Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 26, 2008, 02:03:34 ÖÖ
Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 26, 2008, 01:49:03 ÖÖ
aaa kim geldiiii

Burcu sizin orda dondurma fabrikası var diyorlar :):)::)  Tam sezonuda geldi... Artık almancax üyelerine bedava ısmarlarsın...

( Bu arada rafaello sözü verip getirmeyenler  utansın )    :):)::)
hosbulduk sparta,yani bana dokunmadan gecemiosun bu forumdan.Hemserimsin kizamiyorumda.. ;D

Sparta

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 26, 2008, 02:05:24 ÖÖ
Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 26, 2008, 02:03:34 ÖÖ
Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 26, 2008, 01:49:03 ÖÖ
aaa kim geldiiii

Burcu sizin orda dondurma fabrikası var diyorlar :):)::)  Tam sezonuda geldi... Artık almancax üyelerine bedava ısmarlarsın...

( Bu arada rafaello sözü verip getirmeyenler  utansın )    :):)::)
arkadaşların istediği dondurma olsun onunla mı gözümü korkutuosun? ama sana vermiycem, sen zaten soğuksun, soğuk bişiilere hiç sihtiyacın yok:)

Ben kilo sorunu olanlar düşünsün.. :):):)
Hem ben kendim için istemiyorum.. Kuyrukta bekleyenler güneşin altında çatır çatır yandılar bugün :) ..

Kendim için değil :)

Bu arada marifetli ev hanımlarımız bir konu açıp kendi yörelerinden yemek tarifleri verebilirler.. Gerçi günümüzde yemek yapabilen kız kalmadı ama NEYSEEEE.... :):)
[/color]

fatihduygu915

cokkkkkkkk komiksinnn ;D sana ancak gülüyorum istanbulda olduğmu nerden biliyorsun ? ayrıca neredesin demedim nerelisin diye sordum  :o ;D

Sparta

Klasik cevap vereyim. Babam ispanyol Ve Annem türk :) Ben şu anda Manchesterdeyim :D

Napacan nereli oldugumu? diyelimki  0262 :)

Sparta

Alıntı yapılan: fatihduygu915 - Nisan 26, 2008, 02:07:48 ÖÖ
cokkkkkkkk komiksinnn ;D sana ancak gülüyorum istanbulda olduğmu nerden biliyorsun ? ayrıca neredesin demedim nerelisin diye sordum  :o ;D

Konumu yazan yere istanbul yazmışsın ya. :)
Kendi çapımda kafam birazcık çalışıyor :):):)

burcukafadar

Ben kilo sorunu olanlar düşünsün..
Hem ben kendim için istemiyorum.. Kuyrukta bekleyenler güneşin altında çatır çatır yandılar bugün  ..

kuyrukta bekleyenleri bekletenler düşünsün ;D

Bu arada marifetli ev hanımlarımız bir konu açıp kendi yörelerinden yemek tarifleri verebilirler.. Gerçi günümüzde yemek yapabilen kız kalmadı ama NEYSEEEE.... [/color]
orda dur bakalım, okadar önyargılı olma, nerden biliosun günümüzde yemek yapailen kız kalmadığını, biz varız heralde
ama ne yazıkki sen benim marifetli ellerimden çıkan leziz yemeklerin tadına varamayacaksın, senin için üzgünüm....

fatihduygu915

istanbul yazdıysak herzaman istanbulda olucaz diye bir kaide yok ona göre hesapla bence ben corludayımmmmm :) arkadaşımm

fatihduygu915

ayy bencede burcucuğum o kurabiyeleri o yemekleri veeeee poğacayı hatırlıyorumda lezizdiiii :)

Sparta

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 26, 2008, 02:12:50 ÖÖ
Ben kilo sorunu olanlar düşünsün..
Hem ben kendim için istemiyorum.. Kuyrukta bekleyenler güneşin altında çatır çatır yandılar bugün  ..

kuyrukta bekleyenleri bekletenler düşünsün ;D

Bu arada marifetli ev hanımlarımız bir konu açıp kendi yörelerinden yemek tarifleri verebilirler.. Gerçi günümüzde yemek yapabilen kız kalmadı ama NEYSEEEE.... [/color]
orda dur bakalım, okadar önyargılı olma, nerden biliosun günümüzde yemek yapailen kız kalmadığını, biz varız heralde
ama ne yazıkki sen benim marifetli ellerimden çıkan leziz yemeklerin tadına varamayacaksın, senin için üzgünüm....

Hahhaha.. panzehiri var mı yemeklerinizin ? :)

Sparta

Ben çorluda bulundum... Orada bir dondurma fabrikası 1 km yakınlarında bir Firmada 3 gün çalıştım :)

Neden 3 gün oldugunu sormayın :D:D:D:D:D:D:D

burcukafadar

panzehiri sana ayırıyorum, özel speciel

fatihduygu915

burcu 0262 neresi bilonmuuu?? :)

Sparta

Alıntı yapılan: fatihduygu915 - Nisan 26, 2008, 02:14:08 ÖÖ
ayy bencede burcucuğum o kurabiyeleri o yemekleri veeeee poğacayı hatırlıyorumda lezizdiiii :)

Artık bakkallarda bile pasta börek çörek kurabiye satılıyor.. :)  Herm kurabiyeyi kerkes yapar.. sıkıysa hamur açın :D

Hem ünlü bir düşünürümüz ne demiş?

Hamur açabilen kızlar dağlar aşmış ,açamayanlar evde kalmış..

Alberto Salvatero Spartaküs
[/color]

burcukafadar

Sparta

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 26, 2008, 02:16:14 ÖÖ
panzehiri sana ayırıyorum, özel speciel

Demek zehirli olan tabak bana :)
Burcunun yemekleri kobra zehirinden 10 kat daha güçlüymüş.. Dedi çorlulu bir arkadaşım :)

fatihduygu915

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 26, 2008, 02:17:45 ÖÖ

Artık bakkallarda bile pasta börek çörek kurabiye satılıyor.. :)  Herm kurabiyeyi kerkes yapar.. sıkıysa hamur açın :D

[/color]
sen orasını dert etme biz hamurda acarız baklavada yaparızzz evelAllah herşey gelir elimizden o dağlarıda aştık coktannkii evde kalmadıkkk :)

burcukafadar

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 26, 2008, 02:17:45 ÖÖ

[/color]
biz evde kalmadığımıza göre....
ben arnavut böreğinin hamurunu bile açabiliyorum evelAllah
sen açamayanlara söyle, mesela senin kapında bekleyen o zavallılara :)