gun sonra vizem geldi sukur cumayad ucuyorum kismetse demek istedigim aramayin ozelliklede ankara konsoloslugunu ordakilerin hepsi öcü çünkü :D

burcukafadar

senin dediğini bende duymuştum arayınca gıcık gidip uzatabiliyorlarmış ya da hatta red edebiliyorlarmış ama açıkçası sen şanslısın herkes bukada çabuk vizesini alamayabilir. baksana aylarca bekleyenelr var.
ama aramasakta usp'nin sitesinden takip edebiliriz.

burcukafadar

Alıntı yapılan: jaluji - Nisan 25, 2008, 12:14:18 ÖS
relax relax acele yok arkadaşlar herkesinki gelecek merak etmeyin Allah hayırlısını versin. stres yok
jaluji inşAllah dediğin gibi hayırlısıyla herkesinki gelir çarçabuk

werdermm

arkadaşlar istanbul konsolosluğunun sitesinde,pasaport takibi yapılıyormu?yapılıyorsa nereye tıklıyoz.çok aradım bulamadım.bilen varsa cevaplarsa sevinirim.teşekkürler.

burcukafadar

konsoloslğun sitesinde bende bakmıştım ama yoktu. ama usp.com'dan takip edebiliyorsun

werdermm

ups.coma da girdim.takip numaramı yazdım.hatalı diyor.sende ne çıkıyor burcu?

burcukafadar

ben pasaport sorgusuna tıklıyorumi, sağ köşedeki ''Gönderiniz hakkında bilgi edinmek için lütfen aşağıdaki boşluğa size verilen takip numarasını yazınız ve 'Sorgula' butonuna basınız.'' yazan yere takip numarasını yazıp kontrol ediyorum.ordan dene istersen

burcukafadar

senin denediğin yer bendede hata veriyor

werdermm

Gönderi ile ilgili bir problem oluştu;

Bu takip numarasına ait bilgi bulunamamaktadır ya da henüz sisteme giriş yapılmamış olabilir. Lütfen numaranızı kontrol edip yeniden deneyiniz.

Gönderi takibinizi yeniden yapmak için aşağıdaki kutucuğa size verilen takip numarasını yazarak 'Sorgula' tuşuna basınız:

Hep bunu yazıyo giriyorum numarayı.genede bunu yazıyo

burcukafadar

takip no'sunu mu yanlış yazdın acaba, ben yazdığımda adım çıkıyor ve aşağıdada Bu takip numarasına ait bir hareket bulunamadı yazıyor

Ceyhunn

Dediğiniz yere ben de yazıyorum sorgulama hatası veriyor..

burcukafadar

takip nosunu yanlış yazıyor olabilirsin. kargo şirketine para ödediğimizde biz küçük bir fatura veriyor ya onun üstünde takip no'su yazıyor, o numarayı gireceksin. ama harflerin büyük yazıldığına dikkat et, belki ondan hata veriyordur

Ceyhunn

Hayır harfleri büyük yazıyorum ancak bi kaç sıfır ve ''O'' harfi mevcut onlarıda değiştirerek yazıyorum olmuyor anlamadım gitti..

burcukafadar

konsolosluk ismi falan soruyor oraya bakıyor olabilirmisin, oraya bakma, o hiç olmuyor, sağda sadece takip no'su olan yere bak, ben ordan bakıyorum şuan bir hareket olmadığı için sadece ismim yazıyor

Ceyhunn

Siteye girince sol tarafta gönderi takip bölümü var orayı kullanıyorum ve beyaz faturada ki takip no sunu yazıyorum yine olmuyor.. İlgin için teşekkür ederim burcukafadar
Başvuralı tam 2 hafta oldu 2 gün önce konsolosluğa e-mail atmıştım ve başvurduğum gün göndermişler Almanya'ya ben burda araştırıldıktan sonra gönderilecek diye biliyordum

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 25, 2008, 03:14:52 ÖS
senin dediğini bende duymuştum arayınca gıcık gidip uzatabiliyorlarmış ya da hatta red edebiliyorlarmış ama açıkçası sen şanslısın herkes bukada çabuk vizesini alamayabilir. baksana aylarca bekleyenler var.
ama aramasakta usp'nin sitesinden takip edebiliriz.
bu taş bana mı :'(  :P