Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sparta

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 26, 2008, 02:51:05 ÖÖ
senin kuyruğunda beklemek son isteyeceğim şey olsa gerek,  düşünmesi bile korkunç..
hamur açma yarışmasına girmiyorum ki kaybedeyim..... kimseye kendimi ispatlamaya ihtiyacım yok benim

Senin evinin önündeki kuyrukta de bari.. Senin kuyruğunda denilince kendini başka bir yaratık gibi hissediyor insan :)

jaluji

ya arkadaşlar saatlerce yediniz birbirinizi biraz nefes alın :D :D

jentzsch

Siz siz olun,Ibrahim Tatlises'e sakin özenmeyin.. ;D ;D ;D

jaluji

harika ya iboyu sevmem ama birde gerçek var türkiyede ibo gibi herkes asılaamazz. :D
sagol jentzsch.

burcukafadar

birr...... derken anlamış zaten söyleyemeyeceğini, hay Allahım yaa.. nekadar güldüm. jentzsch çok sağol ;D

jentzsch

Eliyle müzigi susturunca müthis bir bitiris yapacak sandim.Gercektende müthisti.. ;D

jentzsch

Bunu buraya koymazsam catlarim.. ;D ;D ;D

kesmeşeker

bunlar ajdarın kopyaları mı yoksa ;D ;D

kesmeşeker

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 26, 2008, 01:57:04 ÖS
Siz siz olun,Ibrahim Tatlises'e sakin özenmeyin.. ;D ;D ;D

yerin dibine girdi adam ya ;D bukadar da olmaz ;D ;D gülmekten yarıldım  ;D ;D ;D ;D

kesmeşeker

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 26, 2008, 04:30:40 ÖS
Bunu buraya koymazsam catlarim.. ;D ;D ;D

Allahım nolur bunlar türk olmasın ;D youtube tüm dünyada yasaklansın yada bu video kaldırılsın ;D ;D rezil olduk cihan-ı aleme ;D

jentzsch

;D ;D ;D Komedi dans dörtlüsü bunlar..Dügünüm icin kolbasti yapacak gencler ariyordum.Vaz gectim.Bu sapkasi ucan tekme parandesiyle ucan dayi ve parande atan abiyi kesin istiyorum.Diger ikisi olursa da renk katarlar... ;D ;D ;D

Sparta

Sen evlenmemişmiydin Jenztsch? Ben evlendin biliyordum..

jentzsch

Evlendim sparta.1 ay önce geldigimde ama sadece nikah oldu.Bu vize islemleri icin..Yazin dügünümüz olacak.Almancax'i temsilen en yakin kisi olarak gelirsin artik.KAYÖD Lokali'ni biliyor musun? Migrosun üstünde..Bekliyorum.. ;D

Sparta

Ayıp ettin BU sefer kaçmak yok ama.. :)

Kayödü bilmezmiyim. Üniversiteden mezuniyet törenimi orda yapmıştık... şu anda Forumdaki Mesaj kutum kapalı  kapalı. Mesaj kutum açılınca MSN veririm ordan haberleşiriz.. :)

jentzsch

Tamam sparta anlastik. ;) Benim profilime bir bak istiyorsan.Msn yaziyor olabilir.Bir ara gizliydi ama simdi görünüyor sanirim.Eger yoksa dedigin gibi msjlla yollarsin..Nasil güzel mi kyöd ? nasildi sizin mezuniyet.. Ben gitmedim hic  ::)

Sparta

Valla güzeldi... Benim mezuniyeti hiç sorma.. :)

Hani mezuniyette cübbe mi pelerin mi nedir.Havaya fırlatılan şapkası filan var ya ondan işte.. Ondan vermişlerdi.. Onu kaybettim yada çaldılar  .. Hİçbir resimde yer almadım... :(

O yüzden biraz sönük geçti :(  mezuniyetim...

Anlayacağın boşa okuduk :):)

Kİmsenin profilinede bakamıyorum. TÜm yetkilerim elimden alınmış :(:(

jentzsch

Olsun ya mezun olmussun ya..Ben mezunda olamadim daha.Eski uni ögrencilerine af söylentileri var.Bakalim belki öyle bir sey olursa belki dönerim tr'ye.. ;D

Ya sparta sen,senin eski yazilarinin hepsinde siyah ve ziyaretci olarak görünüyorsun.Bence senin kaydin silinmis ve sonra tekrar gelmissin.Anlamadim.. ::)