Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fatihduygu915

sen öyle san bu birler yarın yine iki olur hic dert etmee uykum senden daha önemli hem :)

burcukafadar

ayrıca çokta iyi masal, hikaye okurum. ben sana göre uyguladım. sana göre uygulayınca anca böyle bi sonuç çıkıo

Sparta

yaw ben çorluya gelmiştim. Bir arkadaşımın düğünü vardı.. 4-5 sene oluyor... Panayır vardı orada çok güzeldi.  hala oluyor mu panayır???

fatihduygu915

cokmu merek ettin   
dokuzuncu ayın onbeşi manasına eşimle tanışma yıldönümümüz oluyordaaa !!!!

Sparta

Alıntı yapılan: fatihduygu915 - Nisan 26, 2008, 02:34:08 ÖÖ
sen öyle san bu birler yarın yine iki olur hic dert etmee uykum senden daha önemli hem :)

Güzellik uykusu mu? :)

Sparta

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 26, 2008, 02:34:31 ÖÖ
ayrıca çokta iyi masal, hikaye okurum. ben sana göre uyguladım. sana göre uygulayınca anca böyle bi sonuç çıkıo

Hadi herkülü ,süpermeni, simbatı ,keloğlanı ,alaaddini uyarlasan neysede kırmızı başlıklı kızı uyarlarsan böyle olur tabiki ... :)

hahaahaha

fatihduygu915

ben zaten güzelim:) :) onun icin ayriyeten güzellik uykusuna ihtiyacım yok
sen uyuyunca güzellik icin uyuyosun galiba ama boşuna ugraşma bin yılda yatsan güzelleşemessin  haa buna cvp olarak güzelleşmeme gerek yok zaten güzelim deme olurmu:)

burcukafadar

inanmıyorum ya
ağzından iyi bir laf çıktı, demek sen anca bu saatlerde kendine geliosun ;D
sakın vampirim falan deme hehehehehe...

şaka bi yana, panayır falan oluyor ama ben hiç sevmem.
küçükken çok iyiydi, zevkliydi, panayırın bir güzelliği vardı şimdi panayırdan başka herşeye benzio.
erkeklerden gezmeye fırsat kalmıo ki!
kaç senedir hiç gitmiyorum

Sparta

Alıntı yapılan: fatihduygu915 - Nisan 26, 2008, 02:37:39 ÖÖ
sen uyuyunca güzellik icin uyuyosun galiba ama boşuna ugraşma bin yılda yatsan güzelleşemessin  haa buna cvp olarak güzelleşmeme gerek yok zaten güzelim deme olurmu:)

Ben yeni uyandım zaten :)

hahahaah

Sparta

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 26, 2008, 02:38:11 ÖÖ
inanmıyorum ya
ağzından iyi bir laf çıktı, demek sen anca bu saatlerde kendine geliosun ;D
sakın vampirim falan deme hehehehehe...

şaka bi yana, panayır falan oluyor ama ben hiç sevmem.
küçükken çok iyiydi, zevkliydi, panayırın bir güzelliği vardı şimdi panayırdan başka herşeye benzio.
erkeklerden gezmeye fırsat kalmıo ki!
kaç senedir hiç gitmiyorum

Herşeyin tadı bozuldu zaten ... gidecem bu diyarlardan .:D

Almanyaya göç edecem :D:D ... İngilterden fransadan teklifler var ama... Benim gönlüm almanyadan yana ...

burcukafadar

almanyada sen gel diye yalvarıodur umarım. ama onlara benziosun zaten, kabul etmeleri doğal yani..

Sparta

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 26, 2008, 02:42:36 ÖÖ
Almanyada sen gel diye yalvarıodur umarım. ama onlara benziosun zaten, kabul etmeleri doğal yani..

Etmediler zaten... Gel diyorlar naz yapıyorum... kapımdaki kuyrukta 3 alman kız var :D

burcukafadar

hıh.. bende bu cevabı beklodum zaten

Sparta

iyi bekle bakalım..Fakat kuyrukta bekleme yer yok, zaten hamur açma yarışmasından geçmen imkansız :D

burcukafadar

senin kuyruğunda beklemek son isteyeceğim şey olsa gerek,  düşünmesi bile korkunç..
hamur açma yarışmasına girmiyorum ki kaybedeyim..... kimseye kendimi ispatlamaya ihtiyacım yok benim

burcukafadar

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 26, 2008, 02:39:01 ÖÖ
Alıntı yapılan: fatihduygu915 - Nisan 26, 2008, 02:37:39 ÖÖ

Ben yeni uyandım zaten :)

hahahaah
senin tersin dönmüş,
normal insanlar bu saatte kalkmazlar, uyurlar..
ich gehe jetzt ins Bett auch, gute nacht....

Sparta