Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burcukafadar

Alıntı yapılan: 197 - Nisan 25, 2008, 09:55:01 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 25, 2008, 09:53:36 ÖS
kırşehir sen Almanyada değilmisin, öss'ye neden giriyorsun? kusura bakmada merak ettim

Niye ki, öss'ye girmek normal bir sey degil mi ? ;D ;D ;D ;)
normal tabiide almanyada olduğu için öss gerekli mi diye sordum. ama sende cevabını aldın zaten

kirsehir7

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 25, 2008, 10:03:48 ÖS
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 25, 2008, 09:55:43 ÖS
kırşehir sen Almanyada değilmisin, öss'ye neden giriyorsun? kusura bakmada merak ettim
evet Almanyadayim.kölndeki bati avrupa anadolu üniversitesine girebilmek icin haziranin 7 sinde bi sinav var ona girecegim.öss sinav sorulari gibiymis soru sistemi ondan dolayi calisiyorum.
hayırlısıyla inşAllah verirsin arkadaşım, nediyim kolay gelsin.
bende bi gitsm bende çalışıcam üniversiteye girmek için
üniversite okumustun sen demi burcu

197

Evet, ben cevabimi aldim.. :D ;D ;D ::) Baska sorularim yok simdilik.. ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 25, 2008, 10:05:34 ÖS
evet Almanyadayim.kölndeki bati avrupa anadolu üniversitesine girebilmek icin haziranin 7 sinde bi sinav var ona girecegim.öss sinav sorulari gibiymis soru sistemi ondan dolayi calisiyorum.
evet okudum ama neye yararki, orda gene okuycam. dsh sınavına gircekmişim, 10 aylık kurs falan oluyormuş galiba, sonrasını hiç bilmiyorum bile. 5 yaşımdan beri okuyorum okumaktan çalışmaya nezaman fırsat gelecek bilmem yani

kirsehir7

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 25, 2008, 10:08:02 ÖS
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 25, 2008, 10:05:34 ÖS
evet okudum ama neye yararki, orda gene okuycam. dsh sınavına gircekmişim, 10 aylık kurs falan oluyormuş galiba, sonrasını hiç bilmiyorum bile. 5 yaşımdan beri okuyorum okumaktan çalışmaya nezaman fırsat gelecek bilmem yani
insAllah arkadasim biran önce okur is hayatina atilirsin.evet yaa bide alman üniye gecebilmek icin o sinav sart.bende ilk önce bakalim türk üniden baslayip Allah nasip ederse alman üniye gecerim.insAllah

burcukafadar

inşAllah.
oku oku adam ol, gemileri kurtar kaptan ol ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 25, 2008, 10:11:41 ÖS
inşAllah.
ha ha ;D
burcu sen almanyanin hangi sehrine geleceksi?197 sen almanyanin hangi sehrinde oturuyorsun?

burcukafadar

kölne gidicem kısmetse

kirsehir7

cok sevindim görüsürüz köln bana 1 saat falan.zaten üniyide kazanirsam.genelde oraya gelecegim.görüsürüz ne güzel.tabi sende istersen.

burcukafadar

aa hiç istemez olurmuyum tabiki seve seve. hemde çok iyi olur. birbirimize destek oluruz elin memleketinde :)

kirsehir7

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 25, 2008, 10:18:20 ÖS
aa hiç istemez olurmuyum tabiki seve seve. hemde çok iyi olur. birbirimize destek oluruz elin memleketinde :)
he valla.ben 1.5 senedir burdayim valla bir tane bile arkadasim yok.yalan söylemiyorum gercek. :'(

kirsehir7

cünkü cevremin cogu alman almanca kursunda var onlarda bana hep uzak.bi kursdan kursa görüyorum.cevremde yakinlarda hic türk yok.

burcukafadar

doğrudur arkadaşım, benim eltim yaklaşık 1 yıl olcak orda doğru dürüst arkadaşı yokmuş biran önce gel diyip duruyor bana.
ne güzel olur birbirimize destek oluruz orda

197

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 25, 2008, 10:14:45 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 25, 2008, 10:11:41 ÖS
inşAllah.
ha ha ;D
burcu sen Almanyanin hangi sehrine geleceksi?197 sen Almanyanin hangi sehrinde oturuyorsun?

Ben Frankfurt'ta oturuyorum. :) Sen?

kirsehir7

ben viersen´de düsoldorfa yakin.

197

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 25, 2008, 10:20:38 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 25, 2008, 10:18:20 ÖS
he valla.ben 1.5 senedir burdayim valla bir tane bile arkadasim yok.yalan söylemiyorum gercek. :'(

Aaaa biz ne güne duruyoruz... Biz de senin arkadaslariniz iste.. :) :) ;)

197

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 25, 2008, 10:25:30 ÖS
ben viersen´de düsoldorfa yakin.

Orasini duydum ama nerdedir, ne taraftadir hic bilmiyorum... ;D ;D